Ingra tihi partner kineske tvrtke sa 100 milijardi eura prihoda
odavno sam ovdje pisao da Kinezima u Hrvatskoj treba neka tvrtka poput Ingre koja će ih voditi kroz brdo hrvatske papirologije, propisa, zakona i zamki u zakonima. Bolju tvrtku za taj dio posla teško da će naći, jer je i sama zadnjih godina prošla sito i rešeto sudstva, namještaljki, smicalica i začkoljica i opstala.
Savjetničke usluge su tražene i dobro plaćene uvijek bile i ostale.
Očito da je ugovorom prenio dio dionica na nekoga od rodbine, žena djeca… Jer preko burze tako velike transakcije nije bilo zadnjih dana.
[/quote]
Naravno, ali uskoro ce on opet “doplivati” u top 10
odavno sam ovdje pisao da Kinezima u Hrvatskoj treba neka tvrtka poput Ingre koja će ih voditi kroz brdo hrvatske papirologije, propisa, zakona i zamki u zakonima. Bolju tvrtku za taj dio posla teško da će naći, jer je i sama zadnjih godina prošla sito i rešeto sudstva, namještaljki, smicalica i začkoljica i opstala.
Savjetničke usluge su tražene i dobro plaćene uvijek bile i ostale.
zato je Šestan postao tihi kupac Ingre, sada je ipak jasnije
Ma cijela je Burza u problemima. U 40ak minuta bude samo po 5 transakcija. A na Ingri se pokušava dići cijena i trgovanje, zbog iskipavanja i bježanije ili nečeg drugog, pitanje je. Nesigurno je sve postalo. VDKT me malo opametio. Odee kao da ga nije nikad bilo i nikakva buka se oko toga nije digla. Koliko je samo tu novca dioničara sprženo. Ja sva sreća izgubio malo. Dobro sam prošao. Ovdje pazim i pazim, nema više kupovine do sigurnijih i povoljnijih vjetrova ili ispod 3,5.
Nisam pročitao pompozniji naslov godinama na TK, a dionica odradi zanemariv plus!
ps Kako god, meni je najbolji pokazatelj, da u TOP 30 imamo 6 kupaca….
ps Posjedujem značajnu količinu INGRE
Nisam pročitao pompozniji naslov godinama na TK, a dionica odradi zanemariv plus!
ps Kako god, meni je najbolji pokazatelj, da u TOP 30 imamo 6 kupaca….
ps Posjedujem značajnu količinu INGRE
sigurno je okrupljivanje na stanju…. dio dionicara vec sad ima 80% prinos u 2 dvije godine…. na cijeni od 2.5 preko 2 000 000 dionica je protrgovano…..
jedan dio dioničara sad vidi da je propustio šansu na 3, 00, 3.5, 4 kn….. i sad tu nesto izvodi….
uslo je dosta burek dionicara al kad se istroše…. odeeee
da si ih na kredit kupio, već bi ih otplatio
Vidim više nitko ne spominje onaj dug, za koji je Opi govorio da je to samo pitanje vremena… Ha, ha to vrijeme nikako da dođe…