INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plavi,, dobra mi je Ingra i sve to, i sam znas.
Ali ovo Posedarje mi nikako ne ulazi u glavu.
Posedarje su meni ovce, prsuti i tomos automatici.

Blue, zafrkavaš me?

Mi starosjedioci znamo o čemu se radi, a evo za one koji možda ne znaju:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/21092008/ingra—generator-turistickog-razvoja-zadarske-regije

Istraži što je sa zemljištem, i tko je kome po koliko prodao isto.
Ikoliko će to vrijediti kada bude gotovo.
A što će se dogoditi ako projekt propadne…[cool]

Mislim da sam davno postao o tome na ovoj temi, tamo negdje 2007. mislim, ne da mi se sada tražiti.

Nego jedno pitanje, blue, a tko je vlasnik Arene Zagreb narednih 28 godina ?
[/quote]

Gospodine Plavi!
Cijenim Vaš doprinos na Ingra, no zašto ona nije valjala prije par dana, a danas je to super prilika? Ovo sa Posedarjom je jedan loš pokušaj, Blueman je u pravu – zapravo jezero bez ikakvog doživljaja Mediterana.

Kako se tehnički odvija dokapitalizacija?Dobije se poštom ponuda?Ili se ode u RBA banku pa se tamo sve obavi? [huh]

Kod mene na K/P pokazuje da je
promet samo 7500kn tj. 100 kom.

I da izgleda nitko neda za 73,31….

A za one koji bi htjeli INGRU ima ona druga kolona [tongue]

smanjuje se minus.......

Evo jedan pametan pa prodao po 73,31 4 kom., baš je pametan, hvla mu gdje čuo i nečuo [cry]

e-TRADE OD FIME mi pokazuje promet od samo332 dionice…jeli to točno i zašto je stala trgovina?

Kune nisu problem, kuna nema

e-TRADE OD FIME mi pokazuje promet od samo332 dionice…jeli to točno i zašto je stala trgovina?

1792 protrgovane…

na 4300 sve prodajem...

1792 protrgovane…
[/quote]
ipak malo prema prijašnim danima….

Ingra: Dokapitalizaciju će iznijeti mirovinski fondovi

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-dokapitalizaciju-ce-iznijeti-mirovinski-fondovi,35749.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-dokapitalizaciju-ce-iznijeti-mirovinski-fondovi,35749.html

Jelda a imaju samo 14% ingre a kaj budu ostali iznjeli….oni dva glavešine imaju
20% skupa kak budu oni iznjeli svoj dio……..nema šanse da im to prođe a i ak prođe
bit će sa lovom mase malih ulagača koje se za niš ne pita i koji bi mogli popljugat….
tak je i tedeshi izvuko od istog tog kapitala malih ulagača pa sad imaju samo gubitke
i pitanje dal ih budu ikad vratili……….e moj matrixe nemoj samo ponavljat slučaj
ATGR sa masovnim postanjem kao pozitivnih vijesti….

lovom mase malih ulagača koje se za niš ne pita i koji bi mogli popljugat….

a šta bi ti da te se pita, molim te?
dobrovoljno si tu, pristo si na pravila igre, uvijek možeš prodat…

Jelda a imaju samo 14% ingre a kaj budu ostali iznjeli….oni dva glavešine imaju
20% skupa kak budu oni iznjeli svoj dio……..nema šanse da im to prođe a i ak prođe
bit će sa lovom mase malih ulagača koje se za niš ne pita i koji bi mogli popljugat….
tak je i tedeshi izvuko od istog tog kapitala malih ulagača pa sad imaju samo gubitke
i pitanje dal ih budu ikad vratili……….e moj matrixe nemoj samo ponavljat slučaj
ATGR sa masovnim postanjem kao pozitivnih vijesti….
[/quote]

Koje baljezganje, daj pročitaj što si napisao. Ipo atgr je bio na crobex=?, sad je crobex=?. Cijena atgr=?, cijena ingre na ath crobex=?, cijena ingre sad =?. BV ingre na ath=?, BV ingre sad=?.
Popuni si malo upitnike. Koji mali ulagaći? Iz OIF-ova? Pa nek prodaju udjele, jel ih netko tjerao? I ja bih ingru na 50 kuna a i niže, al tko vam kriv kad vam je i na 57 bila skupa, a bila je prilika.
Ako ipo ne uspije ingra će na 1/2 sadašnje vrijednosti na burzi, misliš da neće uspijeti? Skupljaj za ulaz na 35 kuna.

Bilo bi ljepo kupovati po 35….samo dali bi se onda cijena ikada više narasla [pray]

New Report

Close