Pa to nema nikakvog utjecaja na ništa, tek su treći po cijeni i stoga neće biti izabrani, ponuda im je 4 mil.kn viša od procjenjene vrijednosti investitora.
Zanimljivo zbog čega ovaj skok cijene danas, jer nema ništa novog.
Pa naravno da jos nema utjecaja, i tko kaze da su prve dvije ponude ispravne i da ispunjavaju sve kriterije osim procijenjene vrijednosti radova…cudo kako se ekipa uvijek cudi skoku cijene a zna se da je dionica podcijenjena i to debelo…ide Ingra iznad svoje knjigovodstvene cijene preko 20kn…
Kad bi se Ingra tržila po BVPS kao svi drugi građevinari na ZSE-u trenutna cijena bi trebala biti preko 50 kuna a ne ovih simboličnih 10-11 kuna.
Nema smisla navlačiti izjavama da su tek 3. na nekom natječaju, te 25% skuplji od prve ponude, samo to.
Kakvo navlacenje, samo sam pokazao jedan od natjecaja na kojima Ingra sudjeluje, jer vjerujem da veci dio forumasa ne pronade te podatke… zelim pokazat da firma radi i bori se za nove poslove, a ne kao sto veci dio ovdje bez ikakvi argumenata i podataka pise da nista ne rade…
Kad bi se Ingra tržila po BVPS kao svi drugi građevinari na ZSE-u trenutna cijena bi trebala biti preko 50 kuna a ne ovih simboličnih 10-11 kuna.
a koji su to?
Kakvo navlacenje, samo sam pokazao jedan od natjecaja na kojima Ingra sudjeluje, jer vjerujem da veci dio forumasa ne pronade te podatke… zelim pokazat da firma radi i bori se za nove poslove, a ne kao sto veci dio ovdje bez ikakvi argumenata i podataka pise da nista ne rade…
budimo realni, u 12 godina 3 – 4 posla i malo natječaja, sada se barem nešto radi….
a vrijednost će kao i uvijek odrediti tržite….
Vjerovatno u petak najkasnije poslije trgovanja objava nečega jer ovih dana kupuju oni kojima sva ta papirologija oko natječaja prođe kroz ruke pa malo škicnu unutra, pa u skladu s tim i poduzmu određene korake na tržištu. Ne mislim pri tome na članove uprave i NO-a nego mislim na svu onu silnu birokraciju koja preturi sve te papire preko ruku. Tko bi njih sve pohvatao za to što na taj način imaju uvid u neke predmete. Od te dodatne zarade lijepo žive posljednjih 3 desetljeća u HR.
od kad je Ingra prisutna u Alžiru i što je s onim sporom,koji je iznos u pitanju ne mogu se sjetiti..
Eto jos jednog poslica u Zadru… 6 416 369,50 kn bez PDV-a
https://eojn.nn.hr/SPIN/application/ipn/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=5183529