INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vi ste muški zaista grozni!Pa šta nas briga šta je bilo prije 2 godine?? Sada je potpuno drugačija situacija. Dajte sada pomozite nama malima kako da se postavimo…A ne da se svađate je li u prošlosti čaša bila popupuna ili poluprazna..Bilo pa prošlo..Ia ja sam imala 22,a sada…malo više godinica.. [rolleyes]

22 godina su balavice, ovako je puno bolje..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Vi ste muški zaista grozni!Pa šta nas briga šta je bilo prije 2 godine?? Sada je potpuno drugačija situacija. Dajte sada pomozite nama malima kako da se postavimo…A ne da se svađate je li u prošlosti čaša bila popupuna ili poluprazna..Bilo pa prošlo..Ia ja sam imala 22,a sada…malo više godinica.. [rolleyes]

Dobro, kolegice kad već igramo otvorenih karata, koliko imate godina?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stigla ponuda. Cijena 80kn

Nema šta jako dobar potez pa to se vidi iz aviona u tri dana smo dole 20% svaka čast upravi i svim muljatorima na našem tržištu.

BRAVO samo naprjed

Stigla ponuda. Cijena 80kn

[/quote]
Navalte korumpirana bando na ove od 80 kuna a nemojte kupovati ove od 70 jer su vam ove preskupe i nećeto dobiti dio provizije ako kupite ove od 70 kuna a za ove od 80 provizija vam je zagarantirana.

Halo HANFa pa zar je ovo normalno da netko plaća dionice 80 kuna a po 70 ih ima kao u priči.

Ova cijena je optimalna za čekanje.
A za male dioničare su obje krajnje cijene najbolja solucija.
Ako je dokapitalizacija po 50 sudjeluješ i zaradiš, a ako je po 150 ne sudjeluješ i zaradiš!
[/quote]
A ako je 80 hebeš im sve po spisku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Gusaru sutra je cijena oko 80 kn na burzi. Jedno trostruko su me $#&%*@# od objave pa do danas. Tako mi i treba kad sam mali mali. Ko me hebe. Dobar poso drugovi Ante, Hanka, Igor.. pravi Trio Rio

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

E pa ovdje više nema nikakve logike! A gdje nema logike počinje….vojska?? [shocked]

Malo objašnjenja….
Ako je cijena dionice na burzi 70 kn onda to znači da i Ingra trenutno toliko vrijedi. Kada to ne bi bilo tako, tj. kada bi Ingra vrijedila više (npr. 80 kn) onda bi oni koji to znaju pokupovali dionice jer time imaju čistu zaradu.
Sad nadalje ako nešto vrijedi 70 kn, kako ćeš mi to isto onda prodati po 80 kn. ?!

Ili;
Ako sam spreman kupiti Ingru po 80 kn (u dokapitalizaciji) ZAŠTO ONDA TO I SADA NE BI NAPRAVIO NA BURZI ?????

Stotka ili ne, ali nisi u pravu.
Ovo si napisao kao da je to isključivo tako, a nije. Barem ne uvijek.
Upravo se na primjeru dokapitalizacije Ingre iz 2007. to vidjelo.
Na dan kad je objavljena dokapitalizacija po 35 000 HRH cijena je bila oko 32 000 i tu se tako kretala.
Tada je istog dana skočilo na tih 35 000 i više.
Ali tada su bila druga vremena, bull market, teško je očekivati da se ovako nešto sada dogodi.
[/quote]

Jedan kolega bi napisao.. hihihi
Eto, ipak 80, a cijena na burzi na kraju dana još dodatno pala na 71.
Vrlo inčresting situacija.
Ispalo je da će imati sreće oni koji su kupili do 11.12. , a da su popušili oni koji su kupovali nakon toga, a gle vraga, ispalo je da su isti uvjeti omogučeni svima.
Mislim..mogu postojeći kupovati po 80 HRK, ali mogu i novi dioinčari i jeftinije.
A mogu i postojeći kupovati jeftinije od ovih 80 kuna u dokapitalizaciji. [rolleyes]

Jedino ako se ne radi o 3 mirovinska fonda u top 10.

Vrlo inčresting.
To be continued…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dzisus, pa ne odredjuje cijena dokapa cijenu dionice, nego obrnuto, upravo zbog onoga sto je kolega flyer napisao. Samo ova cijena od 80 je odredjena prije bar 5 dana, ako je sada stigla obavijest postom. Onda je vjerovatno cijena bila iznad 80, ili tu negdje. Anyway, krivo su procjenili trend, morali su imho ipak ici sa vecim diskontom upravo zbog situacije na burzi.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Dzisus, pa ne odredjuje cijena dokapa cijenu dionice, nego obrnuto, upravo zbog onoga sto je kolega flyer napisao. Samo ova cijena od 80 je odredjena prije bar 5 dana, ako je sada stigla obavijest postom. Onda je vjerovatno cijena bila iznad 80, ili tu negdje. Anyway, krivo su procjenili trend, morali su imho ipak ici sa vecim diskontom upravo zbog situacije na burzi.

Onda im nece uspjeti, ako je mali diskont.
Ponuda nikoga ne sili, niti je Tedescji nekoga silio na 935 pa ga sada svi psuju.

Inace za neznalice povecava se temeljni kapital za 150 milja po 40 kn po dionici, ostalo ide u rezerve.
Ljudi neznaju razliku izmedju temeljnog kapitala i dionickog kapitala.
Toliko o znanju..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ma znali ili neznali sto je dionicki kapital, stovise, mozda ni neznaju sto je kapital uopce, ali ljudi znaju izracunat jer im se isplati kupit ili ne.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close