…evo razloga zbog čega najviše volim pisati na ležernom…kad već nešto komentiramo ajmo barem biti sa visokim stupnjeg sigurnosti sigurni što govorimo…a stvar se lako provjeri…dakle…pitah i rekoše mi…da se javim u Odjel skrbništva nad vrijednosnim papirima i oni će mi izdati Potvrdu o dionicama…dakle nema problema… [smiley]
Ili još jednostavnije, pređeš kod drugog brokera i u buduće ne moraš tražiti nikakve potvrde niti raditi odregistraciju.
zahvaljujem na ovom bakice,bas si me obradovala
kad je zadnji dan za kupiti za ovaj dokap?
prosle godine [lol]
…evo razloga zbog čega najviše volim pisati na ležernom…kad već nešto komentiramo ajmo barem biti sa visokim stupnjeg sigurnosti sigurni što govorimo…a stvar se lako provjeri…dakle…pitah i rekoše mi…da se javim u Odjel skrbništva nad vrijednosnim papirima i oni će mi izdati Potvrdu o dionicama…dakle nema problema… [smiley]
Ili još jednostavnije, pređeš kod drugog brokera i u buduće ne moraš tražiti nikakve potvrde niti raditi odregistraciju.
[/quote]
Conan, kod kojeg si ti brokera pa tako zadovoljan?
kad je zadnji dan za kupiti za ovaj dokap?
A da preletiš nekoliko stranica unazad….!!??
Nema veze…, evo ti i odgovor da ne tražiš previše…, 11.12.2008. si morao biti vlasnik nad predmetnim dionicama…
a vijest o dokapu je objavljena prosli tjedan,znaci da samo odabrani imaju pravo.Nema pumpanja cijene na ZSE-u….
da,sad sam našao.tnx.
ovako,ja posjedujem još od prije dionice.znači,imam pravo na dokap.
što dobivam time..vidim da za 2 koje imam,imam pravo kupiti jednu.
a oni koji su je imali prošli tjedan i još ju imaju? [embarass]
[/quote]
Conan, kod kojeg si ti brokera pa tako zadovoljan?
[/quote]
Većina brokera (a možda i svi osim PBZ investora) rade bez prebacivanja dionica na svoj skbnički račun.
A da preletiš nekoliko stranica unazad….!!??
Nema veze…, evo ti i odgovor da ne tražiš previše…, 11.12.2008. si morao biti vlasnik nad predmetnim dionicama…
[/quote]
…a mene baš zanima zbog čega je izabran baš taj datum…što ima netko taj dan rođendan… [tongue]