INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zorangutan
Vi ste kolega nepopravljivo pesimistični.

nije sve tako crno

Dug? Koliki je?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Netko je izgleda gladan jeftinih dionica…

Al ga netko čisti prodaju. Ili ide na slijepo, ili je nešto procurilo?

Ignore: KressoM, delux

Procurilo? Pa sve ti piše u zadnje dvije stranice. Sjelo 2 kn po dijonoci i ušao jaki igrač.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@poaskubidu
Ovo za Buljubašića se slažem da je jako pozitivna vijest jer čovjek je jak burzovni igrač i ako je taj ušao u Ingru koja ima blokiran račun, onda je 99% izvjesno da će blokada biti riješena. No za ovih 2 kn po dionici od države/Zagreba mislim da to za sad ne ide na Ingrin račun tj. da su to namjenska sredstva koja Ingra može koristiti točno za određenu namjenu, a ne za što želi.

p.s. no kako god, jedno i drugo dobro dođe za guranje cijene gore 😉

Može i na dividendu, barem 1 kn.

@poaskubidu

Ovo za Buljubašića se slažem da je jako pozitivna vijest jer čovjek je jak burzovni igrač i ako je taj ušao u Ingru koja ima blokiran račun, onda je 99% izvjesno da će blokada biti riješena. No za ovih 2 kn po dionici od države/Zagreba mislim da to za sad ne ide na Ingrin račun tj. da su to namjenska sredstva koja Ingra može koristiti točno za određenu namjenu, a ne za što želi.

p.s. no kako god, jedno i drugo koristi se za guranje cijene gore 😉

samo u slučaju da grad nije platio neku od rata, u svim ostalim slučajevima novac stoji kao depozit do zadnje rate i nakon toga Ingra predaje Arenu gradu za 1 kn, tako je sinoć Opi rekao, izgleda je on mislio od te love riješiti blokadu, a to ovi iz grada izgleda ne dozvoljavaju i tu je ispao problem, možda mu i odobre, ali nešto će sigurno trebati nekome ubosti za takvu odluku, a on izgleda nema ni toliko ili ne bi dao, obično se sporovi uvijek pojave, ako nešto oko takvih isplata zapne

Pa onaj lik u otvorenom nam je bila super reklama… Samo je pričao koliko Ingra mora zaraditi i kako su zeznuli grad i državu…

@malimllr
Pa kad Ingra već ima taj siguran izvor prihoda od dvorane, ne vidim zašto ne bi digli kredit i pokrili taj iznos blokade, a kao jamstvo za kredit mogu dati prihode od dvorane pa i taj depozit. Nekako mi izgleda da Opi to sve traljavo vodi.

@malimllr
Pa kad Ingra već ima taj siguran izvor prihoda od dvorane, ne vidim zašto ne bi digli kredit i pokrili taj iznos blokade, a kao jamstvo za kredit mogu dati prihode od dvorane pa i taj depozit. Nekako mi izgleda da Opi to sve traljavo vodi.

taj prihod koliko sam shvatio ide odmah banci za otplatu, a nešto se sigurno troši i na održavanje, mislim da je tu još dodatni problem kamata na taj depozit, čini mi se da grad to knjiži sebi, a Opi misli da pripadaju njemu, nisam to baš shvatio, trebalo bi imati čitavi ugovor pred sobom da se to zaključi

Probili 4, a sad se vračamo ispod 4; čekaju se nove količine i tako to…rekao bih školsko trgovanje, skuplja se a da se ne digne cijena drastično…u svako slučaju 0,5 % firme promijenilo vlasnika

New Report

Close