Kupiti ili ne?
moj savjet je pitaj plavog i jos pitaj nekog drugog ko ima suprotno misljenje od plavog pa sam odluci
pofuk
Jučer sam prolazio pored Arene. Nevjerojatnim mi se čini da ta dvorana bude u funkciji do kraja godine. Pa nisu je završili još niti izvana. Iskreno govoreći, nisam bio blizu da vidim da li se rade i unutarnji radovi.
No još nevjerojatnije mi se čini da se dvorana ne završi na vrijeme.
Prije 2 mjeseca imao sam priliku pogledati Porečku dvoranu koja se gradi u iste svrhe . Bio sam sumljičav tim više što još krov nisu niti počeli sklapati . Došavši unutra zatekao sam bitno drugačiji
prizor odnosno radnici su radili na ventilacijama , vodovodu,struju …uglavnom napadali su na svim poljima …Ostao sam iznenađen….
Nadam se da je kod Arene ista priča….
pa pitam, ali nitko ne odgovara, pauza za ručak?
Prije 2 mjeseca imao sam priliku pogledati Porečku dvoranu koja se gradi u iste svrhe . Bio sam sumljičav tim više što još krov nisu niti počeli sklapati . Došavši unutra zatekao sam bitno drugačiji
prizor odnosno radnici su radili na ventilacijama , vodovodu,struju …uglavnom napadali su na svim poljima …Ostao sam iznenađen….
Nadam se da je kod Arene ista priča….
nadam se i ja jer bi to bila prvorazredna bruka za RH
pa pitam, ali nitko ne odgovara, pauza za ručak?
mislim da plavi ne odgovara na pm. barem sam tako negdje pročitao.
nisam ga ni pitao na p.m. niti sam samo njega pitao već forum
dakle kupiti ili ne? Iskreno i bez navlačenja
pa covjece sta je tebi kockas za svoje pare ili tudje????
dakle ak su tvoje pare sam odluci a ako ti je neko dao pare neka taj odluci
za neverovat di ti trazis savjet
uzas
ti trazis savjet od virtualnih da ne kazem binarnih prijatelja
KATASTROFA
pofuk
kupiti, imho…………….postaviti par naloga na kupnju između 180,01 do 190,01 kn i čekati
asfdg, odi na skyscrapercity+arena zagreb i tamo prati izgrdnju, imas slike iznutra.
Krov je vec na daleko u pogonu.