Dug? Koliki je?
Procurilo? Pa sve ti piše u zadnje dvije stranice. Sjelo 2 kn po dijonoci i ušao jaki igrač.
@poaskubidu
Ovo za Buljubašića se slažem da je jako pozitivna vijest jer čovjek je jak burzovni igrač i ako je taj ušao u Ingru koja ima blokiran račun, onda je 99% izvjesno da će blokada biti riješena. No za ovih 2 kn po dionici od države/Zagreba mislim da to za sad ne ide na Ingrin račun tj. da su to namjenska sredstva koja Ingra može koristiti točno za određenu namjenu, a ne za što želi.
p.s. no kako god, jedno i drugo dobro dođe za guranje cijene gore 😉
@poaskubidu
Ovo za Buljubašića se slažem da je jako pozitivna vijest jer čovjek je jak burzovni igrač i ako je taj ušao u Ingru koja ima blokiran račun, onda je 99% izvjesno da će blokada biti riješena. No za ovih 2 kn po dionici od države/Zagreba mislim da to za sad ne ide na Ingrin račun tj. da su to namjenska sredstva koja Ingra može koristiti točno za određenu namjenu, a ne za što želi.
p.s. no kako god, jedno i drugo koristi se za guranje cijene gore 😉
samo u slučaju da grad nije platio neku od rata, u svim ostalim slučajevima novac stoji kao depozit do zadnje rate i nakon toga Ingra predaje Arenu gradu za 1 kn, tako je sinoć Opi rekao, izgleda je on mislio od te love riješiti blokadu, a to ovi iz grada izgleda ne dozvoljavaju i tu je ispao problem, možda mu i odobre, ali nešto će sigurno trebati nekome ubosti za takvu odluku, a on izgleda nema ni toliko ili ne bi dao, obično se sporovi uvijek pojave, ako nešto oko takvih isplata zapne
Pa onaj lik u otvorenom nam je bila super reklama… Samo je pričao koliko Ingra mora zaraditi i kako su zeznuli grad i državu…
@malimllr
Pa kad Ingra već ima taj siguran izvor prihoda od dvorane, ne vidim zašto ne bi digli kredit i pokrili taj iznos blokade, a kao jamstvo za kredit mogu dati prihode od dvorane pa i taj depozit. Nekako mi izgleda da Opi to sve traljavo vodi.
@malimllr
Pa kad Ingra već ima taj siguran izvor prihoda od dvorane, ne vidim zašto ne bi digli kredit i pokrili taj iznos blokade, a kao jamstvo za kredit mogu dati prihode od dvorane pa i taj depozit. Nekako mi izgleda da Opi to sve traljavo vodi.
taj prihod koliko sam shvatio ide odmah banci za otplatu, a nešto se sigurno troši i na održavanje, mislim da je tu još dodatni problem kamata na taj depozit, čini mi se da grad to knjiži sebi, a Opi misli da pripadaju njemu, nisam to baš shvatio, trebalo bi imati čitavi ugovor pred sobom da se to zaključi