INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto 14h?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa meni netko kaže da sam preoptimističan. Eto igh 100% rasta od dna.
Ako ingra ne ode gore barem 20% na pozitivnu vijest onda kvragu sve.
Prošlo 5000kom skriveno na 48kn. Sretno mu tko je izišao.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

u 14h ameri otvaraju futuresi su im ok..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Zašto 14h?

ili je imao pravo ili je on kupovao da se dokaže….! jedno je sigurno…INGR je krenula gore….

na 4300 sve prodajem...

Zašto 14h?

ili je imao pravo ili je on kupovao da se dokaže….! jedno je sigurno…INGR je krenula gore….
[/quote]
kupovao sam je ali u cetvrtak:-))…prosli..

Nadam se ako vi tako kažete.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

brana na 49,18 [angry]

u 14h ameri otvaraju futuresi su im ok..

ameri ne otvaraju u 14h !!!

idući tjedan će bit bolje...

Nešto INGRA neće pa neće.

da netko dosta jak to stopa,pitanje koliko dugo,ja imam vremena cekati,necu je prodavati,mislim da ima potencijal da ide jos gore,no to je samo moje misljenje…

Istina nova brana. A igrači sa branama od 5000kom. To su već mutne igre. Il ingra štiti cijenu za ulazak novog partnera.da cijena ne ode opet previsoko. A možda netko načuo nešto o krovu arene. Možda će trebat još dotezanja i novih radova.
Jedino veseli rast potražnje. Pojedinci izlaze iz igh i misle uhvatit vrh i sa ingrom?
Teško će biti blokirati cijenu ako budu milíonski prometi.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

a i promet se na njoj povecao…blizu milje je..

New Report

Close