nemojte jos ocekivati neku cijenu,jer sad mnogi zele kupovati ingru dok je ovakva cijena.treba se naoruzavati s ovom dionicom.
150 kuna je ekvivalent cijeni od 22 500 kuna. Pogledaj te malo što bi značilo da dionica padne na tu cijenu, u odnosu na trgovanje ovom dionicom u prošlosti, kao i u odnosu na pomak u rezultatima od vremena te cijene. Također bitna stavka je i fundamentalna procijena te dionice na toj cijeni. Ne kolega, ne može Ingra na 150, teoretski. Garancija ovakvog ili još većeg rasta su upravo poslovi koje Ingra ima ugovorene, i koji su u obimu 3-4 puta veći od onih koje ima IGH.
IPAK MOŽE [wink]
p/e 0.10?jel to moguće?
http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=INGR-R-A
znači,ovi iz poslovnog su nešto zabucali,ne ide ih matematika..duser,zar si još živ?ili dišeš na škrge,ako i ja..
Evo nešto o budućim planovima:
znači,ovi iz poslovnog su nešto zabucali,ne ide ih matematika..duser,zar si još živ?ili dišeš na škrge,ako i ja..
hehe, boce sa kisikom koristim, ipak duboko ronimo…
na ovim dubinama je tlak jako velik,ostalo mi je u boci još malo kisika,nadam se da ćemo izroniti..ali,ne smijemo naglo,da nam ne bi pukli bubnjići..ipak,pritisak lagano popušta,ili mi se to samo čini..
Evo nešto o budućim planovima:
Bilo bi lijepo kada bi se ugovorila ova izgradnja brane.
Ipak je riječ o poslu vrijednom ca. 4 milijarde kuna.
ma daj Plavi, ti si oduvijek znao sve o buducim poslovima Ingre… daj ti nama reci onak, iskreno, bu kaj od toga…. ili cekas dozvolu da nam to javis?