INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajoj a ja se do zadnjeg nadao da će našu Ingricu netko preuzeti [shocked] Što će biti sad??

Pa ne mogu vjerovati da tako dobru firmu nitko nije htio preuzeti?

Đizus Krist Superstar

Ja sam se obogatio preko noći! Prekonoćnim kreditiranjem!!

Dokup nije uspio-zvao INGRU.
Pozdrav svima

Dokup? Pa brate nazovi brokera pa korigiraj nalog i bit će kupljeno [lol]
a to za dokap nisam čuo..neki dokap je u igri na ingri? Ingrid mi rekla.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Smijem te jos pitati tko je srusio cjenu za 25% ?
Evo pred neki dan, vijest ovdje na forumu. Ingra prodala 35000 dionica slatinske banke. Cjena pada za dvije kune. Jutros se ispostavi, interesantno, ingrine dionice jos stoje u top 10 slatinske banke,prodao netko drugi. e to se zovu drukeri.

Ako se mene pita trebalo je te dionice SNBA i prodat pa sa cca 3 mil. kn se postavit na kupnju na 78 kn…
I dogovorit sa fondovima da se postave malo iza jer i njima bi inters trebao biti da dokap uspije, pa bi se mali gurali na 78,01 i tako bi se došlo do
ciljane cijene dokap. pa bi ista i uspjela ……

Nego ovako – na realnoj kupnji nikoga ni blizu……

[/quote]
Ingra neda SNBA ispod 600 kuna.

izgleda da se micu nalozi sa prodaje a kupnja jaca??

idući tjedan će bit bolje...

nije uspio dokap…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=24023

izgleda da se micu nalozi sa prodaje a kupnja jaca??

izgleda da ništa od pada ispod 60 kn što smo se bojali. valjda je to već uračunato u cijenu, pa ulagači počinju opet kupovati. da nije bio objavljen (pa propao) ovaj dokap, INGR bi ostala na 75-80 kn ali ovako ima prostora za odbijanac na te cijene

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Evo što se tiče dokapa sve je jasno. Koji su sad mogući scenariji razvoja situacije kako budućnosti firme tako i cijene dionice.

[/quote]
da nije bio objavljen (pa propao) ovaj dokap, INGR bi ostala na 75-80 kn ali ovako ima prostora za odbijanac na te cijene
[/quote]
…a nakon toga totalna propast

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Mislim da bi sada propala dokapitalizacija bilo koje firme u Hrvatskoj.Jednostavno nema se love,nema povjerenja,nema nade…a Obama udario glavom u zrakomlat… [cry]

Ajte vise nacerajte to na 30 kuna da vrijedji kao zgrada u kojoj posluju i amen

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Obzirom na dugove, propalu dokapitalizaciju, probleme sa dvoranom koja ne može dobiti uporabnu dozvolu, može to i niže od 30 kunića.

Totalno diletantski odrađen posao. U upravi sjede ***obrisano***, ali me još me više čudi ICF. Pa oni su bar maheri, a na kraju rezultat totalna 0. Jadno, jadno da jadnije ne može biti.

New Report

Close