Sektor u kojem gotovo da nema krize: U listopadu izdano 7,6 posto više dozvola nego lani
Radi se na sve strane, ali ne i INGRA. Knjigovodstvenim akcijama se nešto pomaklo, ali bez dobivenog posla brzo će se vratiti na 3.00kn
Ako ste imalo sigurni da će se bez dobivenog posla brzo vratiti na 3 kn onda vam je sigurno sad prodati i onda kupiti po 3 kn
Upravo bez dodatnih poslovna, dionica će se tržiti na barem pola booka kao i do sada, a sve novo ugovoreno će povećati cijenu.
Upravo bez dodatnih poslovna, dionica će se tržiti na barem pola booka kao i do sada, a sve novo ugovoreno će povećati cijenu.
To “novo ugovoreno” se spominje zadnjih 10 god., a jedino što se događa je knjigovođenje i ovakvi povremeni kratkotrajni uzleti. Dobar posao su napravili, ali da bi se ovo održalo ili nastavilo rast, potrebno je upaliti mješalice. Jedna manja brana je srušena na 7.60 , iduća manja je na 6.60.. Bojim se tobogan efekta, a trica je jako blizu.
Ovo je samo moje mišljenje i nadam se demantiranju dobivanjem posla…
To “novo ugovoreno” se spominje zadnjih 10 god., a jedino što se događa je knjigovođenje i ovakvi povremeni kratkotrajni uzleti. Dobar posao su napravili, ali da bi se ovo održalo ili nastavilo rast, potrebno je upaliti mješalice. Jedna manja brana je srušena na 7.60 , iduća manja je na 6.60.. Bojim se tobogan efekta, a trica je jako blizu.
Kad je već takva situešen i g.Yuri zna, ja sutra prodajem i kupujem natrag na 3 tricu…biznis samo takav
Samo ako vam oni iz uprave ne pomrse račune pa budete morali ulaziti po dvoznamenkastoj cijeni.
Jer nisu oni uludo kupovali velike količine iznad 8 da bi nekom sad dopustili da ulaze povoljnije.
Zato oprezno, a plus ako objave kakav posao, bit će vatreno.
Meni trenutna situacija i prognoze slici kao na ovo grafu gdje se vidi skok davnih dobrih godina 2007-2008.. Iduće godine sprema se građevinski boom,svi će raditi i rasti,pa tako i ingra,a dokle,vidjet ćemo!