Netko poklopio skriveni nalog ali nije do kraja (skriveni je bio na 1 kom ). Jel prati netko top 10 da vidimo tko se toliko krca zadnjih dana na 32K. [bye]
Nije to bio skriveni nalog sa po jednom dionicom jer da je bio to bi se vidjelo na transakcijama one bi bile razdvojene a ne ovako u komadu.
Prije mislim da je bila neka dogovorena transakcija.
[/quote]
Kolega mislim da ste u krivu jer pratim transakcije i vidim da stoje nalozi na kupnji po 1 kom a kad se poklope ne možete ih poklopiti ni sa 10 kom a ni sa 27 kom što je zadnjih dana bio čest slučaj. Od kud vam to da transakcije moraju biti razdvojene ako netko lupi u komadu 27 kom a skriveni je na 50 ili 100 kom. [bye]
04.08.2008
Poštovani,
obavještavamo vas da je Trgovački sud u Zagrebu dana 1. kolovoza 2008. godine donio Rješenje, broj: Tt-08/9886-2 o promjenama odredbi Statuta i povećanju temeljnog kapitala društva INGRA d.d. (dalje u tekstu: Društvo), temeljem kojeg će se provesti korporativne akcije podjele dionica Društva te povećanja temeljnog kapitala.
Korporativna akcija podjele dionica Društva provest će se na sljedeći način:
• jedna redovna dionica oznake INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001, CFI: ESVUFR, bez nominalnog iznosa, dijeli se na 150 dionica te će ukupni broj redovnih dionica oznake INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001, CFI: ESVUFR, nakon provedbe korporativne akcije biti 7.500.000.
Korporativna akcija povećanja temeljnog kapitala Društva provest će se:
• iz rezervi kapitala Društva u iznosu od 200.000.000,00 kn, tako da se temeljni kapital povećava s iznosa od 100.000.000,00 kn za iznos 200.000.000,00 kn na iznos od 300.000.000,00 kn.
Korporativne akcije podjele dionica i povećanja temeljnog kapitala bit će provedene s danom 12. kolovoza 2008. godine. Zadnji dan trgovanja s postojećim dionicama oznake INGR-R-A je 6. kolovoza 2008. godine, a prvi dan trgovanja novim, podijeljenim, redovnim dionicama oznake INGR-R-A je 7. kolovoza 2008. godine.
Nakon provedbe navedenih korporativnih akcija u usluge Agencije bit će uključeno ukupno 7.500.000 redovnih nematerijaliziranih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa, dok će temeljni kapital Društva iznositi 300.000.000,00 kn.
Može li netko laiku poput mene objasniti kakvog utjecaja ima povećanje temeljnog kapitala, i zašto se inaće provodi povećanje temeljnog kapitala? S dvije rečenice odgovora ću biti više nego zadovoljan.
Unaprijed hvala.
bas me zanima cjena ingre u cetvrtak 07 08 2008 po ovome bi trebala bit 213kn…sa konzumom znamo sto se desilo prvi dan stock-splita,a vidimo di je sad….sisanje do bola….
bas me zanima cjena ingre u cetvrtak 07 08 2008 po ovome bi trebala bit 213kn…sa konzumom znamo sto se desilo prvi dan stock-splita,a vidimo di je sad….sisanje do bola….
Mislim da će to biti sjajna prilika za prodaju onima koji to žele jer će najvjerojatnije cijena krenuti prema gore pa tek onda promjeniti smjer.Nemam Ingru i nije me briga ali me zanima dal dobro predviđam razvoj situacije. [cool]
Pa onda opet promijeniti smjer, štoviše svakodnevno mijenjati smjer… takvu prognozu mogu čak i ja baciti. 😉 Vidim da bez plavog ili matrixa nema tu ozbiljne diskusije.
Pa onda opet promijeniti smjer, štoviše svakodnevno mijenjati smjer… takvu prognozu mogu čak i ja baciti. 😉 Vidim da bez plavog ili matrixa nema tu ozbiljne diskusije.
[yawn] [yawn] [bye]
ti koji su po tebi ozbiljni su nakrcani ingre i sute i cekaju cetvrtak da se iskrcaju sa ljepom zaradom…naravno ako bude ovcica za sisanje..previse ih bilo na knzm…jedina dionica za koju bi se trgao poslje stock -splita je jmnc…ostalo [bye]
Konzum je u travnju zabilježio minimum 286 kn (51500 kn), onda je krenulo uzlazno, čak je prvi dan nakon splita došao do cijene od 500kn( 90000 kn). U optimističnim uvjetima na tržištu split je dobar za cijenu, ali dok vlada pesimizam može fino srušiti cijenu kao kod Konzuma, 230kn (41400kn).
Za INGRU mislim da neće biti nekih većih utjecaja na cijenu, jer u drugoj polovici kolovoza očekujem povećanje likvidnosti i rast crobex-a
Konzum je u travnju zabilježio minimum 286 kn (51500 kn), onda je krenulo uzlazno, čak je prvi dan nakon splita došao do cijene od 500kn( 90000 kn). U optimističnim uvjetima na tržištu split je dobar za cijenu, ali dok vlada pesimizam može fino srušiti cijenu kao kod Konzuma, 230kn (41400kn).
Za INGRU mislim da neće biti nekih većih utjecaja na cijenu, jer u drugoj polovici kolovoza očekujem povećanje likvidnosti i rast crobex-a
Ubrzo ćemo imato priliku vidjeti da li si bio u pravu …. [smiley]
kako taj spilt bude bio napravljen?u četvrtak ćemo imati na stanju kod brokera umjesto jedne 150 kom?
koju cijenu budu računali?