…nije ni onaj marx bio baš lud….
Baš me podsjetio na mail od neki dan:
Owners of capital will stimulate working class to buy more and more
of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more
and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.
The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks, which will have to
be nationalized, and State will have to take the road which will
eventually lead to communism.
Karl Marx, 1867
Baš me podsjetio na mail od neki dan:
Owners of capital will stimulate working class to buy more and more
of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more
and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.
The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks, which will have to
be nationalized, and State will have to take the road which will
eventually lead to communism.
Karl Marx, 1867
[/quote]
DOBAR!!! [thumbsup]
O cemu mi pricamo, grad nece platiti jer muje preskupo pa ce platiti manje.
Ok, ja gradu necu platiti rezije ovaj mjesec 1500 kuna vec 200 jer mi je skupo.
Dajte se uozbijite.
Ugovor je ugovor…
Sta je ovo , necu platiti , hocu reviziju ugovora jer nemam love za platiti..
Koji k…
Dajte se uozbijite.
Ugovor je ugovor…
Koji k…
Pozdrav,
za velke vrijede neja druga pravila nego za male…evo recimo igh nije imao lovice za platiti za ono zemljište na hajnclovoj….pa su se dogovorili…e sad hoće li se tako nešto dogovoriti ingra i grad u sličnom slučaju…ili takav dogovor vrijedi samu u jednom smjeru…
…ja ne kužim…tu se borite…danima…hoćo li doći do "prekida" isplate anuiteta grad ingri…moje mišljenje hoće…i to je jedan od razloga za dokap…
E, hebiga, ak ceo tak razmisljat najbolje nardenih godinu ili vec koliko dok se kriza ne smiri nista ne raditi.
zabrijali smo previse.
Grad ima love, i da plati Ingru i puno takvih.
Ako znate za stanje u gradu iz novina, znate sta svasta novinari pisu i koliko je njihovo neznanje, osobito financija…
Dajte se uozbijite.
Ugovor je ugovor…
Koji k…
Ma čuj kod nas je sve moguće. Evo vidi samo promjenu ugovora IGH-ZG. IGH je tražio anex ugovora s gradom, onda će ZG tražit anex ugovora s INGR, onda …..
…. na kraju ispada da IGH daje pare Ingri. [thumbsup] Zato je IGH i radio aferu… [lol] [lol] [lol]
Svašta sam se tu načitao pa ćete dozvoliti da i ja malo drobim. Novi ugovor ZG-IGH u svakom slučaju nije naštetio gradu. Isto sumnjam da bi Ingra pristala na eventualnu promjenu ugovora da joj to ide na štetu.
Ma čuj kod nas je sve moguće. Evo vidi samo promjenu ugovora IGH-ZG. IGH je tražio anex ugovora s gradom, onda će ZG tražit anex ugovora s INGR, onda …..
…. na kraju ispada da IGH daje pare Ingri. [thumbsup] Zato je IGH i radio aferu… [lol] [lol] [lol]
Svašta sam se tu načitao pa ćete dozvoliti da i ja malo drobim. Novi ugovor ZG-IGH u svakom slučaju nije naštetio gradu. Isto sumnjam da bi Ingra pristala na eventualnu promjenu ugovora da joj to ide na štetu.
Da, nije naštetio u normalnim uvjetima poslovanja….sad u ovim uvijetima…kad je cash king (ne nužno na burzi, al u real ekonomiji bome dabome da) 6% kamata na 50 milja je smješno mala cifra, pa tolko dobiješ na milju kuna u bilo kojoj banci…
…tako da…možemo i na ingrinu štetu možda očekivati…novi ugovor…ako se ne izvučemo ubrzo i krize…a koliko vidim još nismo ni ušli…
Da je ovo normalna drzava ugovor sa IGH bi bio raskinut jer nije isto jabni natjecaj plati 45 milja odmah ili plati 10% sada a ostatak kada mozes…
Da je ovo normalna drzava ugovor sa IGH bi bio raskinut jer nije isto jabni natjecaj plati 45 milja odmah ili plati 10% sada a ostatak kada mozes…
Istina, al se trebamo uskladiti postupcima koji vladaju u okruženju…a postupci mogu dovesti do "usporavanja" isplate ingri, naglašavam mogu
Da, nije naštetio u normalnim uvjetima poslovanja….sad u ovim uvijetima…kad je cash king (ne nužno na burzi, al u real ekonomiji bome dabome da) 6% kamata na 50 milja je smješno mala cifra, pa tolko dobiješ na milju kuna u bilo kojoj banci…
To nije bio bad za Bandića jer će tu neku realnu razliku pokriti ofce, pardon građani, a grad je ipak izvukao novce koje ne bi dobio da je ugovor raskinut.
…tako da…možemo i na ingrinu štetu možda očekivati…novi ugovor…ako se ne izvučemo ubrzo i krize…a koliko vidim još nismo ni ušli…
Teško, ovdje eventualni anex ugovora neće ići na štetu Ingre jer su ovce opet na drugoj strani. Pa nije uprava vesla sisala. Radi se o ogromnoj godišnjoj cifri. Netko spominje 80% njihove godišnje zarade. Mislim da bi se oni zadovoljili i s duplo manje (lupetam) uz pokoji zgodan terenčić kao poklon od grada. [rolleyes]
Građevinski radovi u studenome povećani 7,8%
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/gradevinski-radovi-u-studenome-povecani-7%2c8%25,35830.html