Vidim odavno se već vode zafrkancije na temu Ingre! Ali najlakše je “sirotinju” zafrkavati, mislim na dioničare… isto tako mi se čini da je i tome kraj došao. Živi bili pa vidjeli i dočekali, te divku ubirali! Ha, što će me sada popljuvati… hahahaha !!
ili do 3,50 .pa ti već godinama ništa ne rade.da nije arene odavno bi propali.neće ni arena do vjeka.
Danas ide metla do 4, 50 nadam se. Samo dajte malo više aska, ovo je sića.
Za dobit veću količinu treba podignuti cijenu!
jucer je netko iz cuga kupio oko 100.000 kom INGRE i utuko 50.000 eura …a danima kako pratim netko kupuje po asku
jucer je netko iz cuga kupio oko 100.000 kom INGRE i utuko 50.000 eura …a danima kako pratim netko kupuje po asku
Mislim da je okruglo 100000 kupio. Sigurno nešto zna… Ja dokupio 1000, slaba je penzija.
i ima li promjena u top 10 i koliko drže?
nema
Zadnja recenica je zanimljiva
Predsjednik Nadzornog odbora blisko vezan s predsjednikom Uprave
U prosincu 2019. Davor Štern iznenada napušta Nadzorni odbor, a na mjesto predsjednika NO-a izabran je Mario Aunadi Medek, inače direktor poznate PR agencije, “Media Val”, čiji je ulazak u NO Ingre u kolovozu 2019. već izazvao dosta pozornosti zbog neobičnog kombiniranja dvaju vrlo različitih poslova. Za zaposlenike Ingre ulazak Medeka u NO nije bio iznenađenje: on je dugogodišnji prijatelj Danka Debana, a posjeduje i dionice Ingre. Smatra se da sudjeluje s Debanom u projektu “preuzimanja” Ingre ali i “peglanju” informacije u medijima.
netko ima uvijek novaca …vidjet ce se jel ta vijest fake ili ima nešto al cinjenica da je kupovano par dana agresivno i to sa aska ….. bas da bi netko kupio 100.000 dionica i utuko 50.000 eura iz dosade nisam bas siguran a možda i griješim