INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo sad ti se fino postavio i na bid na 46,50. ukupno 7000komada. Pa sad nek ga jedu na asku malo pomalo

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo sad ti se fino postavio i na bid na 46,50. ukupno 7000komada. Pa sad nek ga jedu na asku malo pomalo

E to je rješenje ……..

Treba taj stavit još jedan sličan nalog cca 10 000 kom lipu ispod pa će se mali gurat ispred i ode INGRa na 60 kn…
Ali da je bilo želje da dokap uspije na najavu dokapa cijena je bila cca 83 kn …
Moglo se stavit bar na 75-76 kn par većih naloga pa bi dokap uspio….A nije jer su svi bježali s kupnje
niže i niže…….
Al i ovo je sasvim OK….
Cijena Količina kupnja::::::
46,52 150
46,51 5019
46,50 1500
46,11 200
46,01 430……

Neće mali bježat ako se cijena brani bar pomalo kao
DLKV koji je cca 50-60 kn iznad svog dna 01.12.

Zaista me čude postupci većinski vlasnika INGRe koji su dopustili
ovakvu situaciju….

smanjuje se minus.......

Neće mali bježat ako se cijena brani bar pomalo kao
DLKV koji je cca 50-60 kn iznad svog dna 01.12.

Zaista me čude postupci većinski vlasnika INGRe koji su dopustili
ovakvu situaciju….

Zašto? Pa meni se baš čini da oni ne žele male. Kao da im je u interesu da mali pobjegnu. Neznam zašto, ali sjećate se da je cijena bila i ~50kkn. Pa koliko su dionica mali onda kupovali? 1-2? Nemam pojma koji je bio razlog da na kraju splitaju dionicu?
Neznam kaj uprava misli ali ja imam osjećaj da su prilično arogantni prema dioničarima.

BTW zna li netko šta se događa s Arenom? Bilo je ‘obečanje’ šerifa da će se sve riješiti (prošli tjedan) i da će platiti dvoranu. neko čudno zatišje [sad]

što misliš dali ce bantitos dati novse ili ce ici u prodaju ?

Imam troznamenkasti broj komada ingre ali svejedno me dosta muči ova zavrzlama oko nje
Koliko vam se čini mogućim da je dogovoreno sa ingrom da se pričeka sa isplatom za arenu pa da se u međuvremenu oroči ta lova u prekonoćnim aranžmanima pa bude i Zagreb sretan i ingra sretna a u još jednom međuvremenu pred trenutak naplate poplaše mali dioničari(pad ispod 40) i svi se dobro nakrcaju dionicama pa se krene prema 60,70 pa ulete mali ponovno pa se digne do 80 pa se onda opet spusti na 60,70
Svima dobro osim malima(kao uvijek)

BTW zna li netko šta se događa s Arenom? Bilo je ‘obečanje’ šerifa da će se sve riješiti (prošli tjedan) i da će platiti dvoranu. neko čudno zatišje [sad]

Banditos je ‘obećao’ da će platiti kada završe izgradnju. A noćas su još uvijek ostale skela ne jednom od rebara i razvučena dizalica pokraj nje. Kaj bi tamo radile dizalica i skela ako je izgradnja završena?

Baš sam prošeto uz arenu. Pa vele radnici da su im rekli da drže dizalicu gore dok god je negativan trend na burzi.
A ako do tad bandić ne plati onda će njega objesit gore za maskotu.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Katarski emir uložio bi dvije milijarde eura u LNG terminal u Pločama

1.3.2009 12:37:00 | Powered by http://www.liderpress.hr

Najvjerovatnije 17. travnja u posjet predsjedniku Republike Stjepanu Mesiću stiže katarski šef države, emir Mohamed bin Hamad al-Thani, koji će u Zagrebu razgovarati o ulaganju u izgradnju LNG terminala u luci Ploče, o investicijama u turizam i bankarstvo te o angažmanu hrvatskih građevinskih tvrtki u Kataru, objavila je današnja Slobodna Dalmacija….

ovakve poslove obično pobere INGR, možda će i ove

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Najprije treba riješiti ulaz novog gazde u INGR što je najavio nedavno Oppenheim Tko zna, možda će to biti upravo katarski emir [wink]
Kad se to riješi, ne sumnjam da će INGR krenuti starim putevima uspjeha. Do tada laganini dokupljivati oko 45 kn

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Najprije treba riješiti ulaz novog gazde u INGR što je najavio nedavno Oppenheim Tko zna, možda će to biti upravo katarski emir [wink]
Kad se to riješi, ne sumnjam da će INGR krenuti starim putevima uspjeha. Do tada laganini dokupljivati oko 45 kn

Koliko sam čuo problem oko Arene trebao bi biti riješen u roku 14 dana na obostrano zadovoljstvo.
Žalosno ili ne, teško je predvidjeti kako će se kretati cijena dionice, jer prema tržišnom raspoloženju i mogućnosti ulagača oporavak teško je da ćemo to uskoro doživjeti, makar je pojam vremena relativan.

Zanima me ima li šanse da Ingrin tim zajedno sa Mesićem lobira za simboličan investicijski projekt, koji bi možda pomogao vodstvu da lakše prebrodi ovu financijsku krizu?

Kakvo je stanje u Zadarskom zaleđu, jer su naime na tom području imali neke ideje za realizaciju turističkih kompleksa?

Kakvo je stanje na K/P?

Nadam se da nas neće vrijeme pregaziti.
[yawn]

Prije tri tjedna ste rekli da će problem dvorane riješiti za dva tjedna???!! [shocked]

Može li datum?

Ja sam se obogatio preko noći! Prekonoćnim kreditiranjem!!

Koliko sam čuo problem oko Arene trebao bi biti riješen u roku 14 dana na obostrano zadovoljstvo.
Žalosno ili ne, teško je predvidjeti kako će se kretati cijena dionice, jer prema tržišnom raspoloženju i mogućnosti ulagača oporavak teško je da ćemo to uskoro doživjeti, makar je pojam vremena relativan.

Zanima me ima li šanse da Ingrin tim zajedno sa Mesićem lobira za simboličan investicijski projekt, koji bi možda pomogao vodstvu da lakše prebrodi ovu financijsku krizu?

Kakvo je stanje u Zadarskom zaleđu, jer su naime na tom području imali neke ideje za realizaciju turističkih kompleksa?

Kakvo je stanje na K/P?

Nadam se da nas neće vrijeme pregaziti.
[yawn]
[/quote]
pa vidis prvih 10 na asku…..danas liparenje a sutra ce bit daj sto das…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close