plavi:
”
Mirovinski fondovi se konačno uključili.
Bilo je i vrijeme.
”
I ja sam se jučer ponovo ukrcao nakon velikih pretrpljenih gubitaka, no dalek je put još do 50 komada koliko sam nekoć imao[thumbsup]
Polako ali sigurno.[thumbsup]
Molim bih da mi netko odgovori
Koliko ima Ingra ugovoreno poslova?
Nisam u ovoj dionici ali me zanima.
IGH ima, koliko ono, milijardu i 200 milijuna, za dve ovakve godine. A ovi?
Hvala[kiss]
Molim bih da mi netko odgovori Koliko ima Ingra ugovoreno poslova? Nisam u ovoj dionici ali me zanima. IGH ima, koliko ono, milijardu i 200 milijuna, za dve ovakve godine. A ovi? Hvala[kiss]
Preko 2 milijarde kuna za ovu godinu.
18.4.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OPPENHEIM IGOR 5.085 10,17 Osnovni račun
2. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.917 9,83 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 3.531 7,06 Skrb. račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 6,02 Osnovni račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.519 5,04 Skrb. račun +19
6. LUDVIGER JASNA 2.459 4,92 Osnovni račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.368 4,74 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.558 3,12 Skrb. račun
9. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 2,77 Osnovni račun
10. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 1.142 2,28 Osnovni račun
Ukupno: 55,95
U nekoliko navrata se između redova htjelo napisati da INGRA ima problema sa rokovima izgradnje Arene. To naprosto nije točno. Svi radovi trenutno odvijaju se u skladu sa planovima. Nema nikakvog kašnjenja.
Nemam niti jednu dionicu INGRE.
Može samo pitanje koje me danas streslo iz vedra neba. Kolke prihode je do danas ostvarila INGR-a od arene.
Onak zdravo seljački da mi se odgovori, normalono ako nije porblem, kolko im je baš sjleo na žirac.
Hvala
Baš sam u subotu šetao Jarunom. Raste Arena ko luda. Impresivno zdanje. Sutra ću poslati fotku. [thumbsup]
Može samo pitanje koje me danas streslo iz vedra neba. Kolke prihode je do danas ostvarila INGR-a od arene. Onak zdravo seljački da mi se odgovori, normalono ako nije porblem, kolko im je baš sjleo na žirac. Hvala
Nista im nije sjelo na zirac.
Percentage of completion priznavanje prihoda.
Imas troskove i prema ugovoru priznajes prihode tj. tu marzu nabijes gore.
I stavljas potrazivanje.
Kada lova stigne kada se napravi mices sa potrazivanja i stavljas u cash.
Jelte?
Za Arenu neće leći nikakvi novci dok ne bude gotova. A kad bude, zna se koja je ugovorena cijena najma.
Ako mogi isfinancirat sami ( s Trigranitom naravno) takvo zdanje onda se ne bojim.
imam nekolio dionica Ingre, i IGH i Tehnike
I mislim da sve tri vrijede više nego što im je trenutna cijena
Znači pojednostavljeno staviš pare u dobit, koje nisi dobi na račun ili…?
Kao daje to bitno, bitno je da je tvrtka otvorila godinu sa 53 000 na ogromnim prometiima i sa ATH na 62 000, u međuvremenu objavili rekordno izvješće, uz brdo novih ugovorenih poslova, a cijena je danas gdje?
Na smiješnih 34 000 kuna, gdje fundamenti izgledaju stvarno smiješno nisko.