Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
imaš li prodavača za 70000kom ili ako nemaš koliko si spreman platiti po dionici
Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.
Zna li tko kakav je postupak kupnje dionica van burze? Kupio bih cca 70 000 komada
Evo 1/3 si mogao kupit vrlo jeftino..do sad
…sviđa mi se optimizam na dionici ingre…ako se temelji na očekivanjima gradnje mosta onda nije zdrav…moglo bi nazad na 3,5…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
…sviđa mi se optimizam na dionici ingre…ako se temelji na očekivanjima gradnje mosta onda nije zdrav…moglo bi nazad na 3,5…
nemojte zaboraviti da je nedavno imala blokadu računa, takve tvrtke sigurno neće doći u obzir da budu čak i podizvođači na ovome projektu, za takav posao morate imati gotovo besprijekornu dokumentaciju,
mislim da to Ingri u stvari niti ne treba, obzirom da nije klasični građevinar
Zna li tko kakav je postupak kupnje dionica van burze? Kupio bih cca 70 000 komada
Evo sad bubni nalog po kupnji do 4,60 i dosta ti bude…ako si ti bio kupac do sad, ako ne
Onda sutra ispocetka