INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ću dokupiti na 65,00……………. hebeš administraciju i papirologiju..u prosjeku u tablici-tko
te pita kako su došle na hrpu ……..a ako ode gore..opet dobro…ako ne ide odmah gore..
dokapitalizirat ću kak mi paše…mic -po mic- i ne dam lovu nikome unaprijed…
Prvo nek pokažu lovu s kojom će podići cijenu …meni se ne ide u vlasnička natjecanja….
Šta uopće imaju od trajne imovine- onako par žestokih stvari…tko zna!?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dzisus, pa ne odredjuje cijena dokapa cijenu dionice, nego obrnuto, upravo zbog onoga sto je kolega flyer napisao. Samo ova cijena od 80 je odredjena prije bar 5 dana, ako je sada stigla obavijest postom. Onda je vjerovatno cijena bila iznad 80, ili tu negdje. Anyway, krivo su procjenili trend, morali su imho ipak ici sa vecim diskontom upravo zbog situacije na burzi.

Ma daj me nemoj zezato određena prije 5 dana a u petak je došlo tek odobrenje Hanfe.
Ej?
Sve se moglo promijeniti, da se htjelo, točno se moglo narihtati, tj barem približno točno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Reako sam "prije bar 5 dana"…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ma znali ili neznali sto je dionicki kapital, stovise, mozda ni neznaju sto je kapital uopce, ali ljudi znaju izracunat jer im se isplati kupit ili ne.

Kupovali su i neke banke na 4 BV koje vrijede po svom ROE i gorwthu i potencijalu max 1.5BV.
Kupovali su i Luru na 1500 kn a ponuda Lactalisa bila 750 kuna, sta su ocekivali da ce Rajic reci ne, daj duplo.
I Novoseac je kupovao ko blesav INA na 2900 pa sve prodao na 2800, odnosno ne sve da ne ispadne papak sto je kupovao skuplje pa njegovi udjelnicari (ja nisam) mogu cekati naftu na 120 dolara..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

JOš gore onda, barem 5 dana…ma daj.. Uprava je htjela 100 kuna a fondovi nisu niti čut htjeli zbog situacije na tržištu, zato je i dana ova formulacija 50-150…trebalo je dočekati odluku Hanfe pa se kalkuliralo o promijeni cijene dionice na tržištu. Zahtjev je poslan ako se dobro sjećam 11.12.2008.

Ali možda bude još iznenađenja ovih dana. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovdje se bluman radi o vrlo kratkorocnoj i elementarnoj stvari… Tko ce sada upisat kad je cijena pala ispod 80, i to debelo? Netrebas biti intelektualac da zakljucis da se ne isplati. Vec sam napisao, zeznuli su se u procjeni, trebali su ici ispod. Tada kad su odlucivali, vjerovatno je cijena bila oko 80 kn. Hm…

Ma znali ili neznali sto je dionicki kapital, stovise, mozda ni neznaju sto je kapital uopce, ali ljudi znaju izracunat jer im se isplati kupit ili ne.

Kupovali su i neke banke na 4 BV koje vrijede po svom ROE i gorwthu i potencijalu max 1.5BV.
Kupovali su i Luru na 1500 kn a ponuda Lactalisa bila 750 kuna, sta su ocekivali da ce Rajic reci ne, daj duplo.
I Novoseac je kupovao ko blesav INA na 2900 pa sve prodao na 2800, odnosno ne sve da ne ispadne papak sto je kupovao skuplje pa njegovi udjelnicari (ja nisam) mogu cekati naftu na 120 dolara..

[/quote]
Kolega oni svi kupuju sa tuđom lovom a ja i vi bi trebali sa svojom.

To je jedna razlika ali stvarno velika.

Ebe se Novoselca dobiješ kući pisamce gdje ti piše eto ebiga godina je bila takva, financiska kriza nama je žao bla bla i to je to a mojih para nema moja mirovina će biti socijalna pomoć.

Oćeš reći da Novoselac nije papak, veliki kolega možda čak najveći u državi.

JOš gore onda, barem 5 dana…ma daj.. Uprava je htjela 100 kuna a fondovi nisu niti čut htjeli zbog situacije na tržištu, zato je i dana ova formulacija 50-150…trebalo je dočekati odluku Hanfe pa se kalkuliralo o promijeni cijene dionice na tržištu. Zahtjev je poslan ako se dobro sjećam 11.12.2008.

Mozes ti htjet koliko oces, ali iznad cijene na burzi neces puno pazarit u dokapu, to ti garantiram. To su cak i ovi u ULPL skuzili. Njima dokap uvijek prodje ko vurica. [lol]

Ma vi slobodno sudjelujte u dokupu i kupujte dionice sutra na burzi ali meni se ovo ne sviđa pa vi govorite što hoćete.Ulaziti u dokup dionica sada u ovakvom vremenu na ovakav način za ovoliku cijenu je za mene previše preskupo i preriskantno.
Postoji barem 10 boljih prilika na zse.
Toliko od mene .

Ovdje se bluman radi o vrlo kratkorocnoj i elementarnoj stvari… Tko ce sada upisat kad je cijena pala ispod 80, i to debelo? Netrebas biti intelektualac da zakljucis da se ne isplati. Vec sam napisao, zeznuli su se u procjeni, trebali su ici ispod. Tada kad su odlucivali, vjerovatno je cijena bila oko 80 kn. Hm…

onda kupi sutra 3,750,000 komada ispod 80 kuna…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mozes ti htjet koliko oces, ali iznad cijene na burzi neces puno pazarit u dokapu, to ti garantiram. To su cak i ovi u ULPL skuzili. Njima dokap uvijek prodje ko vurica. [lol]
[/quote]

Želiš sugerirati da će dokap propasti?
U koliko sati je došla obavijest, bio sam na kasnom ručku..?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

onda kupi sutra 3,750,000 komada ispod 80 kuna…

[/quote]
Kolega nemojte biti smješni da netko ima interesa kupiti on bi stavio nalog od 50 000 komada pa tko voli neka izvoli ali kako tumačite činjenicu da je prodaja puno jača.

Garantiram vam da bi nalog bio poklepljen u sekundi.

New Report

Close