INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

o Plavisa se vratio ,sad je Jasni Ludviger puno lakse[lol]

E , a zbog čega?
Još se nisam vratio vidiš da sam samo povremeno tu, kroz kojih nekoliko dana najviše tjedan dva sam tutto completo back.[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

čovjek povećao udio Ingre u portfelju i sad će podjeliti informacije s nama
a Ricardo moj, ne znam iz koje sapunice si ispao ali molim te usporedi koliko bi Ingru koštalo preuzimanje Mavrova a koliko školovanje tolikog broja građevinaca.
Ingra ćes Mavrovom imati ono što ima Kordić
Svoju lovu i iskustvo u građevini i izvođaća kojem će plaćat koliko hoće i koji ju neće ucjenjivat
Šteta što nije bilo sluha u našim građevincima pa da se napravi jaka firma
Pored nje bi Strabag izgledao kao klaun

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

čovjek povećao udio Ingre u portfelju i sad će podjeliti informacije s nama a Ricardo moj, ne znam iz koje sapunice si ispao ali molim te usporedi koliko bi Ingru koštalo preuzimanje Mavrova a koliko školovanje tolikog broja građevinaca. Ingra ćes Mavrovom imati ono što ima Kordić Svoju lovu i iskustvo u građevini i izvođaća kojem će plaćat koliko hoće i koji ju neće ucjenjivat Šteta što nije bilo sluha u našim građevincima pa da se napravi jaka firma Pored nje bi Strabag izgledao kao klaun

Previse ega.
Stavi zajedno Filipeca, starog Kordica i ostalu ekipu..tesko.
To bi trebao biti partnerski ugovor na 500 strana.
Jedan hoce avion, drugi jahtu, treci nece nista vec sve u firmu, prevelike razlike..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kad je god prije INGRA bila nisko, uvijek je bilo i kratko. Pa su bili raznorazni komentari: tko stigao, tko nije. A sada evo već četvrti dan ide i po 30kkn, i nitko brz na okidaču. Kaj stvarno nitko ne želi (a i može) dati nešto više novaca za ovu dionicu?

..izgleda da svi slušaju Iveka i slične medvjede i čekaju još niže….a nakon toga će čekati još niže …[cool]

Dobar dan,ljudi! Da li mi netko od upućenijih može reiće što se događa baš s ovom dionicom ta ima tako fini slobodan pad i koja su Vaša predviđanja?

..izgleda da svi slušaju Iveka i slične medvjede i čekaju još niže….a nakon toga će čekati još niže …[cool]

uvijek može niže….medeki prate jednim okom ono što ih zanima, a drugim okom ukupne globalne prilike…tako da ako sutra ingra padne na 20.000, a situacija vani se ne smiri…neće ni oni još kupovati već će pomaknuti target na 18, pa na 16 pa na 12…i onda vam se karojka nakrcava [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

ksafaric: ” ..izgleda da svi slušaju Iveka i slične medvjede i čekaju još niže….a nakon toga će čekati još niže …[cool] ” uvijek može niže….medeki prate jednim okom ono što ih zanima, a drugim okom ukupne globalne prilike…tako da ako sutra ingra padne na 20.000, a situacija vani se ne smiri…neće ni oni još kupovati već će pomaknuti target na 18, pa na 16 pa na 12…i onda vam se karojka nakrcava [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Pa šta nije Stojan Stojić kazao da Ingra ide na 70 000kn[thumbsup]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Po onoj staroj” Ko pod drugim jamu kopa sam u nju pada” to odnosno na TEHNIK-u

Au, danas težak udarac, Ingra ispod 30 000 kuna.
Do ne tako davno nezamislivo.
Kao što sam već negdje napisao budučnost je došla u još ljepšem izdanju nego smo to očekivali po najavama, a cijena dionice se vratila u prošlost.
Tješi me jedino što mi je prosjek daleko ispod mirovinskih fondova i OIF-ova koji su većinu kupovali između 50 000 i 60 000 HRK.
Šta je tu je.
Tješi me jedino činjenica da su i oni najzadrtiji optimisti do nedavno ,u cashu, dio njih prodavao i INGR, pa sada čekaju povoljan timeing za ponovni ulaz.
Valjda bu bolje, ovo nema veze sa realnim stanjem , tvrtka objavila rezultate iznad očekivanja + ugovorila preko 1 milijardu novih poslova , a cijena pala ove godine 45 %.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

sad je fakat ok cijena[smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Meni je isto knedla u grlu.
Vidjet cu kako se situacija razvija sutra i ako opet zaroni sto nije iskljuceno, idem van iz ATPL sto imam nesto i uzimam INGRA pa kud puklo..

Neznam, tesko mi je uopce bilo sta govoriti.
Iskreno…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close