INGRA će prvi put dobiti GRAĐEVINSKU OPERATIVU / business.hr/ …pa kaj to nije žalosno, da će tek sada
početi šalati i betonirati, skakati s mikserima, montirati kranove za ozbiljnije gradnje, i konačno
IMATI PRAVE CERTIFIKATE , za izvođenje radova…… vidite, treba zasukati rukave, napustiti fotelje i olovčice
i početi G R A D I T I …………! / vidi zakonsku regulativu Zakona o gradnji i dodatnih Pravilnika …/
naravno da nije žalosno
da se stvorio cluster građevinaca ne bi Ingra ni kupovala Mavrovo
provjeri koliko koštaju zidar u Makedoniji a koliko u RH
A da o dipl.ing-ima ne govorim
Zato će sad tražit licencu za Mavrovo koji će za njih raditi jeftinije i neće ih ucjenjivat poput domaćih bauštelaca.
PREDMET: OBAVIJEST O STJECANJU VLASTITIH DIONICA
Temeljem članka 118.a Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tržištu vrijednosnih papira te članka 174. Pravila Zagrebačke burze, društvo INGRA d.d., Alexandera von Humboldta 4b, Zagreb, obavještava da je stekla 12 vlastitih dionica. Dionice su stečene temeljem transakcija na burzi i čine 0,024% temeljnog kapitala Izdavatelja.
Navedene vlastite dionice stečene su radi dodjele zaposlenicima INGRE d.d. i biti će raspoređene sukladno internim pravilima nagrađivanja.
S poštovanjem,
INGRA d.d.
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga
n/r g.Prgomet
fx 617 33 60
Pazi kako ovi iz Ingre ne znaju da je Prgomet otišao iz HANFE, inače tip je bio baš ono što se kaže po naški štetan za naše tržište kapitala.
INGRA će prvi put dobiti GRAĐEVINSKU OPERATIVU / business.hr/ …pa kaj to nije žalosno, da će tek sada početi šalati i betonirati, skakati s mikserima, montirati kranove za ozbiljnije gradnje, i konačno IMATI PRAVE CERTIFIKATE , za izvođenje radova…… vidite, treba zasukati rukave, napustiti fotelje i olovčice i početi G R A D I T I …………! / vidi zakonsku regulativu Zakona o gradnji i dodatnih Pravilnika …/
A kaj se čudite dragi kolega (ko Rom bijelom kruhu), pa ta stvar je već odavno poznata pa bar jedno 50-tak godina, a kod ove “nove” INGRE od vremene privatiizacije to jest 1991god
INGRA će prvi put dobiti GRAĐEVINSKU OPERATIVU / business.hr/ …pa kaj to nije žalosno, da će tek sada početi šalati i betonirati, skakati s mikserima, montirati kranove za ozbiljnije gradnje, i konačno IMATI PRAVE CERTIFIKATE , za izvođenje radova…… vidite, treba zasukati rukave, napustiti fotelje i olovčice i početi G R A D I T I …………! / vidi zakonsku regulativu Zakona o gradnji i dodatnih Pravilnika …/
[color=blue]Ingra je građevinski developer.[/color]
eto Vam ingra najveća glupost ovoga tržišta kapitala haha sjećam je se na 5000 kn, a onda 60000 i sada na 30000 , pa ćemo stati negdje na 20000 kn jer toliko vrijedi
bome da .. slično se i meni činilo .. rasla je i rasla cijena dionice ..
ok rastao je i prihod i dobit ; a jeli to dovoljno ? hoće li i ova godina biti barem na razini prošle ? ok ima dosta potpisanih ugovora ..
nemam ingru, ali ne treba se naslađivati tuđim nevoljama. što je tebi, doodde, parola? “svi smo mi ivek”? bilo bi otužno da je tako.
Nisu to nevolje kolega, nego tržište korigiraju fond manageri, za jeftiniji dokup.
doodd: ” eto Vam ingra najveća glupost ovoga tržišta kapitala haha sjećam je se na 5000 kn, a onda 60000 i sada na 30000 , pa ćemo stati negdje na 20000 kn jer toliko vrijedi ” bome da .. slično se i meni činilo .. rasla je i rasla cijena dionice .. ok rastao je i prihod i dobit ; a jeli to dovoljno ? hoće li i ova godina biti barem na razini prošle ? ok ima dosta potpisanih ugovora ..
Samo u hrv za ovu godinu ima posla od oko 2 mlrd kn.
Naveo sam to prije 3 tjedna,a članak o tome imate u Lideru.
_Mrzljak_: ” Samo u hrv za ovu godinu ima posla od oko 2 mlrd kn. Naveo sam to prije 3 tjedna,a članak o tome imate u Lideru.
ok, respektiram tu činjenicu ..
PS. ali imali su i dosta financijske imovine / prihoda .. a vidimo kako se kreću dionice zadnjih 3 mjeseca .. tu će biti promjena u odnosu na prošlu godinu ..
Ne znam otkud je ovaj doodd iskočio, ali vidim da truje sve teme sa takvim pisanjem. situacija je loša na svim dionicama, možda će još dolje i ingra i druge dionice, ali dugoročno gledajući za neke dionice nema problema
Dugoročno Ingra je favorit, htjeli to priznati ili ne.
Ne znam otkud je ovaj doodd iskočio, ali vidim da truje sve teme sa takvim pisanjem. situacija je loša na svim dionicama, možda će još dolje i ingra i druge dionice, ali dugoročno gledajući za neke dionice nema problema
nisam odnikud iskočio već pišem samo kada imam nešto za reći ne kao neki koji imaju par tisuća poruka, to šta ti ja govorim je činjenica, jer uključujem se u teme samo tamo di znam dionice i one koje sam nekada posjedovao , i zato mogu o njima nešto reći ova dionica po svim pokazateljima ne vrijedi preko 20000 kn. ali ne oni pokazatelji koje ste svi naučili izračunati pa tvrdite da znate analizirati neko poduzeća ili ocjeniti njegov bonitet. naime treba malo dublje pogledati u financijske izviještaje, vjeruj mi nisam jednu anlaizirao. treba pogledati i ono što neki ne žele da se vide.
asdfgh123: ” Ne znam otkud je ovaj doodd iskočio, ali vidim da truje sve teme sa takvim pisanjem. situacija je loša na svim dionicama, možda će još dolje i ingra i druge dionice, ali dugoročno gledajući za neke dionice nema problema ” nisam odnikud iskočio već pišem samo kada imam nešto za reći ne kao neki koji imaju par tisuća poruka, to šta ti ja govorim je činjenica, jer uključujem se u teme samo tamo di znam dionice i one koje sam nekada posjedovao , i zato mogu o njima nešto reći ova dionica po svim pokazateljima ne vrijedi preko 20000 kn. ali ne oni pokazatelji koje ste svi naučili izračunati pa tvrdite da znate analizirati neko poduzeća ili ocjeniti njegov bonitet. naime treba malo dublje pogledati u financijske izviještaje, vjeruj mi nisam jednu anlaizirao. treba pogledati i ono što neki ne žele da se vide.
Molim te prosvjetli me znalče.
Što je to točno skriveno u izvješću, kada si se dohvatio tog područja.
Što to ‘ dublje ‘ treba pogledati?