INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da ne budem lijen i škrt potrošio sam 12,5 kn da vidim da li je još uvijek u blokadi…. u 14:38 Ingra je još uvijek u blokadi.

Neće dugo biti u blokadi…rješava se sporo i mudro

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Automatski stečaj…koja ludnica od početka godine. Adrenalin za poželjeti

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Da ne budem lijen i škrt potrošio sam 12,5 kn da vidim da li je još uvijek u blokadi…. u 14:38 Ingra je još uvijek u blokadi.

Moze li i danas provjera?

@mark2
Danas se ocekuje deblokada racuna? Da ne bi i kakav posao mozda bio objavljen?

Objava o deblokadi slijedi u petak iza radnog vremena, znate kakva je praksa.

nije sve tako crno

Deblokada je manji problem. Dajte te poslove izvucite na vidjelo!

Kako mislis manji problem pa cjena je INGRE zbog blokade racuna pala 25%

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Samo se vi nadajte. Ja se dam okladit, da ce isteci svih 120dana, i da ce se traziti dodatni rokovi zbog već poznatih razloga i načina kako je došlo do blokade računa.
Ja sam riješio djelom dionica nisam više toliko izložen pa me više nije briga. ako dođe do kakve promjene opet mogu natrag.
Meni je jasno da neće ništa reći malim dioničarima. Al evo gledajući sa strane kad čujete za neku firmu da joj je blokiran račun, što vam prođe kroz glavu? propada,užasno loše stoji? Pa i ako ovdje možda nije tako,jer oni tu naplatu osporavaju, jer se itko zapita kako to zvući onome tko želi investirati ,pa traži izvođača a kraj ingre stoji blokada. Jel bi vi izabrali tu firmu? 15dana je do roka od 120 dana. ja o blokadi neznam ništa kao ni prvog dana,samo nagađam.
Moje osobno mišljenje.

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

A nee neee.
Strpljivo.

Ingra je još uvijek u blokadi.

a jeli meni netko može reći dali ovaj spor , i spor oko blokade računa jesu 1 spor ili dva odvojena?
I kolika je kamata na 5mil.kun od 90 do danas, hvala.
INGRA d.d. (ZSE: INGR), Zagreb, Alexandera von Humboldta 4/b, ovim putem
upućuje investicijsku javnost na informacije opisane u bilješci 32. revidiranog
konsolidiranog financijskog izvješća za 2016.: “Od aktivnih procesa pokrenutih 90-
tih godina prošlog stoljeća koje se odnose na drugog subjekta, izdvaja se parnica u
kojoj vrijednost predmeta spora iznosi više od 5 milijuna kuna, a u kojoj je
tijekom 2016. godine donesena presuda u korist tužitelja na prvostupanjskom
sudu. Presudom se Grupi u svojstvu tuženika nalaže plaćanje parničnih troškova.
Grupa je na navedenu presudu podnijela žalbu VTS-u.“
Društvo obavještava da je Visoki trgovački sud odbio žalbu Grupe čime je potvrđena
prvostupanjska presuda. Društvo je podnijelo reviziju Vrhovnom sudu.

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

New Report

Close