INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naša burza nije u stanju razlučito dobro od lošega

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=60275

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Može li netko staviti mišljenje zašto je danas Ingra jedina dionicaod likvidnijih sa porastom cijene?

Može li mr. zimzi aka mr. blue staviti mišljenje zašto je danas ingra porasla?
Jer očito je da se samo javljate kad ingra raste, pa ak imate kakav info zašto raste?
Kad pada onda nemate nikakve info???
Čini mi se da se to zove selektivna izloženost ili tak nekak

Pozdrav

Može li netko staviti mišljenje zašto je danas Ingra jedina dionicaod likvidnijih sa porastom cijene?

Može li mr. zimzi aka mr. blue staviti mišljenje zašto je danas ingra porasla?
Jer očito je da se samo javljate kad ingra raste, pa ak imate kakav info zašto raste?
Kad pada onda nemate nikakve info???
Čini mi se da se to zove selektivna izloženost ili tak nekak

Pozdrav
[/quote]

Kolega pohvalno je što se trudite na temi pisati provokativno, ali i subjektivno, no nažalost poslovni rezultati su u obrnutoj korelaciji s vašim tvrdnjama.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=01b0f3d5-7399-4c29-a2f7-c3aebc5282b1&open=sec

Zanimljivo je što je nekako konkurencija odlučila odustati od jačih inozemnih projekata, dok recimo Ingra ne posustaje, te očekuje prodor na rusko tržište, koje naravno neće biti idealno, no u potpunosti sam siguran da bi zajedno s IGH-om mogli činiti potporanj ostalim sudionicima u potencijalnom klasteru.

Ulažite u Ingru, ulažite u znanje.

zašto se ništa ne trži?

Kolega pohvalno je što se trudite na temi pisati provokativno, ali i subjektivno, no nažalost poslovni rezultati su u obrnutoj korelaciji s vašim tvrdnjama.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=01b0f3d5-7399-4c29-a2f7-c3aebc5282b1&open=sec

Zanimljivo je što je nekako konkurencija odlučila odustati od jačih inozemnih projekata, dok recimo Ingra ne posustaje, te očekuje prodor na rusko tržište, koje naravno neće biti idealno, no u potpunosti sam siguran da bi zajedno s IGH-om mogli činiti potporanj ostalim sudionicima u potencijalnom klasteru.

Ulažite u Ingru, ulažite u znanje.

Podrav

ako sam nešto naučio na ovom forumu jest sljedeća hipotetska izjava:

Objektivno mislim da ….. i sad spika o rezultatima, o budućnosti, o svemu pomalo o trg. društvu o kojem se piše…

Poanta: Kad netko kaže ja objektivno mislim to i to, taj u stvari piše objektivno iz svog subjektivnog kuta gledanja zar ne? Ili kak ono vele istina je univerzalna samo je kut pogleda drugačiji, inače bi svi isto gledali, kaj ne?

Znači ja pišem subjektivno kao i svi ostali, te kao i drugi mislim da pišem objektivno.
No tolko o tome

Drugo,

rezultati kao što sad vidimo nisu imale nikakve veze s rastom ove i drugih dionica, kao što nemaju s padom.
Jer pobogu pa primjer Zaba ostvarila rekordnu dobit ove godine, a dionica ode vrit.
I takvih još desetak.
A i zna mr.zimzi da kad kriza zakuca na vrata prvo građevina ode vrit, ili to samo kod nas ne bu takvo nešto.
Ali to je samo moje subjektivno mišljenje, isto kak je vaše objektivno?
Više neznam niti sam jer to mislim ja ili možda JA?

Pozdrav

Članci
Internet
Vijesti

– Naslovnica

– Svijet

– Hrvatska

– Burze

– Fondovi

– InfoBiz

– Devizno tržište

– TehnoBiz

– ShowBiz

– Biser dana

– RSS

– Najprosljeđivanije

– Najčitanije

– Najkomentiranije

– Arhiva vijesti
Komentari i analize
Rezultati poslovanja

– Arhiva
Iz novina
Konferencije

– Gazele 2008

– HR Summit ’08

– Sales Management Summit ’08

– Barometar

– Gazele 2007
Nekretnine
Gazele 2008
Osiguranje
INVESTOR
Pretplatnici
Newsletter
Kontakt

– Pošalji priču
Karijere
MojPosao
Novine

* Arhiva
* Pretplata
* Novi broj

Brzi linkovi A-Ž
– Abeceda ulaganja
– Arhiva novina
– Arhiva portala
– Biser dana
– Bonnier BP
– Burzovne informacije
– Burzovne vijesti
– Devizno tržište
– Euro2008
– Fondovi
– Gazele 2008
– HR Summit ’08
– Hrvatska
– Impressum
– Infobiz
– Investor
– Iz novina
– Kodeks novinara
– Komentari i analize
– Najčitanije
– Najkomentiranije
– Najnovije
– Najprosljeđivanije
– Naslovnica
– Nekretnine
– Newsletter
– Novine
– Oglašavanje
– Portfelji novinara
– Pretplatnici
– Rezultati poslovanja
– RSS
– Sales Management Summit ’08
– Showbiz
– Sve vijesti
– Svijet
– Tečaj
– TehnoBiz

Oglas:
B&P
B&P

Business & pleasure
Gdje nas možete čitati
Gdje nas možete čitati

Gdje nas možete čitati
SMS 08
SMS 08

Sales Management Summit ’08
Gazele
Gazele

Gazele 2008
BBP
BBP

Bonnier Business Press
Top 101 (25 Mb)
Top 101 (25 Mb)

Top 101 hrvatskog gospodarstva

Nazad Pošalji prijateljuPrintajManji fontVeći font
Rukometni skandal: Ingra sagradila premalu pomoćnu dvoranu u Areni?
Business.hr
20.11.2008 09:25
Pročitaj komentare ( 0)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ( {PostCount})
1e423bf1-080b-4219-9073-dafba6572f58
Ocijenite članak ( 0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
U Hrvatski rukometni savez stiglo je jučer pismo upozorenja iz Svjetskog rukometnog saveza.

Kada je posljednji put bila komisija IHF-a u Zagrebu na gradilištu Arene Zagreb, a predvodio ju je Slovenac Kalin, ustanovljeno je da dvorana za zagrijavanje ne zadovoljava određene dimenzije, donosi Večernji list.

Damir Poljak, glavni tajnik HRS-a, izjavio je kako "ne vjeruje da zbog te činjenice mogu izgubiti domaćinstvo svjetskog prvenstva". Dopredsjednik Saveza Zoran Gobac pojasnio je situaciju malo detaljnije, kazavši kako su od jednog platoa koji je bio udaljen od Arene pedesetak metara "na početku kada je sve to bilo jedno veliko gradilište" mislili da će tu biti sagrađena dvorana za zagrijavanje.
Nastavi čitati
Oglas:

Igor Oppenheim, predsjednik Uprave IngreIgor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre"Kada smo puno kasnije ponovno došli na gradilište vidjeli smo da se na tom platou ustvari gradi trgovački centar Plodine, a da je dvorana za zagrijavanje na drugom mjestu. E, sad ta dvorana ne zadovoljava dimenzije jer je premala. Ispada da se može zagrijavati samo jedna momčad, a nikako dvije", kazao je Gobac.

U Ingri tvrde da nisu ni milimetra odstupili od zacrtanih propozicija tzv. male dvorane nakon što su predstavili projekt Arene Zagreb i počeli je graditi.

Nakon što su dobili pismo iz IHF-a Zoran Gobac i Damir Poljak uputili su se u Ingru Igoru Oppenheimu, gdje je dogovoreno "da se pod hitno mora pronaći neko rezervno rješenje".

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

dionice ce poceti rasti kad svi zaboravite na njih.i kad svi prestanu lamantirat o krizi i armagedonu.
nigdar ni bilo da ni nekak bilo.

a danas ,samo u vasem gradu rokaj fest -8

Good artists copy. Great artists steal.

***obrisano*** možete li reći svoje mišljenje što se događa s ovom dionicom?
Zašto je danas opet pad cijene i to nemali, a još prije 2-3 tjedna pjevušili kak treba ući na 130, jer ste i vi zadnju lovu upucali po toj cijeni i da ne može niže?
Što možete reći onima koji su vas poslušali? Da su u gubitku 40%? To i sami znaju.
Ili kao što ste meni napisali, da ste mnogima zaradili velke novce savjetima?
Što to znači liku koji je zgubio 40% u 2 tjedna,kaj ste vi nekom tam zaradili 20-30% prije godinu dana?
I samo bitno molim, jer pitam vas možete li bolje?

bio bih tolko slobodan i rekao da je ovo dno.sve se ispuhnulo.

Mislim da to još može niže….Realni sektor tek čeka pravu krizu

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

treči svjetski možda ??????????

treči svjetski možda ??????????
[/quote]

vratili smo se na razine 2005-2006
u te tri godine rezultati kompanija su bili izvanredni.ova godina ce takodjer biti izvanredna.
e sad dolazi jedna ili dvije mršave.ko se nije skrio magarac je bio.pa nece cijeli svijet propast.

New Report

Close