Ni izvješće nije loše, ali svi ovi planovi su tek prava bomba!
Radi se opet punom parom na svim tržištima na kojima su bili prisutni i sad je mislim stvarno pitanje trenutka kad će doći ti očekivani veći ugovori!
Odlična perspetiva će tu biti i to izgleda vrlo skoro!
Ingra i planovi? Dobaaaar! 👍😁
Radi se opet punom parom na svim tržištima na kojima su bili prisutni i sad je mislim stvarno pitanje trenutka kad će doći ti očekivani veći ugovori!
Odlična perspetiva će tu biti i to izgleda vrlo skoro!
Kad bi se živjelo od planova i ja bih bio bogataš na Ingri. Oni već godinama prepisuju izvješća i to sve lošije a sad su nadodali još neke planove koji će se ostvariti kad na vrbi rodi grožđe…
Za njih bolje da ništa ne rade i ne nude. Da ne bi bilo da nešto ugovore a onda na tome popuše kao ovo u Alžiru.
Za njih bolje da ništa ne rade i ne nude. Da ne bi bilo da nešto ugovore a onda na tome popuše kao ovo u Alžiru.
INGRA je poslije projekta Arene na Lanište svedena na šetanje po ročištima -, Od međunarodnih tužbi do tuzemnih gruntovčenja
To je moj dojam ko vanjskog, slučajnog prolaznika-svjedoka. Ko da cjelokupan teret krize u građevinarstvu u Hrvatskoj 2010.g. su iznijeli upravo INGRA -cijena dionice je sa 70 pala na 40 u roku od 2,3 godine a onda je u godinu dana 2010 preko zime pala na 23 hrk .
Igh je daleko jače iskoračio u zadnji 5 godina ; koliko vidim po banderi na rotoru, IGH je izvođač radova , a imaju i puno projekti u izgradnji sustava vodnog upravljanja po Slavoniji .
INGRA je negdje jako izgubila,možda u vidu ljudskih resursi prije nego investitora, ili su zaglavili u dospijeću sudskih tužbi, koje su pokretali kojekakvi obeštećenici veterana i sekulariziranog pomladka u egzilu , ili u uzništvu tuzemnom. E sad očito oni ne žele više taj lopovluk koji INGRA predstavlja nego se okreću postmoderniziranom profesionalizmu, i turizmu.
Ingra i planovi? Dobaaaar! 👍😁
[/quote]
Sigurno su u milosti Kolindinih bilateralnih odnosa u regionu i multilateralnih odnosa sa zapadnom
Možda INGRA počne ,ako je tako, tražiti partnere u Bugarskoj i Makedoniji , prije nego u Kini
Hm zanimljivo velike igre oko Arene zvuči prilično žestoko
Znaci nakon 10g cekanja dionicari ce docekati svoj rasplet: nulovanje.
Ajde neka se i to rijesi vise. Na nacin ovaj ili onaj. Jer agonija je predugo trajala.
Dobro je da se malo piše i o Ingri (makar bilo i negativno)….A šta se tiče prodaje to bi bilo idealno… Ovako sve šta dođe od Arene lagano se topi i za 17 godina neće biti dugova ni Arene… Isto je da se sad proda za 80…i ostatak podjeli dioničarima i da se krene dalje… 470 milja kuna je 63 molje eura i još ostane 17milja za podijelit ko bog… E i onda neka zasuču rukave i dalje rade…