Moš mislit. Ovo je balon koji se još itekako mora ispuhati. Kao i IGH. Cijelo tržište je vraćeno na početak 2006 odnosno sredina/kraj 2005 a IGH i Ingra su još debelo u 2007. Uz sve gafove koji se događaju oko te dvije firme prostora za pad itekako ima. I dogoditi će se vjerojatno.
[/quote]
Ima tu prostora itekako za daljnji pad, čak i slobodnim stilom, mnogi bi se mogli naći zatečenim.
i sad je ovo normalno
sad je i ingra pocela pucat na malim prometima 🙁
Moš mislit. Ovo je balon koji se još itekako mora ispuhati. Kao i IGH. Cijelo tržište je vraćeno na početak 2006 odnosno sredina/kraj 2005 a IGH i Ingra su još debelo u 2007. Uz sve gafove koji se događaju oko te dvije firme prostora za pad itekako ima. I dogoditi će se vjerojatno.
[/quote]
[/quote]
Ima tu prostora itekako za daljnji pad, čak i slobodnim stilom, mnogi bi se mogli naći zatečenim.
[/quote]
[lol] [lol] Sad su svi pametni ko Sanader ljetos kad je rekao da nema više jeftinih energenata i "analitičari" koji su tvrdili da je pitanje dana kada će nafta na 200$ [lol] [lol]
na ingr-ra danas liparenje a do petka kad krene panika bit ce daj sta das…..vec vidjeno tisucu puta…
Držim te za riječ
molim, i drugi put [lol]
ma opičio bih sad 1 i sebi zbog dokupa na 95 kn ali ne mogu pa budi ljubazan i zvekni ti 1
INGR nam je u blokadi, sad si razmišljam da opalim po bidu sa svime što imam čim se odblokira i zatim se postavim na 65-70 kn na kupnju [embarass]
Pričekaj pa to uradi sutra kada će malo porasti! Barem ćeš biti u manjem minusu, a svejedno će dalje padati!!! To ti je moj savjet! Pozdrav
molim, i drugi put [lol]
ma opičio bih sad 1 i sebi zbog dokupa na 95 kn ali ne mogu pa budi ljubazan i zvekni ti 1
INGR nam je u blokadi, sad si razmišljam da opalim po bidu sa svime što imam čim se odblokira i zatim se postavim na 65-70 kn na kupnju [embarass]
hm….. maximum 50 kuma
[/quote]
Da, ali tek poslije Nove godine!
danas je dan smrti tzv tržišta kapitala a ingra je samo jedan od žrtava
sve to možemo zahvaliti našoj državici koja izvlači pare preko tk
a sve smo im to mi dopustili
svi smo se ponekad zanijeli stavili neki suludi niski il visoki target s pokojim neuritičnim targetom al ovo sad vec prelazi granice normalnoga
sretno nam svima otvaraju se vrata pakla