Evo:
Dobro da su bili kod Mesića, ako će netko agitirati za Ingru, onda je to Mesić, čiju je predsjednički kampanju Ingra financirala, i sa kojim rukovodstvo Ingre ionako ide prilikom svake posjete gospodarstvenika u strane zemlje.
Evo:
Dobro da su bili kod Mesića, ako će netko agitirati za Ingru, onda je to Mesić, čiju je predsjednički kampanju Ingra financirala, i sa kojim rukovodstvo Ingre ionako ide prilikom svake posjete gospodarstvenika u strane zemlje.
prijatelju da sam to ranije znao ne bih je kupio, pa Mesić je vrlo loša karika i negativnost za INGRU.
poslovi, uprava, radnici, znanje to je ono što će je gurniti nazad prema 62T gdje je ja očekujem!
Evo:
prijatelju da sam to ranije znao ne bih je kupio, pa Mesić je vrlo loša karika i negativnost za INGRU.
poslovi, uprava, radnici, znanje to je ono što će je gurniti nazad prema 62T gdje je ja očekujem!
[/quote]
Slabo ti poznaješ stanje stvari oko Mesića i Ingre koliko vidim.
Danas ju slobodno prodaj, obzirom da si razočaran.
[@plavi
Slabo ti poznaješ stanje stvari oko Mesića i Ingre koliko vidim.
Danas ju slobodno prodaj, obzirom da si razočaran.
[/quote]
oko INGRE vjerovatno slabo poznajem ali Mesića znbam u dušu čak i kakva mu je, i duše bliže i daljnje rodbine.
prodati neću zato što vjerujem u gore navedene parametre, ljude a ne u njega jer mu je vjeruj slab utjecaj izuzev kod onih koji čitaju i slušaju humoreske.
takov se dojam stiče kad razgovaraš sa strancima, diplomatama, poslovnim ljudima iz EU i slično.
ili se možda ne družimo s istim i sličnim ljudima.
momci pustite vi mesiće, nego……….dal bi mi mogao netko reci sto je više s tim izvjescem???
kada izlazi napokon??? kolega plavi mozda vi znate?
Nema smiješka više?
ovaj link ti ništa ne otvara…..????
COpy paste linka u IE, evo teksta:
27.05.08. Starost: 18 h
Hrvatske šanse u Kurdistanu
Izaslanstvo Kurdistana sastalo se u HGK s predstavnicima domaćih tvrtki. Njima su otvorene mogućnosti investiranja i izvođenja radova u Iračkom Kurdistanu koji vapi za obnovom, rekao je tom prilikom potpredsjednik Vlade Iračkog Kurdistana Omer Fattah Hussen.
Najveće šanse za ulazak hrvatskih gospodarstvenika u Kurdistan vidi u obnovi energetske infrastrukture, građevinarstvu, poljoprivredi i turizmu. Desetak domaćih tvrtki već je prisutno na tom tržištu, a uskoro se očekuju i konkretni rezultati. Elka i Dalekovod pred potpisivanjem su ugovora, od kojih svaki vrijedi 80 milijuna američkih dolara, a Ingra bi trebala dobiti posao na hidrobrani u Kurdistanu vrijedan pola milijarde dolara.
Autonomna Pokrajina Irački Kurdistan entitet je na sjeveru Iraka. Hrvatska s Irakom bilježi negativni saldo robne razmjene u 2007. od 11,7 milijuna dolara. U Irak se iz Hrvatske najviše izvoze drvo, etikete, značke i proizvodi od tekstilnog materijala, dok u uvozu iz Iraka dominiraju naftna ulja i ulja dobivena od bitumenskih minerala.