http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=55950
promijene u Ingri…. [shocked]
29.9.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun
2. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 737.550 9,83 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 516.400 6,89 Skrb. račun -32500
4. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 385.350 5,14 Skrb. račun
6. LUDVIGER JASNA 368.850 4,92 Osnovni račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 355.200 4,74 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 233.700 3,12 Skrb. račun
9. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun
10. INGRA D.D. 172.717 2,30 Osnovni račun
Ukupno: 55,89
Tko kupuje?
[/quote]
pa dobro Gospodo ozbiljni smo ljudi
tko kupuje ? tko kupuje ?
pa kakvo je to pitanje
Plavi kupuje,nis od njega ingre nisam stigo kupit
pofuk
Cuo sam dobrih stvari o covjeku…
Dolazi mi neki cash sljedeci tjedan pa dokupljujem.
Jos Mavrovo nije niti krenulo, to svi zaboiravljaju, kad se to poslozi…
Gradonačelnik ukrajinskog Lviva u posjeti Areni Zagreb
Arenu Zagreb danas je posjetilo izaslanstvo ukrajinskog grada Lviva na čelu s gradonačelnikom Andrlyom Sadovyem. Ukrajinu koja je domaćin idućem Europskom prvenstvu u nogometu očekuje težak posao izgradnje infrastrukture potrebne za održavanje tog sportskog događaja.
Gradonačelnik Lviva oduševio se dinamikom izgradnje Arene Zagreb, najvažnijeg objekta za održavanje Svjetskog rukometnog prvenstva 2009., a čija će izgradnja trajati svega 500 dana.
http://www.ingra.hr/index.php?page=annews&id=72
Iračka delegacija posjetila INGRU i gradilište Arene Zagreb
Proteklih dana u Zagrebu je boravila iračka delegacija na čelu s ministrom vodnih resursa Abdulom Latifa Jamala Rashidom. INGRA u Iraku gdje je do sada izvela brojne projekte djeluje od 1964. godine. Ovaj posjet iračke delegacije rezultat je pojačanih aktivnosti na tome tržištu koje se provode u posljednje vrijeme s ciljem još većeg angažmana INGRE u Iraku.
Irački ministar istaknuo je kako Irak očekuju znatna ulaganja u obnovu infrastrukture. Posebno velika ulaganja očekuju se u domeni Ministarstva vodnih resursa čiji godišnji proračun iznosi otprilike milijardu dolara. Irak za sada iskorištava vrlo male ukupne količine vodnih resursa, a poznati su i kronični problemi s električnom energijom u toj regiji. INGRA očekuje da bi uskoro na tome tržištu mogla pokrenuti neke postojeće, političkim zbivanjima nažalost prekinute projekte. Delegacija je posjetila i gradilište Arene Zagreb gdje su s Predsjednikom Uprave INGRE g. Oppenheimom obišli gradilište nakon čega su prilično impresionirani nastavili prema hidroelektrani Lešće.
sjecam se neki su tvrdili da pouzdano znaju da je aerodroma njihov ….hmhm…. dok sam ja govorio suprotno.
Al dobro nije to nekaj
Od dionice koju su mnogi mali dioničari prije stock splita gledali sa velikim poštovanjem i optimizmom. Nakon stock splita koji ju je trebao napraviti dostupnom svima došla je na niske grane. Možda uskoro i na dvoznamenkaste cifre
Sad se bu odnekud pojavil Plavi i rekel bu kak je sve super i kolko ima još na asku do 400 kn Ingre !!!
[lol]
Ne copram samo gubim vjeru u brzi oporavak. a nek tako nastavi samo još mjesec ili i manje mi smo na dvoznamenkasoj cifri……
sjecam se neki su tvrdili da pouzdano znaju da je aerodroma njihov ….hmhm…. dok sam ja govorio suprotno.
Al dobro nije to nekaj
Tvrdio jesam da postoji ogromna mogućnost za dobitak posla obnove aerodroma Pleso u vrijednosti 212 mil €. Glavni projektant IGH dobio je nedavno transparentnim natječajem cijeli projekt koji će vrijediti cca 280 mil €, računajući sva nova poskupljenja koja dolaze,te se nadam da će sa hrvatskim partnerima, odnosno ostalim klasičnim građ. i projektantskim kompanijama napraviti reprezentativno izdanje modernog aerodroma.
Pri tome treba pomno proučiti kojim i kakvim putem bi bilo najbolje financirati cjelokupnu investiciju, te osnovati jednu tvrtku čiji će svi participanti sudjelovati u zahavatu.
Što se tiče Ingre, mogu kazati da koliko vidim i koliko sam čuo svi zacrtani projekti napreduju, odnosno ostvaruju se prema zacrtanome, te postoji mogućnost da i ona bude jedan od kreatora najmodernije hrv. zračne luke.
Treba na kraju svega čestitati IGH-u , te krenuti dalje s poslovnim obavezama, jer samo napredak i želja za napretkom donosi ono dobro za samo poslovanje kompanije.
ja te nisam prozvo, javio si se sam :),
e da i da te ispravim ovi na koje se odnosi moj gornji post (ak si se naso tu sori) su govorili da je to gotovo, a ne da postoji mogučnost. Velka razlika jel sam ja tako mogel pisat i za Inustrogradnju.
U svakom slučaju… može li bolje, o može itekako
ja te nisam prozvo, javio si se sam :),
e da i da te ispravim ovi na koje se odnosi moj gornji post (ak si se naso tu sori) su govorili da je to gotovo, a ne da postoji mogučnost. Velka razlika jel sam ja tako mogel pisat i za Inustrogradnju.
U svakom slučaju… može li bolje, o može itekako
Kolega, svatko piše prema savjesti i to ne osporavam,ali uvijek je lijepo kazati na koga se odnosi, jer naprosto da se zna decidirano.
Što se tiče Ingre, govorio jesam o sigurnom dobivanju posla, no izgleda da je stanje drukčije.
Ne žalim jer je Arena pred nama, s uskoro dolazi na vidik suradnja sa Ukrajincima, koji su zainteresirani za poslovno-stambene objekte.