pas mater ovo su blizanci. teoretski isti k
G. Matrix zanima me što se na kraju zbilo s nesretnim radnikom koji se je ozlijedio u subotu rano ujutro?
Je li uprava komentirala taj događaj?
Počelo se lupat po asku. He he možda se danas i zazelenimo
Ne možda nego smo se i zazelenjeli !
Najbolje ponude [ INGR-R-A ] Kupnja Cijena
500 112,50
100 112,01
39 110,00
143 107,51
115 107,50
200 106,36
130 106,13
27 106,11
100 106,10
161 105,54
Cijena Prodaja
114,95 45
116,00 43
117,99 192
123,69 82
123,70 40
124,75 81
124,89 90
125,00 40
125,92 97
126,00 200
18% porasta od dnevnog min do max. [lol] Day traderi zaustavili kontraofenzivu na 119,99 [lol]
Može li se negdje vidjeti do kada će trajati obustava trgovanja za Ingru ?
Može li se negdje vidjeti do kada će trajati obustava trgovanja za Ingru ?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=121
pod obustave trgovanja, bit će obavijest
Da, ali obavijest će doći kada se vrati trgovanje. Ja sam mislio da postoji obavijest prije toga. Svejedno hvala
Da, ali obavijest će doći kada se vrati trgovanje. Ja sam mislio da postoji obavijest prije toga. Svejedno hvala
ne, obavijest će biti prije nego počne trgovanje, primjer za DLKV:
Dalekovod d.d. – nastavak trgovanja
Postovani,
obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama DLKV-R-A nastaviti u 11:17.
Na upit Upravi Dalekovod d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista je odgovorila da nema materijalnih cinjenica koje bi utjecale na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
Ingra d.d. – nastavak trgovanja
Postovani,
obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama ATLS-R-A nastaviti u 11:43.
Na upit Upravi ATLAS d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista je odgovorila da nema materijalnih cinjenica koje bi utjecale na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
ne kužim jel to već drugi puta neka greška ili….
Ingra d.d. – nastavak trgovanja
Postovani,
obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama ATLS-R-A nastaviti u 11:43.
Na upit Upravi ATLAS d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista je odgovorila da nema materijalnih cinjenica koje bi utjecale na promjenu cijene dionica.
svaka im čast na profesionalnosti [lol]
ZAGREB, 17. listopada 2008. – INGRA se u okviru „SEE Regional Capital Markets Conference“ održane u Beču, u organizaciji šest regionalnih burzi predstavila institucionalnim ulagačima. Investitori iz regije upoznati su s postojećim i planiranim projektima INGRE. Upravo na temelju dobivenih informacija neki od prisutnih investitora donosit će odluke o ulaganjima u regiji. Investitori su pokazali interes za upoznavanje s poslovanjem INGRE koje se strateški okreće vlastitim investicijama i razvojnim projektima sa ukupnim volumenom ugovorenih projekata većim od 460 milijuna eura. Iako se na konferenciji osjetilo da su veliki investitori uzdrmani posljednjim događajima na financijskim tržištima INGRA smatra da će njezini pojedinačni susreti kao i prezentacija održana na kraju posljednjeg dana konferencije osigurati povjerenje ulagača u daljnji rast kompanije.