INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako bježe lažni kupci sa velikim nalozima, ovo je uvijek bilo lako predvidivo sa kretanjem cijene.

Ovo mi izgleda kao namjerno rušenje da se još skupi prije nego je puste s lanca.

A prije blokade je bila oko 4,5 – 5 kn, čak je i veliki promet bio jedno vrijeme na 5 kn.

Sad bi trebali napokon prebaciti 5 kn i krenuti prema booku iznad 6.
Više nema ni jedne loše stvari tu, samo mogu stizati vijseti o novim poslovima, tako da…

Nije gospon top 10 kupio ingru eto zato da ju ima
Jer dividende nema
A i nije u upravi
Vec ju je kupio radi info…tako da moze ingra bit i na 3 kn vec u 12h zaboli me…ja sam siguran u mega rast kad odredjeni odluce
Ja ispod 15kn ni ne pomisljam

Ovo mi izgleda kao namjerno rušenje da se još skupi prije nego je puste s lanca.

A prije blokade je bila oko 4,5 – 5 kn, čak je i veliki promet bio jedno vrijeme na 5 kn.

Sad bi trebali napokon prebaciti 5 kn i krenuti prema booku iznad 6.
Više nema ni jedne loše stvari tu, samo mogu stizati vijseti o novim poslovima, tako da…

Firma je napokon preokrenula trend… Ulazak novih i ozbiljnih igraca u TOP 10 isto tako daje vjetar u ledja. Po meni, za jaci i ozbiljniji rast nedostaju dvije stvari:
1. Novi ozbiljan posao – istog vec duuuugo duuuugo nema
2. Konacno ubrzana realizacija projekta u Alziru – ugovorno gledano Ingra ovdje ima jos dosta za naplatiti cca. 45 milijuna eura

Potencijal velik, samo treba zapaliti masu jednom sibicom (npr. novim poslom). Bez te sibice rast nece biti niti velik niti dugorocan. Barem smo se toga nagledali zanjih 8-9 godina…

Sa milijunima dionica i špekulantima nema ništa od ovog. Imam dionice već 10 godina i nemam namjeru prodavati jer se više ne bavim trgovanjem već držim samo to šta imam, ali gledajući trgovanje jedino nas reverse stock split može vratiti na ozbiljnije namjere.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Da bi se vijest o deblokadi računa proširila , treba dva . tri dana .

Kad bi ugovorili bilo koji jači posao otišli bi preko 10 kn, a onda bi se s obzirom na brojnost malih dioničara dogodilo to da uvjerljivo najgora dionica u sastavu Crobexa snažno povuče cijelu burzu.
Paradoksalno, ali istinito.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

malo me iznenadilo da danas nakon deblokade računa cijena dionice nije odletjela preko 5 kn? to dokazuje da na burzi baš i nema svježeg keša nego da preostale burekđije nešto moraju prodati da bi dobili keš za kupnju neke druge dionice

S400

I meni nisi jasan sa tim ponavljanjem kako ima puno dionica, to jednostavno nije bitno. Da ima 10 puta manje dionica cijena bi bila 10 puta veca ali bi i ti u tom slucaju imao 10 puta manje dionica na kraju bi imao istu vrijednust u kunama kao i sad..

Firma je napokon preokrenula trend… Ulazak novih i ozbiljnih igraca u TOP 10 isto tako daje vjetar u ledja. Po meni, za jaci i ozbiljniji rast nedostaju dvije stvari:
1. Novi ozbiljan posao – istog vec duuuugo duuuugo nema
2. Konacno ubrzana realizacija projekta u Alziru – ugovorno gledano Ingra ovdje ima jos dosta za naplatiti cca. 45 milijuna eura

Potencijal velik, samo treba zapaliti masu jednom sibicom (npr. novim poslom). Bez te sibice rast nece biti niti velik niti dugorocan. Barem smo se toga nagledali zanjih 8-9 godina…

Naravno, jedan veći posao uduplao bi cijenu dionice, samo kad će ga konačno ugovoriti??

Ignore: KressoM, delux

ne posluje li Ingra bolje kada ne radi neki veći posao, zar je nisu veliki poslovi i doveli u gubitke, treba na poslu nešto i zaraditi, a vidimo da upravo većina građevinara ima s tim problem, bolje mir, nego kao Viadukt, Konstruktor

New Report

Close