ti si neki provokator, jel?[wink]
Još veliki se nisu uključili, očito im se ne da još keš trošiti, mislim da će to vrijeme brzo doći, dovoljno je da samo jedan jači igrač potegne, hoće li to biti nakon 12.4., 17.4, ili i kasnije to ne znam, ali ako netko ima frenda fond menagera dobro bi bilo da pita.
Ak dođe inga na 25k idem po lombardni kredit prvi put u životu.
Broj dioničara na
30.09.2007 1037
31.12.2007. 1198
31.3.2007. ?
Neko je tražio fundamente,P/E 15 kod INGRE…kod ADRSa je P/E8.
Izračunaj PE Ingre bez dokapitalizacije [cool]
in:
”
Neko je tražio fundamente,P/E 15 kod INGRE…kod ADRSa je P/E8.
”
Izračunaj PE Ingre bez dokapitalizacije [cool]
kaj opet kruske i jabuke?
ja sam još optimističan i kao što je kolega malo prije spomenuo ja bum još malo sačekal a onda pucam zadnji metak u sve.
htio sam i prije ali i ja kad sam govorio da će past nisam računao nikad ispod 30000. Ovo je sad polagano smješno i teško teško objašnjivo. Ako danas hebački ne povuće gore, zapamtite šta vam kažem, onda je to poptop.
Tolko od mene i bez ljutnje ko se ne slaže.
ljudi moji ide ingra još dole pogotovo u 5 mjesecu a kaj se tiče ostalih firmi ja bi rađe sad kupio igh i adris neg ingru.al to je sam moje mišljenje. sam se vi krcajte na ingri
ljudi moji ide ingra još dole pogotovo u 5 mjesecu a kaj se tiče ostalih firmi ja bi rađe sad kupio igh i adris neg ingru.al to je sam moje mišljenje. sam se vi krcajte na ingri
A da malo objasniš zakaj ide dole?
Vidim da je procruila vijest da će konsolidirano biti koma. Ili se varam kolega?
insider:
”
”
A da malo objasniš zakaj ide dole?
ako ne uzimamo trenutačno magiju koja vlada na tržištu e onda radi izvješća + ne vrijedi tolko ( mora past da se vrati na 30k) + nema podrške na ni jednoj cijeni do sad a ovo kaj vi svi uspoređujete 60 k, vračanja na tu cijenu pa nakrcavanja, pa oni svi mogu čekat 20 god. a mislim da se to vama ne isplati baš