INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaboravio si jos:
-prva kotracija
-mavrovo
-rusija, ukrajina (vezano za mavrovo), makedonija, albanija, kosovo

ako naprave od mavrova ono sto im je bio naum ove cijene su kikiriki..

rijec je o firmi sa preko 1000 zaposlenih i brdo mehanizacije i jako dobar inzenjering.

a vi to gledate kroz zgradicu na vukovarskoj i par inzenjera…

ovo za fondove se nebi smjelo zaboraviti jer na ovoj dionici trenutno niti jedan fond nije u plusu.
niti jedan.
od kad su usli u ovu dionicu do danas.

Upotpunosti se slažem s kolegom, samo pitanje je kada će mnogi shvatiti realnu situaciju, a ne cinično komentirati poslovanje kompanije i njezinu izvdbu na domaćem,ali i stranom tržištu.

@ knele

Uspoređuješ kruške i jabuke, koliko su kupovali Zvijezde i koji fondovi, samo jedan, a koliko su kupili Ingre.
Ovo se ne može uspoređivati po prometima niti približno.

Uzeli mirovinci svi četri zajedno oko 10% VIRA po 1300 kn od gazdi….i to prošlo u blokovima
oko 100 milja tak da nemam više kaj za dodat…
[/quote]

Kolega ali stvar je prve kotacije i prestiža same djelatnosti pjesnički kazano.
Nadalje, različiti sektori se ne mogu uspoređivati,a ponajmanje povratak na uloženi kapital.
Fondovi su odlučili u tome trnutku što je najbolje za njih, te za svoje postupke snose i odgovornost.

Bio na Srebrnjaku i vidio onih 17 Ingrinih urbanih vilica. To super izgleda… Samo kolika je cjena m2??

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Bio na Srebrnjaku i vidio onih 17 Ingrinih urbanih vilica. To super izgleda… Samo kolika je cjena m2??

vrati se par postova unazad,netko je vec to pitao i dobio odgovor

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zaboravio si jos:
-prva kotracija
-mavrovo

rijec je o firmi sa preko 1000 zaposlenih i brdo mehanizacije i jako dobar inzenjering.

ovo za fondove se nebi smjelo zaboraviti jer na ovoj dionici trenutno niti jedan fond nije u plusu.
niti jedan.

fondovi nisu da dizu i spustaju cijenu, dog god budu ulagali radi rasta cujena dionica imat ce pušionu, ulaže se radi dividende, bar bi ti to trebao prihvatiti jer vjerujem da znaš..a je li ikome palo napamet da su jednostavno "morali kupuvat" [cool]

Točno tako. [huh]

vrati se par postova unazad,netko je vec to pitao i dobio odgovor
[/quote]

3200 -3600 € po m2, ovisno o poziciji i veličini apartmana.

Zaboravio si jos:
-prva kotracija
-mavrovo

niti jedan.

fondovi nisu da dizu i spustaju cijenu, dog god budu ulagali radi rasta cujena dionica imat ce pušionu, ulaže se radi dividende, bar bi ti to trebao prihvatiti jer vjerujem da znaš..a je li ikome palo napamet da su jednostavno "morali kupuvat" [cool]
[/quote]

Ulažu kolege iz više poznatih razloga

1.) projekti i inozemna suradnja sa Trigranitom.
2.) kvalitetan management i građevinska operativa ( Mavrovo )
3.) nadolazeći period ulaganja u infrastrukturu u istočnoj Europi i sjevernoj Africi
4.) odličan PR I više nego simbolična dividenda + predstavništvo tijekom posjeta inozemnih predstavnika

Zaboravio si jos:
-prva kotracija
-mavrovo

niti jedan.

[/quote]
Ne trkeljaj, koliko onda vrijedi bilo koja banka u RH koje nemoze isplatiti dividendu vec se mora dokap radi rasta.
Nula bodova?
Onda ne vrijedi nista osim HT-a?

Dok god je ROE veci od troska kapitala ne isplacuje se velika dividenda.

Osnove kolega, osnove

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Zaboravio si jos:
-prva kotracija
-mavrovo

niti jedan.

[/quote]
Ne trkeljaj, koliko onda vrijedi bilo koja banka u RH koje nemoze isplatiti dividendu vec se mora dokap radi rasta.
Nula bodova?
Onda ne vrijedi nista osim HT-a?

Dok god je ROE veci od troska kapitala ne isplacuje se velika dividenda.

Osnove kolega, osnove
[/quote]

kolega, ja trkeljam a vi gubite , sjecam se vaseg legendarnog posta kad ste se na 21 k " dobro nakrcali ledom", jer ledo vrijedi 25 k hihihihihihih previše ste toga izpromašivali da bi držali nekome lekcije iz kako vi kažete osnova.

ili još bolja vaša izjava " utukao sam zadnji keš i nadokupio ingru po 45k jer me ona nikada nije iznevjerila" …

da znaš osnove investiranja ne bi kupovao na crobexu od 5k kad kumice i taksisti pricaju o dionicama..đaba ti sav štreberluk kad nisi rodjen da zaradiš pare
[bye]

I Novoselac je pogrijesio pa zaradjuje 3 put vise od tebe.

Ajde necemo se vrijedjati…

Kratkorocno si bolji ali na dulji rok moja barka bolje plovi…

Kratkorocno je i Platinum bio dobar pa pitaj sada gazde koliko imaju porfita godisnje i koliko sui mogu isplatiti na 7 milja portfelja (kombinirano)..

jel ovo tvoja slika?
Kolko na benchu lupas..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I Novoselac je pogrijesio pa zaradjuje 3 put vise od tebe.

Ajde necemo se vrijedjati…

Kratkorocno si bolji ali na dulji rok moja barka bolje plovi…

Kratkorocno je i Platinum bio dobar pa pitaj sada gazde koliko imaju porfita godisnje i koliko sui mogu isplatiti na 7 milja portfelja (kombinirano)..

jel ovo tvoja slika?
Kolko na benchu lupas..

da je moja ne bih sada mogao pisati [wink]

a bench, nekad 2 glave kad sam bio tip top, danas 150-ak rekreativno..
Inace nemam ja nikaj protiv ingr, al kazem da to kaj su fondovio tu u minusu niš ne znaci, pa i ja sam ove god u minusu, pa me nitko ne pita [wink]

New Report

Close