Pitanje svih pitanja je ako se krene u jednostrani raskid ugovora, ima li Holding pravo zalbe i koliko to sve skupa moze potrajati… Jer ako ide zabla, odakle ce Ingra placati rate BKS banci… Ovo postaje uzbudljivo… I samo sa nadam da ovo sve skupa nije dogovoreni igrokaz za nekakav nama dionicarima neocekivani scenarij… Usput, s obzirom da su i ranije postojali preduvjeti za prijevremeni raskid zasto se Igor nije na to odlucio jos i prije predstecajne nagodbe, nego je cekao 2018. godinu i sve ove bolne godine za nas dionicare… Puno pitanja… Puno previse…
“inspekcije u ingru”, i treba pokrnuti lex ingru. izbaciti postojeće dioničare,( šablona već postoji)
Neki od starih sudskih postupaka koje ingra tvrdi da ne može izgubiti… malo podmazati gdje treba da se dogodi suprotno. i eto problema, pa barem u hr to nije problem.
Ako sjedne to je 2 kn po dionici??
Strogo kontrolirana burza 😀
Dobar je ovaj pritisak na vladu možda se ovako riješe i neki drugi problemi
Super ideja! Radiš pritisak na vladu, a nad glavom ti je pokretanje stečaja jer uskoro ističe 120 dana od početka blokade računa, jako “pametno”!
Super ideja! Radiš pritisak na vladu, a nad glavom ti je pokretanje stečaja jer uskoro ističe 120 dana od početka blokade računa, jako "pametno"!
[/quote]
120 dana istječe za nekih 10tak dana. Ingra ide u stečaj ako ne bude imala love na računu. Što će biti s Arenom u tom momentu. Ključ i u njezinu bravu u tom momentu. To znači da nema ni polufinalnih ni finalnih utakmica Rukometnog prvenstva. Ne znam jesam li u pravu, ali tu mi se čini da svatko svakog drži za rep, samo možda ingra drži malo deblji rep, ili se varam.
https://m.24sata.hr/news/janicin-ured-mi-smo-platili-sve-dugove-za-arenu-zagreb-555940. Evo kaj veli nasa kraljica Janica
@bananarama
I sto ce sad biti? Idemo u stecaj!
Pa čak i da na kraju moraju platiti tih 5 milijuna kuna zar je to nekakav novac u ovoj cijeloj priči? Dajte molim Vas! Ovdje se do 2037 vrte milijuni Eura samo od najma Arene, kredit za par godina ističe i normalno da bi se sad mnogi željeli dokopati onog dijela poslije isteka kredita. Rastu im zazubice!
Ova cijela priča je pokrenuta zbog FI-a za 2017-tu jer revizor traži da se napokon po pitanju depozita koji treba biti uplaćen i vidljiv na računu Laništa raščisti cijela situacija. Revizori sada nakon Agrokora temeljitije rade revizije a taj novac mijenja drastično cijelu sliku poslovanja Ingre u 2017-toj. Zato se strpite ako želite pozitivno izvješće za 2017-tu.
Mislim da mnogima još nije jasno koji će ovdje vjerojatno biti scenarij. Za neupućene (ako ima takvih) neka pogledaju VDKT temu. Idući tjedan ćemo biti pametniji po tom pitanju.