INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje se bluman radi o vrlo kratkorocnoj i elementarnoj stvari… Tko ce sada upisat kad je cijena pala ispod 80, i to debelo? Netrebas biti intelektualac da zakljucis da se ne isplati. Vec sam napisao, zeznuli su se u procjeni, trebali su ici ispod. Tada kad su odlucivali, vjerovatno je cijena bila oko 80 kn. Hm…

onda kupi sutra 3,750,000 komada ispod 80 kuna…

[/quote]

A zasto bi netko htio 3.750.000 komada!? [lol]
Da nebi jos premiju za vecinski paket uracunao?
Najbolje da se dogovore sa mirovincima da napumpaju cijenu. Novac je sada skup, jako skup. Sto ce mirovinci, sada dokapitalizirat po 80, ako cijena bude 70 na burzi? Knjizit gubitak?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Želiš sugerirati da će dokap propasti?
U koliko sati je došla obavijest, bio sam na kasnom ručku..?

Ne, najvjerovatnije nece propast. Uzet ce makar mirovinci, sto ostane ide na javnu ponudu ako sam dobro shvatio, sto ce opet upisat mirovinci i uprava mozda sama.

Novac je skup, zato i ide puno puno nize od fer cijene..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ovdje se bluman radi o vrlo kratkorocnoj i elementarnoj stvari… Tko ce sada upisat kad je cijena pala ispod 80, i to debelo? Netrebas biti intelektualac da zakljucis da se ne isplati. Vec sam napisao, zeznuli su se u procjeni, trebali su ici ispod. Tada kad su odlucivali, vjerovatno je cijena bila oko 80 kn. Hm…

onda kupi sutra 3,750,000 komada ispod 80 kuna…

[/quote]
Kolega nemojte biti smješni da netko ima interesa kupiti on bi stavio nalog od 50 000 komada pa tko voli neka izvoli ali kako tumačite činjenicu da je prodaja puno jača.

Garantiram vam da bi nalog bio poklepljen u sekundi.
[/quote]
stotka gusar…..nije potreban daljnji komentar…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da nije mirovinaca i mojih i vaših novaca i onih koje boli neka stvar nebi oni prodali niti jedne dionice po toj cjeni, ja se slažem da INGRA vrjedi više od ove cijene koja je na tržištu ali ne zaboravimo na burzi vrjedi zakon ponude i potražnje, a ovdje je na djelu dogovor sa tuđim parama i masnim provizijama za upravitelje OMF a nitko ne reagira jer onaj tko bi trebao reagirati je vjerovatno u dogovoru i njemu naravno pripada dio provizije.

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A šta ako netko – Uprava,jedan od vlasnika,netko treći – napuca cijenu o ovih 13 dana na burzi na recimo 100 kuna?Šta se onda dešava? [shocked]

Samo što se vrijednost udjela u fondovima računa po tržišnoj cijeni, ne fer cijeni… Dokapitalizacijom po ovoj cijeni svaki dioničar će u startu na novim dionicama biti u gubitku preko 10%. A ako kojim slučajem dalje padne cijena na burzi [huh]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Yes… Sto ti vrijedi sto je nize od fer cijene, ako moras racunat da ces mozda 6 mjeseci, godinu ili dvije morat biti u gubitku? Nemaju svi koji investiraju miljone viska, da im je svejedno cekat. A u ova nezgodna vremena, nikad neznas kad ce ti cash zatrebat. Oni koji imaju visak, sad imaju i svedski stol.

Kult, koji se obično ima za novac kao ekvivalent stvarnog bogatstva, uništava potpuno njegovu vrijednost

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Ma vi slobodno sudjelujte u dokupu i kupujte dionice sutra na burzi ali meni se ovo ne sviđa pa vi govorite što hoćete.Ulaziti u dokup dionica sada u ovakvom vremenu na ovakav način za ovoliku cijenu je za mene previše preskupo i preriskantno.
Postoji barem 10 boljih prilika na zse.
Toliko od mene .

Da i da nadodam.—.Zar stvarno niste izvukli pouku iz prijašnjeg dokupa i stock splita.
Sam bog zna koliko će vrijediti ingra naredni period ali jedno je sasvim sigurno neće više od 80.
Pozdrav i pametno ljudi nedajte se nasamariti kao i svaki put do sada pa pobogu učite na vlastitim pogreškama ako već tuđe ne uviđate.

A šta ako netko – Uprava,jedan od vlasnika,netko treći – napuca cijenu o ovih 13 dana na burzi na recimo 100 kuna?Šta se onda dešava? [shocked]

Iskrcali bi se svi koji su ušli u zadnja tri mjeseca ili čiji je prosjek ispod 100 kn. Nije ingra jedina dionica na zse. Po meni su također krivo procijenili trend ili svjesno išli na rizik. U oba slučaja nije dobro.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Kult, koji se obično ima za novac kao ekvivalent stvarnog bogatstva, uništava potpuno njegovu vrijednost

Evo ti stotka! [thumbsup]

New Report

Close