prva dividenda će biti tamo oko 2032. kad budu zadnje 4 godine kredita za arenu. jasno ako se ne ode u stečaj jer već je 80dana blokiran račun.
Dividenda će odmah po naplati iračkog duga i to negdje oko polovice tog iznosa a ostatak ide za ulaganja i razvoj poslovanja. I to dividenda bez poreza jer je to dobit iz predhodnih godina.
Dividenda će odmah po naplati iračkog duga i to negdje oko polovice tog iznosa a ostatak ide za ulaganja i razvoj poslovanja. I to dividenda bez poreza jer je to dobit iz predhodnih godina.
Čovjek je uložio u dionicu zbog toga jer misli da će doći do pozitivnog rasplet…ništa nije lupetao… Jer bi se sve to trebalo ostvariti… Trebali bi dobiti Irački dug, riješiti blokadu i povrat s rezervacije 5 milja… Potpis još 20 milja u Alžiru (hotel u nastavku ugovora za bolnicu) neki energetski objekat u Alžiru, neki projekat u RH i drugim državama… Dobivaju novac od Arene te sa spajanjem dodatno smanjuju trošak poslovanja… Također sam siguran u pozitivan rasplet jedino je pitanje vrijeme… Može vrlo, vrlo brzo…
ovdje se još može nešto sakupiti po ovako niskim cijenama, zato se svaki dan i ruši cijena, a kad će trebat za tri dana će ju napumpati XXXposto
Mora proći neko vrijeme od kupnje dionica(od strane rukovodstva), e tad slijedi rast ( da nebi bilo sumnjivo)… Zato se i ona drži tako nisko… A mi jazavaci smo se natrpali istima i nemamo više municije ili smo previše izloženi pa čekamo… I malo lamprdamo dok čekamo (da nam bude lakše)
Projekt Golf na Srđu ide dalje. Hoće li tu biti Ingre? Oni tamo imaju i neke placeve u vlasništvu u Dubrovniku i okolici.
Projekt Golf na Srđu ide dalje. Hoće li tu biti Ingre? Oni tamo imaju i neke placeve u vlasništvu u Dubrovniku i okolici.
Odakle Vam informacija da projekt Golf na Srđu ide dalje? Moze link? Hvala!
zar nisu oni sve to morali prodati kad su bili u PSN?
Da li zna itko što se desilo sa obveznicama Laništa d.o.o.?
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. je svoje obveznice prodala DDM INVEST III AG…pitanje za koji iznos?
Do prije koji mjesec Ingra je imala 7.012.315 obveznica LNGU-O-31AE:
LANIŠTE D.O.O. 4.161.146
INGRA D.D. 2.851.169
a sada je to nestalo…bar ja ne vidim gdje se nalaze te obveznice.
Da li zna itko što se desilo sa obveznicama Laništa d.o.o.?
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. je svoje obveznice prodala DDM INVEST III AG…pitanje za koji iznos?
Do prije koji mjesec Ingra je imala 7.012.315 obveznica LNGU-O-31AE:
LANIŠTE D.O.O. 4.161.146
INGRA D.D. 2.851.169
a sada je to nestalo…bar ja ne vidim gdje se nalaze te obveznice.
Izgleda da su obveznice koje su u vlasnistvu Ingre (5 i nesto posto), te one u vlasnistvu Lanista (7 i nesto posto), zavrsile na skrbnickom racunu Zagrebacke banke. Da li to znaci skoru prodaju ili ne vidjeti cemo. Ali u igri je 12 posto ili ti ga 50 milijuna kuna…
možda skupljaju gotovinu za platiti ove ovrhe. 3mjeseca od početka blokade su tu. idu božić -nova godina. 120 dana će brzo proći.