INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…prodao još jedan burekmajstor …10 000kom…

Pohranjeno 10k, mislim da te ne idu skoro na ask! I tako kroz 10-tak dana…

jedan veći kupac i odeeeeee

Vjerovatno se prodaju za 40ak lp više. Burek je burek. Ne čekaju ove 10kn kao moje i tvoje, već godinama. Da sam barem i ja burekdžijao sve ove godine, do sad bi bio u plusu ili barem na nuli.

neće uvijek biti ovako.

U zadnjih godinu i pol dana, pozicije su znacajno pojacali:
predsjednik Uprave,
gospodin Buljubasic – povezan sa kljucnim osobama Ingre,
gospodin Deban – visokopozicionirana osoba u Ingri,
gospodin Sestan – povijesno gledano u dobrim odnosima sa predsjednikom NO-a,
gospodin Penic – nije poznati odvjetnik (preko OIB-a znamo da nije) i nemamo saznanja tko je.

Tesko mi je povjerovati da gore navedni ocekuju da ce Ingra i dalje stagnirati i da bas nista ne znaju o potencijalnim novim poslovima.

Ne treba im “market maker”.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/hmJmvNG2iAgHWaFwX5ygyw==.pdf

Od22 dionice po agrambrokeri gledalici,evo danas se trgovalo samo sa 10 od 22.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/hmJmvNG2iAgHWaFwX5ygyw==.pdf

Nešto rano ove godine skupština dioničara. Prijašnjih godina je to obično bilo u 8 mjesecu.
“2. Donošenje odluke o upotrebi dobiti za 2017. godinu ”
Kolika je dividenda?

Nek udruga da neki kontra prijedlog o upotrebi dobiti u 2017 godini. Čisto reda radi da se vidi da su živi i da malo prodrmaju usnulu ekipu iz uprave. Ako to napravite učlanit ću se a vjerujem i još nekolicina drugih
Recimo simboličnih 0,50 lipa po dionici za isplatu dividende 🙂 Ne bi ni upravi bilo mrsko jer bi onda i oni računali koliko će im se sliti pored ionako prevelikih plaća za trenutne okolnosti

Nek udruga da neki kontra prijedlog o upotrebi dobiti u 2017 godini. Čisto reda radi da se vidi da su živi i da malo prodrmaju usnulu ekipu iz uprave. Ako to napravite učlanit ću se a vjerujem i još nekolicina drugih
Recimo simboličnih 0,50 lipa po dionici za isplatu dividende 🙂 Ne bi ni upravi bilo mrsko jer bi onda i oni računali koliko će im se sliti pored ionako prevelikih plaća za trenutne okolnosti

Zar postoji jos ta udruga o.O

…nažalost nema ni govora o divki dokle god sew gubici ne pokriju…a koliki su uopće preneseni gubici svih ovih gubitničkig godina???…

Ad 2. Ostvarena dobit Društva u 2017. godini u iznosu od 18.120.567 kuna raspoređuje se za
pokriće gubitaka prenesenih iz prethodnih razdoblja.

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Uhljebi, treba dati kontra prijedlog kao kad je g Kos izabran

Za člana Nadzornog odbora Društva s mandatom sukladno članku 19. stavak 2. Statuta Društva bira se
g. Stjepan Mesić, Dubrava Pušćanska, Vinogradska ulica 13.

inače radi se o poznatom menađeru u najboljim godinama

New Report

Close