INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moze li netko transakcije staviti?

"Ako si u pravu 24 sata prije ostalih, onda 24 sata sloviš kao luđak."

evo:

hvala [thumbsup]

"Ako si u pravu 24 sata prije ostalih, onda 24 sata sloviš kao luđak."

Pred upravom Ingre skupili su se policajci koji bi uskoro (danas) trebali osiguravati prosvjed djelatnika Međimurja zbog neisplačenih ugovornih obaveza na HE Lešće.

Da li će ovo biti medijski popračeno kao posao IGH ne znam, ali u svakom slučaju nije dobro za građevinare.

btw. bolje bi bilo da se svi skupa presele pred zgradu HEP-a

O kojem iznosu se radi ???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ne znam točno, ali probat ću saznat. Za sada je stigao samo jedan autobus radnika.

Stigli prosvjednici. Podsjećam na taj davni problem, i podsjećam neinformirane da su odavno rezervirana sredstva za to, i da se ne radi o nikakvoj novoj vijesti:

http://www.poslovni.hr/56289.aspx

Jedino mi je doista žao ljudi… vidi se da ljudi imaju radničke ruke i lica.

What we've got here is a failure to communicate...

Tužna Hrvatska realnost. Čini mi se da ih ima manje od 100. Zna li netko kako to napreduje na sudu? [sad]

What we've got here is a failure to communicate...

Zna li netko kako to napreduje na sudu?

Prvostupanjski sud je presudio u korist Međimurja Visokogradnje, a drugostupanjski nedavno u korist Ingre i zato sad radnici štrajkaju. Stvar se povlači po sudu već 8 godina a radi se o dugu 5 milijuna dolara koje Ingra niije isplatila jer je Međimurje u vremenu otišlo u stečaj !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Već godinama nikako da se dogovore, ovdje se radi o međusobnim potraživanjima koja treba riješiti, kada se sve zbroji i oduzme Ingra ima nešto više za platiit.
Ali da, to je stara vijest.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vezano za Pleso; novosti

Europska investicijska banka daje 120 milijuna eura za proširenje Plesa

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=44926

Vaš link

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close