INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih nekog ako zna i može da stavi fundamente Ingre kod cijene 100 kn !!

Naziv ttm* 2007
Prihodi od prodaje 810,20 M 655,85 M
Poslovni prihodi 832,34 M 675,23 M
Ukupni prihodi 861,00 M 722,04 M
Neto dobit 79,60 M 71,03 M
Kapital i rezerve 660,84 M 615,53 M
Aktiva 1.906,17 M 1.505,79 M
P/S 0,94 1,16
P/E 9,56 10,72
P/B 1,15 1,24
BVPS 88,12 82,08
EPS 10,62 9,47
Dividenda po dionici 1,33 1,67
Dividendni prinos 1,31% 1,64%
ROE 12,05% 11,54%
ROA 4,18% 4,72%
EBIT marža -1,12% -1,20%
EBITDA marža 0,30% 0,16%
NPM 9,25% 9,84%

[/quote]

Mogu li fundamentalni pokazatelji biti privlačniji od ovih za tvrtku koja ima planirane stope rasta kakve je Uprava iskazala?
Mislim da ne.
Vrijeme je i za konačnu objavu neke korporativne vijesti?
Možda neka od tvrtki koja ulaze u konsolidirani izvještaj?
Navodno se razgovara i pregovara….sa Juretom Radićem, oko gradnje na zemljištu Zagrepčanke.
Očekuje se natječaj za gradnju novog terminala na Plesu.

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

imaš pravo, sad su fundamenti i više nego privlačni………………ali na 60K mi baš nekako i nisu bili, hehe [wink]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

imaš pravo, sad su fundamenti i više nego privlačni………………ali na 60K mi baš nekako i nisu bili, hehe [wink]

Valorizirajući sa tadašnjim stanjem u sektoru u HR i svijetu, fundamenti su i tada bili privlačni. Samo što se od tada mnogo toga promjenilo. Pa tada ju je Hypo procijenila na 75 000 zar ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Valorizirajući sa tadašnjim stanjem u sektoru u HR i svijetu, fundamenti su i tada bili privlačni. Samo što se od tada mnogo toga promjenilo. Pa tada ju je Hypo procijenila na 75 000 zar ne?

[/quote]

ma daj budi ozbiljan…………..znaš i sam da stojić piše naručene članke za iskrcaj njihovih fondova ili većih klijenata
ja čim vidim njegov članak u medijima tučem po bidu……………nevezano o kojoj se dionici radi iz mog portfelja [thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Plavi kupuješ?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ingra se kupuje ko sumanuta, ko da je sutra neće biti !!!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

A gle neki dan (u petak) je bilo po 100 i nije bilo toliko interesenata a danas po 150 se svima ćini jeftinjola.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Pa i je jeftino i to jako jeftino , pa to je po starom 22 500 kn !!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

evo i ja sam uleti u ingru jel mi može netko reč pravu vrijednost ingre mislim na dionicu

Po meni realna cijena je oko 300 kn i tek tada prodajem. Možda dobiju još neku arenu pa povisim očekivanja…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

evo i ja sam uleti u ingru jel mi može netko reč pravu vrijednost ingre mislim na dionicu

1 kn.
Ja ti dam 2.
To ti je 100%.

Daj se amlo potrudi a ne takva pitanja..

Citaj prijasnje postove…
Imas 764 stranice pa kreni, ima zgodnih stvari..
Sad bi ti sve odjednom..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pa i je jeftino i to jako jeftino , pa to je po starom 22 500 kn !!!!

Zar ti nisi pričao da za nju ne daš više od 100 kn, malo smo se ipak ukrcali a? [lol]

Surround all arround when it hits the ground

New Report

Close