INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

očito je da nema novih kupaca, općenito je puno manje kupaca – dioničara na zse, jednostavno se izgubilo provjerenje u dionice jer je s burze za vrijeme krize izbrisano 300 000 000 000 kn

a ovdje još možeš pridodati i da ingra godinama nije ugovorila nikakav velik posao i onda ne čudi da je cijena niža sada nego prije kad je račun bio u blokadi 4 mjeseca

[/quote]
Kad si blokiran puno je teže dobiti posao, ajde bar smo taj dio rješili, a konkurencija se u međuvremenu fino prorijedila.

Jedan od važnijih razloga pada i izostanka kupnje je taj što su mnogi špekulanti prodali dionice određenih društava, spremili keš na brokerski račun i čekaju razvoj oko Todexa. Vjerovatno očekuju da će tamo biti još jedan “labuđi pjev” prije konačnog kraha pa planiraju uletiti da nešto ušićare. Brokerskim krugovima kruži priča da je na računima sve više novca spremno za ulet ali nitko ne kreće u akciju. Od sredine ovog mjeseca očekujem jedan manji val kupnje. Koliko će potrajati to nitko ne može procijeniti. Uglavnom znam da će biti.

amara…..
slažem se da je dio ulagača izvukao i parkirao novce na brokerski račun, al ima jedan njih koji su ušli u kripto… BTC na 15.000-19.000 USD…Trenutno je oko 9.500
Dakle da su ostavili novce na TK ili u INGRI….. danas bi bili teži

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Uvijek je nešto, tu ste pisali o blokiranom računu, sad nije blokiran pa su krive kriptovalute, pa todex pa ovo pa ono… Nikad nije kriva uprava koja ne dogovara poslove i miljarda dionica .
Niste sami sebi dosadni pišući neke vaše fikcije iz glave.

Kad si blokiran puno je teže dobiti posao, ajde bar smo taj dio rješili,

pa nisu blokirani 4 godine pobogu! blokirani su bili 4 mjeseca! a koliko velikih novih poslova su ugovorili u preostale 3 godine i 8 mjeseci???

Vec sam postao link za zadnji izvjestaj , tamo ti lijepo pise pa procitaj ili nemoj kako hoces.

Vec sam postao link za zadnji izvjestaj , tamo ti lijepo pise pa procitaj ili nemoj kako hoces.

pa napiši onda naziv i cifru bar jednog velikog novog posla koji je ingra dobila zadnjih par godina?

Jedan od važnijih razloga pada i izostanka kupnje je taj što su mnogi špekulanti prodali dionice određenih društava, spremili keš na brokerski račun i čekaju razvoj oko Todexa. Vjerovatno očekuju da će tamo biti još jedan "labuđi pjev" prije konačnog kraha pa planiraju uletiti da nešto ušićare. Brokerskim krugovima kruži priča da je na računima sve više novca spremno za ulet ali nitko ne kreće u akciju. Od sredine ovog mjeseca očekujem jedan manji val kupnje. Koliko će potrajati to nitko ne može procijeniti. Uglavnom znam da će biti.

Realno dosta je ulagaca izgubilo u ovom procesu oko todomora mislim da su jednostavno svi preoprezni jer ocito je i prema forumu da je jedan dio pesimistican, a drugi optimistican, realno to se vidi i po crobexu koji se vec 7 mjeseci zapravo nalazi u konsolidaciji na prilicno istoj razini, tako da u ovom trenutku vecina ocekuje potvrdu smjera probojem te razine konsolidacije pa ce se onda i prometi promjenit kada smjer svima bude ocito vidljiv

Ignore : renči

pa napiši onda naziv i cifru bar jednog velikog novog posla koji je ingra dobila zadnjih par godina?
[/quote]
Necu

[/quote]
Necu
[/quote]

ne da nećeš, nego nemaš što napisati

Brokerskim krugovima kruži priča da je na računima sve više novca spremno za ulet ali nitko ne kreće u akciju…

…vecina ocekuje potvrdu smjera probojem te razine konsolidacije pa ce se onda i prometi promjenit kada smjer svima bude ocito vidljiv

Bingo!!
Čeka se samo pucanj za start, a na Ingri je još i napetije.
Vidjeli smo da u trenutku na bid dođe 100-tinjak tisuća komada, a kao nema zainteresiranih!!?
Samo se čeka okidač za skok preko 5.

Vjerujem da će se svi složiti da je 5 puno vjerojatnije nego 3, rizik jako prihvatljiv!!

čuo sam i ja za te kružne priče, samo nitko ne govori koliko još krugova će kružiti prije zvaničnog starta

New Report

Close