Kako znate koliko knjizi tehnika zalihe se vode po trosku ne po prodajnoj cijeni vi vidite samo knjizenje zaliha, a ne i kako ce se knjizit prihod.
[/quote]
Zato sam i napisao u prvom postu …sve ovisi kako se knjiži onih 10 M EUR odobrenih dodatku ugovoru za izgradnju bolničkog centra….da znam, bio bih bogat ili manje siromašan za 10ak dana
[/quote]
Pa ako tehnika ima 63 mil koja na temelju toga vodi u zalihama onda je za predpostavit da je taj dio sigurno njihov, s druge strane treba i predpostavit i da na tim zalihama moraju imat neku zaradu tako da je ocekivan iznos vjerovatno veci od toga koji ide tehnici.
[/quote]
Pogledajte FI od Tehnike…prihod RJ Alžir 23.650.857,27 kn, te gubitak RJ Alžir u iznosu od -31.788.091,95 kn.
Ingra perjanica u gradevinara! Svi koji su radili izgleda propali…!
Nemoj se prerano radovati zbog očajnog FI Tehnike jer ona je glavni partner Ingre u Alžiru pa ako tehnika zašteka, odgovarati će Ingra koja je tamo potpisala ugovor!
Ingra perjanica u gradevinara! Svi koji su radili izgleda propali…!
Danas moras biti gradjevinar bez gradjevinskih radnika da bi prezivio 😛
sad da ne tražim prije koliko vremena komentari o Alžiru su bili kako operativni posao radi Tehnika te Ingra prima mrvice jer osim Uprave više nema zaposlenika, sad bu i Tehnika ostala na Upravi pa mogu skupa hladit znate šta 🙂
Kako znate koliko knjizi tehnika zalihe se vode po trosku ne po prodajnoj cijeni vi vidite samo knjizenje zaliha, a ne i kako ce se knjizit prihod.
[/quote]
Zato sam i napisao u prvom postu …sve ovisi kako se knjiži onih 10 M EUR odobrenih dodatku ugovoru za izgradnju bolničkog centra….da znam, bio bih bogat ili manje siromašan za 10ak dana
[/quote]
Pa ako tehnika ima 63 mil koja na temelju toga vodi u zalihama onda je za predpostavit da je taj dio sigurno njihov, s druge strane treba i predpostavit i da na tim zalihama moraju imat neku zaradu tako da je ocekivan iznos vjerovatno veci od toga koji ide tehnici.
[/quote]
Pogledajte FI od Tehnike…prihod RJ Alžir 23.650.857,27 kn, te gubitak RJ Alžir u iznosu od -31.788.091,95 kn.
[/quote]
Na zalost ovo nije revidirano izvjesce pa da znamo detalje, kod tehnike se iznos od 63 mil vodio u zalihama bilo je logicno nakon sta se priznaju te zalihe da se iste ukinu i prebace kroz rdig medjutim zalihe tj proizvodnja u tijeku je smanjenja u odnosu na kvartal prije za iznos 30 mil, pa se postavlja pitanje da li su stvarno te zalihe provukli jer ako jesu onda je ta proizvodnja u tijeku narasla za 30m na tekucim poslovima sad koliko je to za vjerovat ne znam sada do revidiranog mozemo samo nagadjat.A taj iznos koji oni spominju kao prihod moze bit prihod bez tih zaliha sta se odnosi na rj alzir tesko je to ovako povezat ?
Ovdje gore sam krivo reka jer sam gleda konsolidirano ali ako se pogleda nekonsolidirano promjena proizvodnje u tijeku je manja za 13 mil pa mi tu nesto ne stima oko tog alzira
Sve me pomalo strah FI Ingre, kako je krenulo s izvjescima jos nicega dobrog. Kad bi barem Ingra taj niz pokvarila, nadajmo se!
Irak kreće u obnovu vrijednu 90 milijardi dolara, može li se tu dobiti kakav posao
Nekada je INGRA igrala važnu ulogu u toj državi u svom sektoru, vjerojatno su neki kontakti i reference ostavili trag.