Ajoj a ja se do zadnjeg nadao da će našu Ingricu netko preuzeti [shocked] Što će biti sad??
Pa ne mogu vjerovati da tako dobru firmu nitko nije htio preuzeti?
Đizus Krist Superstar
Dokup nije uspio-zvao INGRU.
Pozdrav svima
Dokup? Pa brate nazovi brokera pa korigiraj nalog i bit će kupljeno [lol]
a to za dokap nisam čuo..neki dokap je u igri na ingri? Ingrid mi rekla.
Smijem te jos pitati tko je srusio cjenu za 25% ?
Evo pred neki dan, vijest ovdje na forumu. Ingra prodala 35000 dionica slatinske banke. Cjena pada za dvije kune. Jutros se ispostavi, interesantno, ingrine dionice jos stoje u top 10 slatinske banke,prodao netko drugi. e to se zovu drukeri.
Ako se mene pita trebalo je te dionice SNBA i prodat pa sa cca 3 mil. kn se postavit na kupnju na 78 kn…
I dogovorit sa fondovima da se postave malo iza jer i njima bi inters trebao biti da dokap uspije, pa bi se mali gurali na 78,01 i tako bi se došlo do
ciljane cijene dokap. pa bi ista i uspjela ……
Nego ovako – na realnoj kupnji nikoga ni blizu……
[/quote]
Ingra neda SNBA ispod 600 kuna.
izgleda da se micu nalozi sa prodaje a kupnja jaca??
nije uspio dokap…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=24023
izgleda da se micu nalozi sa prodaje a kupnja jaca??
izgleda da ništa od pada ispod 60 kn što smo se bojali. valjda je to već uračunato u cijenu, pa ulagači počinju opet kupovati. da nije bio objavljen (pa propao) ovaj dokap, INGR bi ostala na 75-80 kn ali ovako ima prostora za odbijanac na te cijene
Evo što se tiče dokapa sve je jasno. Koji su sad mogući scenariji razvoja situacije kako budućnosti firme tako i cijene dionice.
[/quote]
da nije bio objavljen (pa propao) ovaj dokap, INGR bi ostala na 75-80 kn ali ovako ima prostora za odbijanac na te cijene
[/quote]
…a nakon toga totalna propast
Mislim da bi sada propala dokapitalizacija bilo koje firme u Hrvatskoj.Jednostavno nema se love,nema povjerenja,nema nade…a Obama udario glavom u zrakomlat… [cry]
Ajte vise nacerajte to na 30 kuna da vrijedji kao zgrada u kojoj posluju i amen
Obzirom na dugove, propalu dokapitalizaciju, probleme sa dvoranom koja ne može dobiti uporabnu dozvolu, može to i niže od 30 kunića.
Totalno diletantski odrađen posao. U upravi sjede ***obrisano***, ali me još me više čudi ICF. Pa oni su bar maheri, a na kraju rezultat totalna 0. Jadno, jadno da jadnije ne može biti.