Kad je split stok ?
Misliš Zagreb viski?
21.07 će se znati sigurno jer je tada okupljanje vračara
Koji stock-split, ne trkeljajte bezveze, nema to veze s ovim padom….
Onda i i Igh i sve drugo pada zbog splita kaj ne… [lol]
postavio isto pitanje prije par dana, ni traga ni glasa. Odjel za marketing je otišao na durge dionice
Nešto nije bilo ni tebe
A gdje su nam kolege Plavi, matrix, blumen, sampras??? [rolleyes]
Pretpostavljam da prva trojica rade, zar ne , pa ne mogu pisati non-stop na svim temama.
Pretpostavljam da si na burzi, pa imaš vremena pisati, što je u jednu ruku korisno, a u drugu; gubitak vremena.
Što se tiče Ingre ima par zanimljivih pojedinosti koje nemam namjeru iznositi na forum, ali u svakom slučaju preporučujem buy&hold.
A gdje su nam kolege Plavi, matrix, blumen, sampras??? [rolleyes]
za plavog znam gdje je………………….za ostale nemam pojma……………..a lijepo im je govorio onaj nightrider ( RIB, djeco, RIB, biti će toga i ispod 32k ) [wink]
nego gdje je onaj naš kolega šafarić ( to mene brine )??
Pretpostavljam da prva trojica rade, zar ne , pa ne mogu pisati non-stop na svim temama.
Pretpostavljam da si na burzi, pa imaš vremena pisati, što je u jednu ruku korisno, a u drugu; gubitak vremena.
Što se tiče Ingre ima par zanimljivih pojedinosti koje nemam namjeru iznositi na forum, ali u svakom slučaju preporučujem buy&hold.
[/quote]
a ja imam par zanimljivih pojedinosti koje govore u prilog sell and run away pa si sad ti misli
increible (kako bi rekli spanjolci) koji komentar