Pa vidjeli ste npr kaj se tehnike tiče. . Čim je prošla PSN odmah promet skromnih 80k kn Al ga je barem bilo.. tako je to..
Pa nije baš da nema snage i interesa, od 12 kn na gore na kupnji je preko 40.000 dionica (preko 500.000 kuna).
Bogme se i prodaja danas naslagala, do 14 kn čak 57.000 dionica!
Koje su to velike kolicine niti 0.5% ukupnih dionica ako ih zelite kupit morate dignut cijenu skoro 10% ….sad razmislite koliko cijena ide gore ukoliko netko odluci kupit samo 3-4% dionica firme…naravno ovdje se vec duze vrijeme skuplja i to jako dobro, dosta skrbnickih racuna se pojavljuje…
https://www.lider.media/poslovna-scena/hrvatska/ingra-ceka-se-dozvola-za-suncano-vodikovu-elektranu-u-ivanic-gradu-137895 ja se nadam da će se i po pitanju obnove nešto konkretnije pokrenuti. Mnogi su izgleda to i otpisali,ali kada se zalaufa uvjeren sam da ce i ingra dobit veliki dio kolaca. Mozda ovu svoju zelenu pricu implementiraju i u obnovu.
dok se ta elektrana izgradi i počne donositi povrat dioničarima proći će 10 godina od sada. ne znam tko ovdje ima strpljenja čekati 10 godina?
Ingra je hrvatski GameStop. Napucava se bez razloga, pa ljudi onda kupuju jer to samo raste.
Cekam FI iz ciste znatizelje.
Ingra je hrvatski GameStop. Napucava se bez razloga, pa ljudi onda kupuju jer to samo raste.
nema se tu sta čekati i biti neizvjesno….
bez da ista rade izvješća ce biti u + do kraja godine sa nekim odstupanjima radi nekih rupa…..
zanimljiva stvar će biti za godinu dana kad opet pokusaju otplatiti obveznice i na taj način još uspiju smanjiti dug…. trenutno drže 84% znaci još 16% ili 9 mil E za koliko će to otkupiti biti će zanimljivo…..
Predsjednik uprave dao komentar u vezi otvaranja peljeskog mosta
Šale iz Komarne: Punica mi je rekla da će se ako se napravi most, baciti s njega
nema se tu sta čekati i biti neizvjesno….
bez da ista rade izvješća ce biti u + do kraja godine sa nekim odstupanjima radi nekih rupa…..
zanimljiva stvar će biti za godinu dana kad opet pokusaju otplatiti obveznice i na taj način još uspiju smanjiti dug…. trenutno drže 84% znaci još 16% ili 9 mil E za koliko će to otkupiti biti će zanimljivo…..
financijska izvješća će biti slabija nego prošle godine, jer je rezultat izvješća od prošle godine posljedica restrukturiranja kao što vi dobro i znate.
da li će biti plus ili minus vi to poštovani nadzorniče znate bolje od nas ostalih s obzirom da ste do kraja upoznati s istim.
e sad poštovani nadzorniče recite vi nama kad će dividenda, to će vjerojatno većinu dioničara zanimati s obzirom da u zadnje vrijeme “cveta cveće u naše preduzeće”