INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osobno sam zainteresiran za dokap, ali kako sam u zadnje vrijeme pesimista u pogledu tržišta kapitala, tako sam i po pitanju ovog dokapa, pogotovo pazite činjenica od 50,00 – 150,00 kn.!!!???
Sada bi na krilima vijesti trebala roknut potražnja da je naguraju u viši cijenovni kanal i onda plasirati što se plasirati da, a to je cijena što bliža 150,00 kn. možda se varam, ali kazao sam u početku da nisam baš uvjerenja da ima ikakve logike sada ulaziti u kombinacije takvog tipa, pogotovo kada sam siguran da postoji određena mogućnost kupnje na burzi ….

INGRA nije kompanija koja ima financijske snage OBRANITI DNO cijene na burzi, i time donekle
garantirati uspjeh i minimalnu zaradu na cijeni dionice, što je osnovni cilj ulagača.
INGRA hitno treba novac, te želi da određeni ulagači zarade!
Da li mi, mali investitori spadamo u tu elitu- teško bi se to dalo zaključiti po dosadašnjem ponašanju
Uprave- kad je u pitanju PRIKUPLJANJE NOVACA…
Mi mali, im ne trebamo…..za nas će naći – TEORETSKU ZARADU- koja meni u današnjim uvjetima-
NE TREBA- hvala!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pitanje za vas koji ste na PBZ Investoru?
Zar ne možete na stranicama SDA (e-račun) vidjeti da li su vam dionice na slobodnoj poziciji. Pretpostavljam da je to dovoljno da bi vam bilo omogućeno sudjelovati u dokapitalizaciji.

ne mozes vidjeti jer su na skrb. racunu grupno i prikaz u sda je grupno a ne na ime i prezime kao kod drugih brokerskih kuca

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Meni uopće nisu jasni ovi koji se guraju na kupnji iznad 70 kn jer je očit velik pritisak prodaje koji će dionicu INGR vrlo brzo odgurati ispod 70 kn, moguće već sutra. Zašto onda bacate šolde u vjetar i ne strpite se s kupnjom par dana kad bude puno jeftinije?

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

pretpostavljam da ćemo ponudu s cijenom dobiti kući na adresu?

pretpostavljam da ćemo ponudu s cijenom dobiti kući na adresu?

Da, doma ces dobiti po kojoj ce cijeni ici dokap.
Isto kako si dobio za HT (nije dokap ali isto), pisalo ti je 265 kuna u pismu jel??
Naravno da neces vec ce se odluciti ovisno o zanimanju investitora.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

hvala blumi.
svakako ih moram kupiti da smanjim prosjek,samo hoće li to biti po dokapu ili ne,budemo vidjeli.
slobodno te pitam za mišljenje na pm kad se bude znala cijena?

Pa šta onda momci predlažete?Kupovinu na dokapitalizaciji ili ne?Odnosno ako DA, po kojoj cijeni? 75 ili 80 kuna? Šta ako ponuda bude na 120 a na Burzi dodatno padne na 60? Nije li onda tih 14 dana bolje svakodnevno po malo kupovati na Burzi?Ovo pitam tek kao mala igračica (gabarita cca 150 dionica).. [huh]

ja sam si pogledao transakcije iz vremena koje je određeno za dokap i vidim da imam pravo na dokap , ali što više razmišljam, 99% sam već odlučio da u dokap ne idem. ne vidim u tome ništa dobroga za mene kao malog dioničara, a ni za INGR osim što će si pokrpati rupe zbog manjka keša. u dokapu neka kupuju fondovi a ja ću na burzi kad cijena padne na oko 60 kn

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

@ pobjeda

Ne znam da nemaš ništa protiv mene, jer je već bilo bvrdo ovakvih tvojih postova, gdje provociraš.
Jedino što ja ne znam koji si ti nick, a za mene se znam da sam tu od prvih dana pod ovim pod kojim i pišem, a i to nešto govori.

Zašto da se držim jedne strane?
Burza je improvizacija,počesto.
Ono što je bilo jeftino jučer danas može biti skupo i obrnuto.
Sve se mjenja.
Kad smo kod procjena, 2008. će biti jedna od onih u kojoj su gotovo svi krivo procijenili, kako za zbiovanja vani tako i kod nas.
Nije li nafta projicirana na 200 USD ( iako sam ja na 140 napisao na forumu da je balon i da će dolje, ali nisam niti slutio da će pasti na 36 USD ).
Ja sam barem bio dovoljno hrabar pa prognozirati,istina za sam za taj dio pogriješio, pa što sada?

Hočeš mi to spominjati još 10 godina?
Što ne pitaš mirovince i ne prozivaš ih, koji su za tvoje novce kupovali Ingrui između 50-60000 HRK??

plavi, pokrij se po glavi i šuti
trabunjao si gluposti kako prije tako i sada
ŠTO TI NE PITAŠ MIROVINCE I NE PROIZIVAŠ IH, I ZA TVOJE NOVCE ILI TVOJE UŽE I ŠIRE OBITELJI SU KUPOVALI INGRU PO ONIM CIJENAMA

p.s. sjećaju se kolege a vrlo vjerojatno i ti kad sam iznijela svoju skromnu procjenu za dodatni pad američkih indeksa oko 40%…nađi plavi, ne budi lijen, kad je to bilo

Kako se danas kreće cijena u odnosu na onu prije cijepanja ..75,00 x150 =11.250,00 kn ???
50,00 X 150 = 7.500,00 kn 150,00 x 150 = 22.500,00.. znači, kako je kolega rekao,,cilj im je
napucati najviše koliko mogu, a zatim rasprodati što više i skupiti pare…
Zašto sad nisu digli cijenu dionice na bar 150,00 kn po dionici ?????? Bilo bi podnošljivo……
oni se muče zadržati cijenu ispod 70,00 kn….
To znači, da Ingra spada u one koji nemaju love za otkup svojih dionica……jer to je trenutno
jedini način održavanja kakve-takve dotične cijene na tržištu…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ja sam si pogledao transakcije iz vremena koje je određeno za dokap i vidim da imam pravo na dokap , ali što više razmišljam, 99% sam već odlučio da u dokap ne idem. ne vidim u tome ništa dobroga za mene kao malog dioničara, a ni za INGR osim što će si pokrpati rupe zbog manjka keša. u dokapu neka kupuju fondovi a ja ću na burzi kad cijena padne na oko 60 kn

100 za ovo.Isto razmišljamo.

New Report

Close