Evo i gos. Pripuz ima slične probleme sa Holdingom pa pokreće ovrhu. Tako treba sa gradskim neplatišama. Ili nek plaćaju račune ili ih poslati u stečaj pa nek ta sila uhljeba iz Holdinga traži nova radna mjesta u Njemačkoj. Računi se jednostavno moraju plaćati. Što bi bilo kada bi svi slijedili primjer bahatog Holdinga i odlučili ne plaćati prispjele obaveze.
Točno tak. Zašto netko misli ako je riječ o državnoj / gradskoj firmi da je se ne može izvršiti.. dobro ste rekli neka traže u DE poslove. .
Ako je ugovor tako sklopljen je tako sklopljen i treba ga plaćati!
Nadalje, ako se gradska garnitura ne može nositi s time neka da otkaze.. ja ću rado prihvatiti njihove poslove na par mjeseci dok ima love u blagajni .
Račune treba plaćati i grad ne bježi od toga, ali nemaju toliko novaca koliko je dospjelih dugova. A taman sam se nadao da su pred Ingrom bolji dani kad eto opet problemi u jedinom orihodu kojeg imaju. Kako li će reagirati dioničari?
Ingri prema ovom članku iz Jutarnjeg duguju 30 milijuna kuna. A Ingra je samo jedna u nizu koji čekaju na isplatu. Holding mora u ovi kredit ili u stečaj, pa sad nek biraju što im je draže.
Smjela izjava da Grad Zagreb nema toliko novaca koliko je DOSPJELIH dugova… lupetanje
Tu izjavu su dali čelni ljudi ZG. O tome se govori već danima. Ni meni to ne odgovara ali neću opet gurati glavu u pijesak kao prije nekoliko godina i opet gledati kako Ingra pada a ja nisam prodao ni 1 kom.
Biti će poslova za ingru na račun ovog poteza!
Tako i treba ako ti ta lova ne znači puno.
Biti će poslova za ingru na račun ovog poteza!
Tako i treba ako ti ta lova ne znači puno.
Samo da se to u gradu ne protumači pogrešno pa da i dalje nakuplja dug. Od nečega se mora i poslovati i plaćati troškove i održavati ovu dosta dobru cijenu s obzirom da nema prihoda. Biće zanimljiv FI. Kakva su vam očekivanja s obzirom na ovoliki zastoj u isplati za Arenu?
ZG Holding u prosjeku svake godine ovrši oko 50 tisuća građana, ponekad i za račune manje od 100 kuna i nemaju milosti pri tome jer im to vodi odvjetnička tvrtka. Treba tako i po njima udarati kad su oni dužnici. Daj pare ili idi u stečaj!