INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SZ,

Čak su i obveznice ingre u minusu 5 %, dakle…..ulažite u znanje ulažite u Ingru…..
Jel tako kolega Matrica…..
Bez obzira kaj bu dionica za 1-2 tjedna vredila 60-70 k……
[lol] [thumbsup]

na temelju cega tvrdite da ce za tjedan ili dva cijena biti oko 60 kn? Mozete mi to malo objasniti? Da se razumijemo, ja ne tvrdim da je nemoguce, samo me zanima kako ste Vi dosli do tog zakljucka.

Hvala
[/quote]
mislim da pitate krivog kolegu da Vam objasni
kolika ce cijena ingre biti to sam bog,pardon cijenjeni forumas Plavi znade
pofukov duh

pitam njega jer on prica o padu na 60 kn pa bih volio znati na cemu temelji takve izjave.

Citam vec neko vrijeme "Ingra 60 kn mozda i nize" pa me vec to pomalo smeta jer nisam procitao ni jedan realan razlog za pad. I ne zelim cuti fore tipa "svjetska kriza" i sl. kliseji jer po toj logici izracuna za INGRAu, INA ide na 1400, a HT na 110 kn.

Dakle kolega Luki, objasnite molim Vas ljubazno.

Cuore Sportivo

Ne znam hoće li ingra vrijediti 60 kuna za 1-2 tjedna, nebi se baš kladio, ali ako se kriza nastavi, a čini se da hoće, toliko će vrijediti za nekoliko mjeseci do godine dana. Eto vam u privitku osnovni pokazatelji. Koji pokazatelj vama daje argument da tvrdite da je INGRA na 60 kuna podcijenjena?

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore: Da li je trebalo INGRU jucer prodati? Treba li je danas prodati? Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?

Ukratko [color=blue]NE[/color]
[/quote]

Nisam ti rekao da kupujes ili ne kupujes nego nataknuo kako je to dobra inv., a to što izvlačiš iz konteksta kao svi novinari, to je tvoj problem.

Matrix, jel senilnost ili previše posla da zaboravljaš što si odgovorio? [lol]

21.10.2008.

INDEKSI GRAĐEVINSKIH RADOVA U KOLOVOZU 2008.

Građevinski radovi u kolovozu 2008. veći su u odnosu na kolovoz 2007. za 2,0%.

Građevinski radovi u razdoblju od siječnja do kolovoza 2008. veći su za 11,2% u usporedbi s radovima u razdoblju od siječnja do kolovoza 2007.

Trebalo bi vrijediti za većinu građevinaca;

okaci to macku o rep..kod nas kad pada sve pada kad raste sve raste….na ovom zse sam naucio da je potpuno svejedno koje dionice imas..

Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore: Da li je trebalo INGRU jucer prodati? Treba li je danas prodati? Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?

Ukratko [color=blue]NE[/color]
[/quote]

Nisam ti rekao da kupujes ili ne kupujes nego nataknuo kako je to dobra inv., a to što izvlačiš iz konteksta kao svi novinari, to je tvoj problem.

Matrix, jel senilnost ili previše posla da zaboravljaš što si odgovorio? [lol]
[/quote]

Kolega, prije svega naučite se manirama, odnosno pristojnom ponašanju, ako već niste elokventni i kompetentni. Nadalje, izjavu ako sam i dao, dao sam kao subjetivan odgovor, što je biotko mogao zaključiti. Problem je taj što većina prisutnih ne koristi um kao sredstvo odlučivanja, nego ulaže općenito rekla – kazala, što u niti jednom slučaju nije dobro.

Dugoročan sam investitor, te vjerujem u ono što kupujem, izgubio nisi, dok pordao nisi, vrlo jednostavno ( niti si zaradio dok nisi prodao ).

Sada se ja pitam recimo zašto izigravaš generala poslije bitke, kada pouzdano znam što si i pisao prije ulaska u 1. kotaciju, te koji ti je zapravo interes.

Kolega ulažite u Crobex, ulažite u Ingru.

http://24sata.hr/news/clanak/zagreb-vilicarem-sletio-s-platoa-arene-i-ozlijedio-se/85862/?&_no_browse=1

Neslužbeno doznajemo da radnik Ingra gradnje nije imao položen ispit za upravljanje viličarem. Ozlijeđenog su ga nakon pada prevezli u bolnicu. Kako su mi ispričali kolege na gradilištu, radnik je viličarem, koji po mojoj procjeni ima 7-8 tona, krenuo unazad. Došao je do ruba platoa na gradilištu zagrebačke Arene te je vozilo palo. Radnik je ozlijeđen i po njega je došla Hitna pomoć, ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografiju nesreće.
Kako je izvjestila policija, u subotu oko 8 sati djelatnik Ingra gradnje viličarem je pao s platoa. Ozlijeđenog su ga prevezli u bolnicu Rebro. Više detalja znat će nakon očevida.
Neslužbeno doznajemo da radnik nije imao položen ispit za upravljanje viličarem. Danas bi na gradilištu Arene trebali postavljati krov dvorane.
– Zbog velikog pritiska da se Arena čim prije dovrši neki ljudi na gradilištu rade i do ponoći. Potom idu kući, odspavaju par sati i vraćaju se na posao. Stoga ova nesreće, na žalost, i ne iznenađuje – rekao nam je jedan od radnika koji je želio ostati anoniman.

[undecid]

Heaven or Las Vegas

Briga Ingre za zdravlje svojih radnika – svijetao primjer covjecnosti! [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

za one koji trejdaju u paru…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Danas dvoznamenkasta cifra

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

pas mater ovo su blizanci. teoretski isti k

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close