INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne stignem citati, sto se dogodilo? Jel pocinju radovi napokon ili ide sudski postupak dalje? Tko je spor izgubio, molim ukratko!

Molim vas ocete ukratko napisat sto ste procitali ako ste stigli? Ja stignem al nemam volje. Hvala.

@mark12
Ukratko…, Dakovo i dalje zeli plivati u govn*ma! Mislim da njima sto sam vec napisao to nije nikakav problem, a i sam gradonacelnik to potvrduje. Sto po sto tisuca kuna je prava sitnica, tako da ova trakavica moze potrajati dok netko ne popi*di i odustane! Posto “nasa” Ingra slabo u gradevini dobiva poslove,a dobro stoji u sporovima za ocekivati je posto nije moguca zalba da ce ici na pokretanje tuzbe…

Hvala kolega!

Da nitko drugi ne kupuje… Pa on malo po malo uzima po sve nižoj cijeni… A kako cijena pada tako je sve manje interesantna pravim investitorima a sve više špekulantima… Do izvješća još mjesec dana, a drugih vijesti nema…

što je sa Alžirom,na koliko je sad postotak radova na bolnici 30-40%…dobro je da tamo nema težih bolesnika pa se bolnica može raditi 20 godina

Kakav crni alzir, za pocetak se mora naci netko tko ce tehniku zamijeniti. Tek onda se moze pricati o eventualnom nastavku radova

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Gospon Sestan poceo po 5-6k dnevno “tuci”! Cijena pogodna, samo naprijed treba izbiti sto vise dionica od “drhtavaca”!

9. ŠESTAN ALOJZIJE 178.013 1,31% +6775

Gospon Sestan poceo po 5-6k dnevno "tuci"! Cijena pogodna, samo naprijed treba izbiti sto vise dionica od "drhtavaca"!
…imalo se kupovalo se i na 400kn, 300, 100, 50,10 pa i na 2kn…i što smo od svega toga imali…?mnogi izgubili pojedinci zaradili…burza je u banani…već godinu dana se vrtimo u istim okvirima iz šupljeg u prazno…Ingra nije niš bolja…da sam barem poslušao savjet i prodao na 4,80…razmišljam što da radim ako padne ispod 4…zarobljeni kapital…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Gospon Sestan poceo po 5-6k dnevno "tuci"! Cijena pogodna, samo naprijed treba izbiti sto vise dionica od "drhtavaca"!
…imalo se kupovalo se i na 400kn, 300, 100, 50,10 pa i na 2kn…i što smo od svega toga imali…?mnogi izgubili pojedinci zaradili…burza je u banani…već godinu dana se vrtimo u istim okvirima iz šupljeg u prazno…Ingra nije niš bolja…da sam barem poslušao savjet i prodao na 4,80…razmišljam što da radim ako padne ispod 4…zarobljeni kapital…
[/quote]
prodaj po 4.15 pa te bas briga ako ce ispod 4

Skupljanje se nastavlja i nastavlja…
9. ŠESTAN ALOJZIJE 178.603 1,32% +590

zanimljivo je koliko je dionica na prodaju oko 4.5…. penić i šetan kuoili preko 300 000 dionica na tim cijena….

zanimljivo je koliko je dionica na prodaju oko 4.5…. penić i šetan kuoili preko 300 000 dionica na tim cijena….

To su dionice onih koji kupuju za njih. Idealno vrijeme za ulazak u bilo koju dionicu koja ima neki potencijal je upravo sada u ljetnoj letargiji. Rasprodaje se iz raznoraznih razloga. Građani su kroz godine potpuno dekintirani, opljačkala ih ovršna mafija kroz ovršni zakon, Fina, odvjetnici, javni bilježnici a na kraju je sve njih izuo Sv. Ivica Londonski. Jer u Todexu je bilo upravo najviše novca u vlasništvu javnih bilježnika, odvjetnika, brokera, pa i neupućenih bankara koji su mislili da su upućeni – “creme de la creame”. Ivici skidam kapu na dobro obavljenom šišanju.

New Report

Close