INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…evo razloga zbog čega najviše volim pisati na ležernom…kad već nešto komentiramo ajmo barem biti sa visokim stupnjeg sigurnosti sigurni što govorimo…a stvar se lako provjeri…dakle…pitah i rekoše mi…da se javim u Odjel skrbništva nad vrijednosnim papirima i oni će mi izdati Potvrdu o dionicama…dakle nema problema… [smiley]

Ili još jednostavnije, pređeš kod drugog brokera i u buduće ne moraš tražiti nikakve potvrde niti raditi odregistraciju.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

kad je zadnji dan za kupiti za ovaj dokap?

zahvaljujem na ovom bakice,bas si me obradovala

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

prosle godine [lol]

nisam bio dugo ovdje pa zato pitam…šta stvarno?
prošao rok?kad je bio?

…evo razloga zbog čega najviše volim pisati na ležernom…kad već nešto komentiramo ajmo barem biti sa visokim stupnjeg sigurnosti sigurni što govorimo…a stvar se lako provjeri…dakle…pitah i rekoše mi…da se javim u Odjel skrbništva nad vrijednosnim papirima i oni će mi izdati Potvrdu o dionicama…dakle nema problema… [smiley]

Ili još jednostavnije, pređeš kod drugog brokera i u buduće ne moraš tražiti nikakve potvrde niti raditi odregistraciju.
[/quote]
Conan, kod kojeg si ti brokera pa tako zadovoljan?

Selim u ameriku...

A da preletiš nekoliko stranica unazad….!!??
Nema veze…, evo ti i odgovor da ne tražiš previše…, 11.12.2008. si morao biti vlasnik nad predmetnim dionicama…

a vijest o dokapu je objavljena prosli tjedan,znaci da samo odabrani imaju pravo.Nema pumpanja cijene na ZSE-u….

da,sad sam našao.tnx.
ovako,ja posjedujem još od prije dionice.znači,imam pravo na dokap.
što dobivam time..vidim da za 2 koje imam,imam pravo kupiti jednu.

a oni koji su je imali prošli tjedan i još ju imaju? [embarass]

Quatro Mpn Ltd

[/quote]
Conan, kod kojeg si ti brokera pa tako zadovoljan?
[/quote]

Većina brokera (a možda i svi osim PBZ investora) rade bez prebacivanja dionica na svoj skbnički račun.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

A da preletiš nekoliko stranica unazad….!!??
Nema veze…, evo ti i odgovor da ne tražiš previše…, 11.12.2008. si morao biti vlasnik nad predmetnim dionicama…
[/quote]
…a mene baš zanima zbog čega je izabran baš taj datum…što ima netko taj dan rođendan… [tongue]

New Report

Close