Financijske obveze
Ukupne financijske obveze na dan 30. lipnja 2022. godine iznose 304 milijuna kuna (31. prosinca
2021. godine: 311 milijuna kuna) te se sastoje od:
■ bankovnih kredita u iznosu od 189 milijuna kuna (31. prosinca 2021. godine: 194 milijuna kuna);
■ izdanih obveznica u iznosu od 50 milijuna kuna (31. prosinca 2021. godine: 52 milijuna kuna);
■ PIK instrumenta u iznosu od 62 milijuna kuna (31. prosinca 2021. godine: 62 milijuna kuna);
■ obveze iz predstečajne nagodbe u iznosu od 2 milijuna kuna (31. prosinca 2021. godine: 2
milijuna kuna);
■ obveze po osnovi leasinga u iznosu od 1 milijun kuna (31. prosinca 2021. godine: 1 milijun kuna
Lijepo saniraju dugove. 2018. godine je dug bio 300 mil. kuna.
Hvala vam na informaciji
Valjda ovi koji su digli za par kuna cijenu u tjedan dana razumiju da su ti objavljeni efekti na RDG samo računovodstveni, non-cash item. Neće se pojaviti 43 mil kn na računu. :)
SEDLAR JOSIP | 323.609 | 2,39% +7500 |
zanimljiv muk na burzi i na forumu…. svi su u nekoj kalkulaciji za prodati….
za kupnju malo zainteresiranih…. svi čekaju da ide do 23 – 25 kn ….. očekujem to za novu godinu…
zanimljiv muk na burzi i na forumu…. svi su u nekoj kalkulaciji za prodati….
za kupnju malo zainteresiranih…. svi čekaju da ide do 23 – 25 kn ….. očekujem to za novu godinu…
Ma, mislim da ću prodat za tri godine 😁
Ingra ulazi u energetiku! Prvo solarna elektrana, potom ‘zeleni’ vodik
Zna li se što je s prvom fazom ovog lani najavljenog projekta, izgradnjom solarne elektrane u Ivanić gradu? To danas ima puno veću težinu/vrijednost nego kada je najavljeno..
Ja slučajno radim u firmi koja ima infrastrukturu na tom potručju pa vas mogu izvijestiti da su prije 2 – 3 mjeseca dobili suglasnost na glavni projekt pa u ovom trenutku vjerojatno imaju građevinsku dozvolu.
Lagano pocelo i ciscenje terena…
Ingra ulazi u energetiku! Prvo solarna elektrana, potom ‘zeleni’ vodik
Zna li se što je s prvom fazom ovog lani najavljenog projekta, izgradnjom solarne elektrane u Ivanić gradu? To danas ima puno veću težinu/vrijednost nego kada je najavljeno..
Ja slučajno radim u firmi koja ima infrastrukturu na tom potručju pa vas mogu izvijestiti da su prije 2 – 3 mjeseca dobili suglasnost na glavni projekt pa u ovom trenutku vjerojatno imaju građevinsku dozvolu.
Lagano pocelo i ciscenje terena…
Pomalo ali sigurno krećemo u pravom smjeru…