INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oprostite na pitanju, na koliko dionica se rascijepila ova dionica ljetos?
Hvala i pozdrav

hvala kolege crna guja i nokla….najlakše se smijati nama neupućenima…

Yes we can….[lol]

Da sam bar ja bio donedavno neupućen, no bio sam upućen – pa sam si kupio jednu dionicu INGR kada je roknula sa 65.000 na 44.000 i kontao kako sam doooobro prošao…, no to je ipak fasada pa sad ovako izgledam… [cry]
[/quote]

Eto, i ja sam dobro "upućen" kupovao lijepu količinu ingrice po 155 tj po 23 500, i mislio si kako sam dobro proša. Upućeni Sappy ju je kupovao po 44 000 i mislio kako je dobro proša jer su je još upućeniji ( i to upućeni u naše penzije) plaćali po 65 000. Znači, mi "upućeni" kupovali smo INGR-R-A od 23 500- 60 000, a siroti neupućeni loto je danas ima kolik oš po 113 tj po 17 000, daklem 4 puta manje od najupućenijh. E hebem ti ja takvu "upućenost" i "neupućenost" i predlažem brisanje te riječi iz rječnika hrvatskog jezika
[angry]
[/quote]

ja sam upućen 8

nisam se nadao da ću isprovocirati diskusiju ..nisam se u trenu mogao sjetiti po koliko je djeljena cijena dionice….ipak sam simbolično danas zagrizao, pa ako padne na predviđeni target od 60 kuna opet dobro…..nečemo svi biti sretnici da uhvatimo na dnu…

ja sam upućen ( iskustvom vlastitim : kupovao po 20 soma prodavao na 45 soma pa onda opet ulazio na 50 i prodavao na 55 pa ušao na 59 i prodao na 32 soma……) e sad ju čekam na 10 eura ( koliko god to bilo kuna u datom trenu )

[thumbsup]

Pitanje je da li kupiti još pa smanjiti prosjek….ha….!!??

Sad bi mi trebao jedan smajli koji lupa glavom o nešto…

Ovakav? Bilo bi super da Vjeko nešto slično ubaci da možemo izražavati frustracije
[img]http://www.fotorola.com/uploads/ad7b02b351.gif[/img]

Mislim da kupovanje pri razlici manjoj od -10% nije dovoljno za bitno smanjenje prosjeka ako se već odlučiš na takvu varijantu investiranja.
[/quote]

dajem ti + 5 za ovaj smile , potpuno oslikava moje osjećaje iz dana u dan [wink]

ipak se drzi 100tke…..obrana je prejaka…..ipak je to zna se dionica…….i igh naravno..da ne izostavim…..narodne dionice……..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kupio danas INGR. Treba malo disperzirati rizik, ne mogu baš sve u TNPL [wink]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Nebojim se ja za INGRU….to je sjajna investicija

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

pazite se,pbz je pun ingre,još nju mora istresti,i onda je miran.vjerovatno će je potumbati ispod 100 kuna,pa ni 10 eura,cca 74 kune,tada..bit će povoljna kupnja…kako su izmasakrirali atpl,tako bi mogli i ingr…zato,oprez preko 100 kuna..

Nebojim se ja za INGRU….to je sjajna investicija

Bolje ti je da se bojiš… je će građevinari jako puno izgubiti (smanjuju se državne investicije)…pada cijena stanova, poslovnih prostora…neće biti novih dvorana…

Slušaj vlada koji kaže da je targe od cca. 60 kn…

vidiš ti to, kolega početnik-5, čim napišeš nekaj pesimistično, ali realno, odmah ti daju jedinice…evo ulogirao sam se samo da ti popravim prosjek..
pozdrav..

Za IGH i INGR ne treba brinuti jer rade velike infrastrukturne projekte, a vrlo su aktivni i u inozemstvu. Ove budalaštine o INGR na 70 kn neću uopće komentirati iako ne bi uopče imao ništa protiv jer bih još i ubacio kredit za to. Drugi građevinci koji su orjentirani na stanogradnju mogli bi imati teškoća oko likvidnosti, ali IGH i INGR sigurno nisu u toj skupini, pogotovo što se velike (a ugovorene)infrastrukturne i suprastrukturne investicije protežu kroz godine, a do tada će i ova kriza već biti prošlost [thumbsup]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Za IGH i INGR ne treba brinuti jer rade velike infrastrukturne projekte, a vrlo su aktivni i u inozemstvu. Ove budalaštine o INGR na 70 kn neću uopće komentirati iako ne bi uopče imao ništa protiv jer bih još i ubacio kredit za to. Drugi građevinci koji su orjentirani na stanogradnju mogli bi imati teškoća oko likvidnosti, ali IGH i INGR sigurno nisu u toj skupini, pogotovo što se velike (a ugovorene)infrastrukturne i suprastrukturne investicije protežu kroz godine, a do tada će i ova kriza već biti prošlost [thumbsup]

i ja preferiram ingr,ali samo kad se pbz istrese,ma kolika cijena bila..

Ma molim te, a tko gradi dvorane… ingra? Toga više neće biti… a ni u inozemstvu neće jedno vrijeme biti velikog ulaganja u infrastrukturu…
Pamet u glavu…

New Report

Close