10m eura.
Da je netko drugi to uspio rastao bi 100%!
Na Ingri je to druga priča.
Trebali bi sklopiti ugovor za izgradnju Pelješkog mosta i onda bi raslo 50% par dana pa opet pad i mrtvilo.
@sava,
nije dovoljno samo potpisti ugovor za izgradnju Pelješ(*ač)kog mosta, treba to netko i napraviti, a svi smo ovdje valjda svjesni da je Ingra u trenutnom stanju, nekoliko milijuna svjetlosnih godina daleko od toga da može nešto tako dobiti na natječaju uz blokiran račun, VDKT se spotaknuo na “mostiću” jer je bio u sličnoj situaciji, nema više lijepih ugovora i naknadnih radova s državom, pa sve onda “prebojaj” dva puta da se sakriju “mrlje”,
zadnji posao koji su preuzeli što ja znam je bio na nekakvoj cesti za 900 000 kn, tko zna jesu li ga završili ?
* predsjedničin dodatak, doprinos izgradnji mosta, južna Hrvatska će joj biti zahvalna više neg’ pok. generalu Bobetku
Imam osjećaj da su pojedinci samo čekali ovakav rasplet, da se mogu naslađivati šta se cijena nije pomakla…ali neka sve će doći na svoje… P. S. Nadao sam se i ja nekom pomaku ali izgleda da nisu bitni ni poslovi već kad jači igrači odluče da će ovo gore… Pa
Znaju oni što su prije tjeda-dva kupili po 4,5 mimo burze zašto su to učinili.
Sad samo čekamo da i mi to saznamo.
A onda…
Pa mislim da im je to ujedno i najveća greška, trebali su te pakete ostaviti a kupiti tu količinu na burzi pa na sigurno pospremiti tih 500-600k dionica koje blokiraju rast. Vjerujem da bi se itekako olakšalo. Ovako mislim da je ovo danas netko spreman vratiti na 3.8kn da pokaže da neda cijeni gore.
Sreća da nije došlo do eksplozije cijene, ovako imamo priliku kupovati opet po 4 a znamo da je sad sve na jako dobrom putu tu!!
Treba ulagacima vratit vjeru u dionicu s dva tri prava posla. To se mora desit samo je pitanje vremena. Nadam se da me nece natirati da izadjem iz dionice.
Nema nikakve šanse za rast sa 11-12 milijuna dionica u rukama špekulanata.
Tko ima pristup usluzi pregleda javnih natječaja bilo bi interesantno da vidi kako će proći otvaranje i zapisnik sa otvaranja za slijedeći natječaj: Modernizacija i elektrifikacija željezničke pruge na dionici Zaprešić -Zabok, HŽ INFRASTRUKTURA, procjenjeni iznos nabave je 510.000.000 HRK. Otvaranje natječaja je 12.12.2017. u 12 sati. Iz par izvora kažu da naša Ingra tu sudjeluje…i Kinezi se tu spominju ..naravno ako se ne dogodi odgoda otvaranja natječaja.