INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad ide izvješće za prvi kvartal

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Šta je sa ovom INGROM odakle ovoliki pritisak na prodaji svi građevinari rastu, a ona nekako u mjestu a ja sam očekivao da će se od svih građevinara ona prva oporaviti.

Šta je sa ovom INGROM odakle ovoliki pritisak na prodaji svi građevinari rastu, a ona nekako u mjestu a ja sam očekivao da će se od svih građevinara ona prva oporaviti.

I ja, ko budala tu uletim umjesto u IGH [angry]

sampras: ” Šta je sa ovom INGROM odakle ovoliki pritisak na prodaji svi građevinari rastu, a ona nekako u mjestu a ja sam očekivao da će se od svih građevinara ona prva oporaviti. ” I ja, ko budala tu uletim umjesto u IGH [angry]

Šta fali INGRi, ovo je samo intermezzo nakon rasta.
Ti bi bar trebao gledati dugoročno.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

sampras:

Ja kupio 3 komada po 31000 tisuću od tada svi narasli 20% a ona kaska li ga kaska.

ides:

sampras:

Ja kupio 3 komada po 31000 tisuću od tada svi narasli 20% a ona kaska li ga kaska.

ovo na ingri me sve vise podsjeca na dlkv.. i neprestana iskrcavanja, al doci ce i tome kraj.. ste vidli hidru i tehniku danas…igh prosli tjedan.. jedan takav dan i evo na blizu 40, a to je ruku na srce vec pristojna cijena (osim za ove kaj su ulazili na 50+, to ne bi komentiro)[thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

A da se, prije nego što nešto kupite ili prodate, malo pozabavite s TA, bilo bi vam puno toga jasnije.

Npr., osnovno, linije otpora…
Samo, kako će to pomoći onima koji ne vjeruju u TA?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

A da se, prije nego što nešto kupite ili prodate, malo pozabavite s TA, bilo bi vam puno toga jasnije. Npr., osnovno, linije otpora… Samo, kako će to pomoći onima koji ne vjeruju u TA?

Ako je TA točna bit će prilike za jeftiniji dokup.
Pa ko vjeruje nek pričeka

[color=blue]TriGranit dobio zeleno svjetlo za gradnju Esplanade U Bukureštu[/color]

[color=black]TriGranit Development Corporation pozdravio je odluku rumunjske vlade koja je dala zeleno svjetlo potpisivanju ugovora za milijardu eura vrijedan projekt Esplanada.[/color]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cf24d949-d8bf-4cc4-bf91-4662e780aa15&open=sec

A da se, prije nego što nešto kupite ili prodate, malo pozabavite s TA, bilo bi vam puno toga jasnije.

Npr., osnovno, linije otpora…
Samo, kako će to pomoći onima koji ne vjeruju u TA?

Ja baš nisam imao vremena proučavati Tehničku analizu.Možete li mi malo protumačiti što bi to znaćilo?Hoće li cijena dionice ići gore ili dolje sutra?

Rok za preuzimanje Mavrova istiće -navodno do kraja ovog mjeseca ,ima il netko svježih informacija…!? [thumbsup]

POKRET OTPORA

Rok za preuzimanje Mavrova istiće -navodno do kraja ovog mjeseca ,ima il netko svježih informacija…!? [thumbsup]

Isteklo 25.04 mislim.
Preko 70%, moje procjene, mozda cak i previse..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close