INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u dnevniku ingri posao od pola mlrd dolara u kurdistanu

dobro je pala ingra zadnji tjedan
mislite da do kraja tjedna vraća se na stare grane

dokle bi po vama mogla potegnuti
ajmo, malo prognoza, dosta starih linkova… [proud]

A cijena dionice na nivou cijene dokapitalizacije od prije godinu dana !
Ko tu koga……

[lol]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja sam mislio da sam krivo cuo…. bas me zanima dal ce se sutra ponoviti scenarij kao kod igh- nagli rast pa onda opet pad

jos jedno pitanja- dal se prije vec pricalo o ovom poslu il je ovo iznenadjenje?

A cijena dionice na nivou cijene dokapitalizacije od prije godinu dana !
Ko tu koga……

[lol]

Neznam da li da se smijem ili plačem. Danas sam prvi put kupio INGR-u i sada čitam da je ingra dobila posao u Kurdistanu…di sam to uboooo…au….

na 4300 sve prodajem...

Nisam imao pojma o tom poslu, zaista..
Neda mi se vise o cijeni pisati,
imate postove plavoga i tamo se sve vidi..
HYPO je ovo prije svih ovih novih poslova stavio na 70K.
Tek toliko…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kaj je s izvješćem? bu il nebu to, pitanje je sad

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Hrvatske šanse u Kurdistanu

Izaslanstvo Kurdistana sastalo se u HGK s predstavnicima domaćih tvrtki. Njima su otvorene mogućnosti investiranja i izvođenja radova u Iračkom Kurdistanu koji vapi za obnovom, rekao je tom prilikom potpredsjednik Vlade Iračkog Kurdistana Omer Fattah Hussen.

Najveće šanse za ulazak hrvatskih gospodarstvenika u Kurdistan vidi u obnovi energetske infrastrukture, građevinarstvu, poljoprivredi i turizmu. Desetak domaćih tvrtki već je prisutno na tom tržištu, a uskoro se očekuju i konkretni rezultati. Elka i Dalekovod pred potpisivanjem su ugovora, od kojih svaki vrijedi 80 milijuna američkih dolara, a Ingra bi trebala dobiti posao na hidrobrani u Kurdistanu vrijedan pola milijarde dolara.

Autonomna Pokrajina Irački Kurdistan entitet je na sjeveru Iraka. Hrvatska s Irakom bilježi negativni saldo robne razmjene u 2007. od 11,7 milijuna dolara. U Irak se iz Hrvatske najviše izvoze drvo, etikete, značke i proizvodi od tekstilnog materijala, dok u uvozu iz Iraka dominiraju naftna ulja i ulja dobivena od bitumenskih minerala.

Blumen: "…HYPO je ovo prije svih ovih novih poslova stavio na 70K.Tek toliko…"

ako ti misliš da je to dobro, varaš se
megalomani stavili na 70 k? loše…
s njima uvijek treba dijeliti sa 2

A što da Vam ja napišem.
Smiješi se novi posao od preko 2,3 milijarde kuna, uza sve novougovorene poslove stvarno se čovjek zapita tko prodaje svoje dionice po ovim cijenama. OK, utjecaj cijelog tržišta je tu, ali ipak..
Ukupni prihodi u cijeloj 2007. su bili 700 mil. kuna, ovdje govorimo o 2,3 milkijarde kuna.

Iako sam u ovoj dionici trenutno rekordno po broju istih koje imam u portfelju , nažalost casha nemam trenutno za kupovati još, a tako bih rado.

U kojem Dnevniku je to bilo ( Kurdistan ), ja sam pročitao na Teletextu HTV-a?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@plavi
poslovne vijesti prije burzovnog izvjesca na HTV

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close