da li mi netko zna reči zašto nisam još dobio ponudu za dokap,iako ne mislim sudjelovati,vlasnik sam dionica oko godinu dana,hvala na odgovoru.
Upis dionica se vrši u navedenim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Osijeku… stoga je upis u prvom krugu moguć samo za dioničare koji us bili registrirani kao imatelji dionica dana xy. xy. xyxy.g.
Javna ponuda također nalaže od kada do kada su uplate ( tj. do kada jer moguće obaviti uplatu na xy račun u xy banci.
Slanje objave je naprosto oportunitetni trošak, stoga je sudjelovanje u dokap-u bilo naznačeno u poslovnom dnevniku i večernjem listu ( ako se ne varam ).
Ugodan ostatak dana Vam želim.
Poštovani kolega Plavi!
Do neki dan ste bili jako skeptični glede Ingra, odgovarali ljude od kupnje. A sada je ona best buy po Vama. Cijenim vaše demagoške pristupe, ja bih isto volio to moći ali bojim se da za to trebaju neke osobine koje ja ne posjedujem!
Viribus je postavio neka dobra pitanja. Što ako grad neće imati novaca za isplatu? Pa gospodine Plavi, dug grada Zagreba je trenutno 95 posto temeljnog kapitala! Ove godine su otkazane sve kapitalne investicije u gradu, a vi pričate o poštovanju ugovora!
Nadalje, kad očekujete da će Arena dobiti stalnu uporabnu dozvolu?
Ne izmišljaj nikoga nisam nikada odgovarao da nešto kupi niti nagovarao da kupi.
A ako ti ne znaš da je burza podložna svakodnevnim promjenama mišljenja u skladu sa novim informacijama to ti je onda problem.
Tek smo nedavno saznali da će dokapitalizacija biti po 80 kuna, očekivalo se ( neki ) da bude ispod cijene na burzi, neki su spominjali i 50 kuna. To je stvari popravilo bitno nabolje, napisao sam zašto.
Ovo priče za malu djecu, što ako grad neće imati za platiti ostavljam maloj djeci da se time zabavljaju.
Ako neće imati za platiti Ingri neće niti drugima, pa naplata je sigurna, neće grad Zagreb bankrotirati.
Zatezne kamate fino idu, a sigurno postoji i sredstvo osiguranja plačanja.
Ajde sad još netko da postavi špitanje a što ako grad ne plati, što ako država ne isplati plače??
Što ako se mali zeleni spuste na Arenu? Sve je moguće.
100 puta ponovljena laž, je 100 puta ponovljena, u želji da postane lažnom istinom.
Gospodine Plavi.
Demagogija je cijenjena vještina. No ipak je vaš sjaj malo zamro nakon što ste ljudima pričali kako to ide gore, preko 60 K. Vjerojatno ste prodavali, a to je i vaše pravo. Ipak je ovo bojno polje!
Isto kao što je i moje pravo da ustvrdim da Ingra nije dobar buy u ovim bremenitim vremenima te da više nema naivaca koji bi vašu demagogiju progutali. I ja ovaj topic ostavaljam maloj djeci da se zabavljaju.
Uz samo jednu nadopunu: niste mi odgovorili na pitanje kada se očekuje stalna uporabna dozvola?
da li mi netko zna reči zašto nisam još dobio ponudu za dokap,iako ne mislim sudjelovati,vlasnik sam dionica oko godinu dana,hvala na odgovoru.
Upis dionica se vrši u navedenim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Osijeku… stoga je upis u prvom krugu moguć samo za dioničare koji us bili registrirani kao imatelji dionica dana xy. xy. xyxy.g.
Javna ponuda također nalaže od kada do kada su uplate ( tj. do kada jer moguće obaviti uplatu na xy račun u xy banci.
Slanje objave je naprosto oportunitetni trošak, stoga je sudjelovanje u dokap-u bilo naznačeno u poslovnom dnevniku i večernjem listu ( ako se ne varam ).
[/quote]
Zašto bi malo investitor išao u dokapitalizaciju kad može jeftinije kupiti na burzi ?
Možda je interes velikih da cijena na tržištu bude niska tako da mali dioničari odustanu od dokapa, a onda veliki u drugom krugu pokupe sve dionice i povećaju udjele.
[/quote]
Zašto bi malo investitor išao u dokapitalizaciju kad može jeftinije kupiti na burzi ?
[/quote]
Poanta post.a nije bila ulazak i apstinencija dokap-a, već odg. na prethodno posavljeno pitanje.
Ovisno o količini dionica koje je moguće kupiti u 1. krugu u nekim varijantama se više isplati upisati dionicu, nego brokeru ostavljati proviziju ( govorim o malome postotku dionica, tj količini dionica ).
Gospodine Plavi.
Demagogija je cijenjena vještina. No ipak je vaš sjaj malo zamro nakon što ste ljudima pričali kako to ide gore, preko 60 K. Vjerojatno ste prodavali, a to je i vaše pravo. Ipak je ovo bojno polje!
Isto kao što je i moje pravo da ustvrdim da Ingra nije dobar buy u ovim bremenitim vremenima te da više nema naivaca koji bi vašu demagogiju progutali. I ja ovaj topic ostavaljam maloj djeci da se zabavljaju.
Uz samo jednu nadopunu: niste mi odgovorili na pitanje kada se očekuje stalna uporabna dozvola?
Sunčeko moje o kakvoj ti demagogiji pričaš?
PA Ingra je i išla gore preko 60 k, a da li je moj sjaj zamro ne znam, ali drago mi je da o tome može prosuditi netko tko se registrirao na forumu 07.01.2009. kao ti.
I drago mi je da sam u nečijim oćima sjajna zvijezda, makar bivša.
Kao Brad Pitt.
Dobre argumente si podastro da Ingra nije dobar buy, stvarno dobri, da se čovjek zamisli.
Ja sam na to gledao ovako,mirovinski i ostali fondovi su ulazili po 233 kune u 1. dokapitalizaciji, pa su onda kupovali ogromne količine na cijenama između 333 i 400 kuna.
SAd ide dokapitalizacija po 80 kuna, očigledno za velike igrače.
Pa kako onda ne bi bila dobra cijena za ulaz po 72 do 77 kuna??
Ima logike zar ne, kako god okreneš.
Uporabna dozvola ne znam kada će, zar je to bitno?
Neki dan je bilo u novinama da su nedostaci ispravljeni valjda će brzo i uporabna dozvola. [thumbsup]
Da je ovo normalna drzava ugovor sa IGH bi bio raskinut jer nije isto jabni natjecaj plati 45 milja odmah ili plati 10% sada a ostatak kada mozes…
E vidiš, zato se isplati imati IGH.
PA Ingra je i išla gore preko 60 k, a da li je moj sjaj zamro ne znam, ali drago mi je da o tome može prosuditi netko tko se registrirao na forumu 07.01.2009. kao ti.
Kao Brad Pitt.
Dobre argumente si podastro da Ingra nije dobar buy, stvarno dobri, da se čovjek zamisli.
Ja sam na to gledao ovako,mirovinski i ostali fondovi su ulazili po 233 kune u 1. dokapitalizaciji, pa su onda kupovali ogromne količine na cijenama između 333 i 400 kuna.
Neki dan je bilo u novinama da su nedostaci ispravljeni valjda će brzo i uporabna dozvola. [thumbsup]
Poštovani Plavi!
Molio bih vas da zadržite nivo komunikacije. Ja kao muško ne bih znao niti ne bih želio znati zašto me zovete sunčeko!
Mirovinci su kupovali na 60.000, pa na 40.000 i to isto ste vrištali na forumu: može li bolje? Sada je cijena koliko? Po starom, naravno. Tako da tu argumentaciju, žao mi je, moram vam to reći možete okačiti mačku o rep.
Uostalom, mislim da ste sve rekli sa ovim : "uporabna dozvola, zar je to uopće bitno?" Jesu li vam to rekli oni vaši pouzdani izvori iz jedne ulice u centru Zagreba?
Kao Brad Pitt.
Poštovani Plavi!
Molio bih vas da zadržite nivo komunikacije. Ja kao muško ne bih znao niti ne bih želio znati zašto me zovete sunčeko!
Mirovinci su kupovali na 60.000, pa na 40.000 i to isto ste vrištali na forumu: može li bolje? Sada je cijena koliko? Po starom, naravno. Tako da tu argumentaciju, žao mi je, moram vam to reći možete okačiti mačku o rep.
Uostalom, mislim da ste sve rekli sa ovim : "uporabna dozvola, zar je to uopće bitno?" Jesu li vam to rekli oni vaši pouzdani izvori iz jedne ulice u centru Zagreba?
[/quote]
Sunčeko je u žargonu,naime zaljubljen sam, pa ljubav prenosim na sve strane.
To ti je kao virus, širi se dok ne zarazi sve, ili dok ne nađu lijek za njega.
Kao i multinickovi na forumu, jedan po jedan stošezdeset i jedan.
I zarazi cijeli forum.
Sva sreća daa lijeka uvijek ima.
Dragi moj, moram malo promjeniti stil, zar ne..?
A opet ostaviti malo starog štiha, dobro poznatog.
A što se tiče ulice u centru grada, pa Ti kao da pišeš od 2006. a ne od 2009.
Pa zar Ti mene poznaješ??
Ništa ja neznam vjeruj mi. Pojma nemam.
ili si slušao šta kumice na placu pričaju o meni?
Ti si svoje argumente dao, napisavši da ne valja jednostavno.
A ja ti opet ponavljam i ovaj puta podvući ću:
Pa kako onda ne bi bila dobra cijena za ulaz po 72 do 77 kuna
[kiss]
Kao Brad Pitt.
Poštovani Plavi!
[/quote]
Sunčeko je u žargonu,naime zaljubljen sam, pa ljubav prenosim na sve strane.
To ti je kao virus, širi se dok ne zarazi sve, ili dok ne nađu lijek za njega.
Kao i multinickovi na forumu, jedan po jedan stošezdeset i jedan.
I zarazi cijeli forum.
Sva sreća daa lijeka uvijek ima.
Dragi moj, moram malo promjeniti stil, zar ne..?
A opet ostaviti malo starog štiha, dobro poznatog.
A što se tiče ulice u centru grada, pa Ti kao da pišeš od 2006. a ne od 2009.
Pa zar Ti mene poznaješ??
Ništa ja neznam vjeruj mi. Pojma nemam.
ili si slušao šta kumice na placu pričaju o meni?
Ti si svoje argumente dao, napisavši da ne valja jednostavno.
A ja ti opet ponavljam i ovaj puta podvući ću:
Pa kako onda ne bi bila dobra cijena za ulaz po 72 do 77 kuna
[kiss]
[/quote]
Iz navedene argumentacije mogu zakjulciti da je cijena od 75kn idealna prilika ?
[kiss]
Iz navedene argumentacije mogu zakjulciti da je cijena od 75kn idealna prilika ?
[/quote]
lijepo zaključuješ ali stavio si upitnik a to implicira da još uvijek sumnjaš…
O blaženi vi koji ne vidjeste a povjerovaste….